- 23 Mart 2016
- 30.080
- 90.688
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #378.861
Aman uzaklara uçma kuşumHehehe uçmuşum birazama dün vermişim 3 günün ödemini
Bugün aynı 67.0 kaptancım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman uzaklara uçma kuşumHehehe uçmuşum birazama dün vermişim 3 günün ödemini
Bugün aynı 67.0 kaptancım![]()
Ayy hayır olsun bir an önce tayin çıksın inşallah bunlar son demler olur umarımArkadaslar evde hergun bir sorun cikiyor dun de ana kalorifer borusu yukardan su akitmaya basladi tesisatci geldi ust katimdaki arkadasta biseyler yaptilar cozduk dedi ama insallah cozulurartik evi su bassa bile umrumda degil o kadar sinirlerim bozuk ama ses takıntım var sabit seslere tahammul edemiyorum sip sip damladi gece boyu uyutmadi ben ki duvar saati bile kullanamayan bi insanim
yatili misafirlikte duvar saatinin pilini cikarmisligim olmustur o derece hassasim seslere. Cok gerginim is te gergindi bugun kendimi tukenmis ve sinirli hissediyorum
Allah baska dert vermesin bugunumuze sukur ama hayirlisiyla surdan bi tayin olsaydim artik..
TabikiBahaneye bak doya doya moda diyor ya![]()
![]()
çok geçerli bunun üstüne Almila sana hiçbir şey diyemez artık
![]()
5.TAKIM ÜYELERİ | CUMA KİLOSU | HEDEF KİLOSU | SONUÇ |
60.3 | 59.7 | ![]() | |
![]() | 80.5 | 79.9 | ![]() |
69.1 | 68.4 | ![]() | |
67.5 | 67.2 | ![]() | |
72.9 | 72 | ![]() | |
![]() | 71.7 | 71.3 | |
![]() | 96.8 | 96 | ![]() |
![]() | