• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kuzum hastasın sen zaten normal 2 güne bittiginde gerçek rakamı goruceksin bende şuan +300 üm ama verdigime eminim çünkü inmeye başladım sende de odemdir bu güzel bı yeşilçay yap istersen
dun aksamin acisi asil benden cikiyor, nasil bir artiyim gorsen gozlerin yuvalarindan firlar🤣🤣🤣🤣
Zaten düşmezsek Cherry Mom Cherry Mom bir taraflarımızı kesmek suretiyle bizi eksiye çeker 😂
Yok ya kızlar. Hiç cumaya kalmıyor bu artılar şükür. Adet dönemimizde bile eksi gelmişiz biz he heyt be 😂😂

Canim selam 😊 ben Haftasonunu kacamaksiz bitirebilmek icin ugrasiyorum 😄 aksam annemlere gidicez orada da yapmazsam bi daha yapmam😂
Haydi ortağım,sagsalim gel akşamki çarpışmadan. 🤣Benim kızlar evde sufleler,pankekler,bilimum karbonhidratlı şeyler pişiyor evde. Allah bana bayağı bir irade vermiş diyorum. Yokken yememek kolay,her şey gözünün önünde pişerken ve kokarken sadece ikram etmek herkesin harcı değil. Diyerekten kendimi şişiriyorum,aslansin sen kralsın,yürü be koçum.😂😂

Koşu bandını özlemişim,bayağı bir tozunu attırdım. Ama dizim agriyacak gibi zorlayınca. Uzun süredir koşmuyordum,biraz dikkatli gitmem gerekecek. Pilates yapmak istiyorum artık. Kaslarımın direnç egzersizine ihtiyacı var.
Pompa ve topları çıkarayım,lastik , çember vs hep ortada zaten,oyuncak oldu benim ufaklığa. Bugün menü altına pilates eklemek istiyorum,haydi bakalım.

Haydi ortağım,sagsalim gel akşamki çarpışmadan. 🤣Benim kızlar evde sufleler,pankekler,bilimum karbonhidratlı şeyler pişiyor evde. Allah bana bayağı bir irade vermiş diyorum. Yokken yememek kolay,her şey gözünün önünde pişerken ve kokarken sadece ikram etmek herkesin harcı değil. Diyerekten kendimi şişiriyorum,aslansin sen kralsın,yürü be koçum.😂😂
Ortagim gercekten cok zor evde oyle seyler olunca🤤 en iyisi evde hic olmamasi 😄 harikasin gercekten 👍

Ortiler degismis 😇 Pain Killer Pain Killer canim ex ortim cok guzel 2 hafta gecirdik yorumlastik menulerimizle spor tesvikleri falan tesekkur ederim guzel esligin icin 🥰💞
insallah iyilesince daha guzel olacak acil sifa diliyorum 💏

Ahaha oyle gibi olmus kaptanim 😂 ama sagolsun hasta haliyle bir gun yorumsuz birakmadi menulerimi sevgili pain 😇💞
Canım ortim, ex olmuşuz be ya 🤪
canım benim iyiki ortim olmuşun çok güzeldi enerjin seni çok özliciiim😘😘
ilerki turlarda yine denk gelmek ümidiyle canımcım
:KK60:

Back
X