• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar selam.
Sporumu yaptım. Duşumu aldım. Oğluma kurabiye sözüm vardı. Onu verdim fırına. Birazdan kahvaltı edeceğim. Bugün fırsat olursa biraz tezime odaklanacağım inş. 🙏 Dua edin bana. Stresliyim biraz. ☹️
Hiç stres yapma kuzum biz insanoğluyuz herşeyi mümkün kılabilir bir zeka yapımız var ki limitli kullandığımız da aşikar :) Ama başarmanın tamamı bence iç sesindeki olumluluk ve bakış açıcı. Arka planda tuttuğumuz hep düşünme sistemine 'Bu ne ki ben bunu çok kolay başarırım ' kodunu işle. Bak o zaman nasıl o yolda akar herşey :KK55:

Vallahi bizde seni özledik gel git yapıyorsun tam oh geldi diyorz seviniyoruz gidiyorsun 😔

Bende iyiyim canım misafirlerim var görümcem ailesiyle geldi doğum günü için o sebeple biraz tatlı yorgunluk 🤗
Teşekkür ederiz sanada ablası 😘

Senin nişan oldu mu 👀
Oldu oldu 👀 Sağ salim oldu ona şükrediyorum 😂

Ben bi iki gün yedklerime dikkat edip Allahın izniyle temelli aranıza dönmeyi düşünüyorum. Şuan tartıya çıkmaya cesaretim yok 😬

Sağolasın kuzum. Hiç moral bozma o ödemleri muhakkak verirsin geçen hafta benim +600 dü üstüne onu yolladım üstüne de - 300 gr verdim sen daha iyiyapabilirsin bol yeşilliğe yüklen bence :KK6:
Valla öyle canım ya. Spordan sonra tartıldım 74.0 gördüm😍 Aklımda öyle kalsın 😂 Cumaya kadar daha tartılmayacağım. Hayırlısı bakalım. 🙏

günaydın arkadaşlar mutlu huzurlu haftalar :KK200:
cuma: 95.8
pazartesi: 95
fark: 0.8

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Cherry Mom Cherry Mom

Cuma: 71.2
Pazartesi: 71
200 gram haftasonu icin iyi bence🥳

CUMA :60,3
PTESİ :59,9
FARK : 400GR

Günaydın arkadaşlar
Hafta sonu fazla kaşırdım ve tabiki artıdayım 😞

cuma 73
Bu gün 73,4
Fark +400

Ben de 600 Gr artidayim. Full dikkat ve spor,kaçamak yok. Anlamadım bu işi. Birden gitmesini bekleyip,aynen devam edeceğim.

Günaydın arkadaşlar
Cuma: 74.1
Pazartesi: 74.8

Artıdayım ama adetten dolayı normal olduğunu düşünüyorum. Elim ayağım fena şiş. Cumaya eksi görürüm inşallah

Cherry Mom Cherry Mom @kirmizigitar

Eki Görüntüle 2721746
Günaydın kizceler dün pek giremedim kızım hasta grip oldu.
Muhteşem eksiler de var benim gibi küçük artılar da .
Cuma: 68.8 di
Bugün: 68.9
Fark: +100

Regl 3.gunumdeyim inşaallah cumaya guzel eksiklerimiz olsun.😍

günaydın

cuma:71.90
bugün:71.80

cuma 59.4
pazartesi 59.5
+100 gr

yalniz kotu bir haberim var benim yumurtlama donemi basliyo sanirim, bu donem basladiginda vucudum kilo vermemek icin direniyor ve hep arti geliyor, adet olmamla patir patir gidiyor ama adet olana kadar gecen surede benim canima okuyor

belmayne belmayne Cherry Mom Cherry Mom

Cuma 83.8
Pazartesi 84.2
Fark +400 gr
İnşallah bunlar çarşamba ya gitmiş ve eksiye düşmüş olucam

Cuma :52.4
Bugün: 52.5

Fazlasıyla şişkin durumdayım hala regl olamadım ondan sanırım fazla çıkıyor. Bitki çayları filan içiyorum biraz şişkinlik alsın diye :KK43:

Cuma: 61.800
Bugün: 60.600

fark:1.2

Hala çok az yediğim için sonuç böyle oldu. Bir de dün tam tabağımı hazırladım ve bir tartışma yaşadım tabi kızıp yemeden yattım akşama kadar.
Ama şuan mesela çok açım kalkıp güzelce kahvaltı yapmak istiyorum.:kk77:
Cumaya kadar bu kiloda kalsam çok iyi olur:dua::dua::dua:

Ya da biriyle tartışıp yemeğe küsmem lazım:KK70::KK70:

Slm kizlar ben tartilamadim cocuklar huysuz ve hasta onlarin pesindeyim devamli. Ama sis hissediyorum maalesef.
Selamlar kızlar bu hafta kusuruma bakmayın lütfen 😔 telefon nerde kalabalıkta onu bile bulup elime alamıyorum ya nerde diye ararken bir bakıyorum başka bir işe girişmişim 🤣

Kilo bildirimlerinize baktım
Eksi olan arkadaşlarım süpersiniz cumaya büyük bir avantaj yakaladık strese girmeden üstüne ne koyarsak kârdır 🤩🤩

Artı olanlarda çok fazla bir artımız yok +100 200 sorun teşkil etmez kızlar moraliniz bozulmasın

+200 den fazla olanlar cumaya kadar full dikkat ve özenle yine halledeceğiz ❤️

Oldu oldu 👀 Sağ salim oldu ona şükrediyorum 😂

Ben bi iki gün yedklerime dikkat edip Allahın izniyle temelli aranıza dönmeyi düşünüyorum. Şuan tartıya çıkmaya cesaretim yok 😬
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım
Bekliyoruz istediğinde bu hafta bende pek giremiyorum hafta sonuna kadar yatılı misafir mod on 😁👀

Kızlar selam.
Sporumu yaptım. Duşumu aldım. Oğluma kurabiye sözüm vardı. Onu verdim fırına. Birazdan kahvaltı edeceğim. Bugün fırsat olursa biraz tezime odaklanacağım inş. 🙏 Dua edin bana. Stresliyim biraz. ☹️
Rabbim yardımcın olsun tatlım ❤️❤️
Emeklerin karşılıksız kalmayacaktır eminim rahatla ve odaklan sakin sakin yapman gerekenleri yapmaya çalış planlı olduktan sonra gerisi gelir 😘😘

ben her hafta okuyorum kaptanım bu hafta bizden gelir belki :KK68:
her hafta diyorum hadi bu hafta gelsin derece iyi yüzde yapıom biri %4le gelir başkası kilo almıştır önceki hafta o hafta cok yüksek yüzdeyle gelir :deli:
2.lik geldi 3.lük geldi birincilik gelmedi bana bi türlü hıh :63:
O da olur inşallah Almilacım ya 🤩 2.olduğun etapta belmayne belmayne 3.yü galiba ordan hatırlıyorum derecelerinizi 🤩 1.liklerde gelir inşallah :KK36:

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım
Bekliyoruz istediğinde bu hafta bende pek giremiyorum hafta sonuna kadar yatılı misafir mod on 😁👀
Amin kuzum çok teşekkür ederim. Bende 2 hafta ev taşıma mon on Allah kolaylık versin bize inş😂

Selamlar kızlar bu hafta kusuruma bakmayın lütfen 😔 telefon nerde kalabalıkta onu bile bulup elime alamıyorum ya nerde diye ararken bir bakıyorum başka bir işe girişmişim 🤣

Kilo bildirimlerinize baktım
Eksi olan arkadaşlarım süpersiniz cumaya büyük bir avantaj yakaladık strese girmeden üstüne ne koyarsak kârdır 🤩🤩

Artı olanlarda çok fazla bir artımız yok +100 200 sorun teşkil etmez kızlar moraliniz bozulmasın

+200 den fazla olanlar cumaya kadar full dikkat ve özenle yine halledeceğiz ❤️
Sen rahat ol kaptancım. Allah kolaylık versin. Buralar biz de 😘

Kizlar slm napiyosunuz? Bir haftadir spor yapmadim hem regl hem hastalik. Bugün Leslie yapacagim kismetse.
Merhaba canim ben de bugün letgodan ikinci el bir stepper aldim sağolsun arkadasimin arabasiyla gittik aldik eve getirdik spor salonunu oandemi dolayisiyla birakinca böyle bir cozum urettim bugun hayirlarim insallah 🥰

Kızlar selam.
Hayirlisiyla halledersin canim insallah 💞 kilo verme iradesini gosteren tez mi yazamicak 🙃🥰

Arkadaslar evde hergun bir sorun cikiyor dun de ana kalorifer borusu yukardan su akitmaya basladi tesisatci geldi ust katimdaki arkadasta biseyler yaptilar cozduk dedi ama insallah cozulur 🤷 artik evi su bassa bile umrumda degil o kadar sinirlerim bozuk ama ses takıntım var sabit seslere tahammul edemiyorum sip sip damladi gece boyu uyutmadi ben ki duvar saati bile kullanamayan bi insanim 🥺 yatili misafirlikte duvar saatinin pilini cikarmisligim olmustur o derece hassasim seslere. Cok gerginim is te gergindi bugun kendimi tukenmis ve sinirli hissediyorum 🥺
Allah baska dert vermesin bugunumuze sukur ama hayirlisiyla surdan bi tayin olsaydim artik..

Arkadaslar evde hergun bir sorun cikiyor dun de ana kalorifer borusu yukardan su akitmaya basladi tesisatci geldi ust katimdaki arkadasta biseyler yaptilar cozduk dedi ama insallah cozulur 🤷 artik evi su bassa bile umrumda degil o kadar sinirlerim bozuk ama ses takıntım var sabit seslere tahammul edemiyorum sip sip damladi gece boyu uyutmadi ben ki duvar saati bile kullanamayan bi insanim 🥺 yatili misafirlikte duvar saatinin pilini cikarmisligim olmustur o derece hassasim seslere. Cok gerginim is te gergindi bugun kendimi tukenmis ve sinirli hissediyorum 🥺
Allah baska dert vermesin bugunumuze sukur ama hayirlisiyla surdan bi tayin olsaydim artik..
Canim insallah hemen hallolur. Canini sikma. Ben de duyarim duvar saatinin sesini 😂

Back
X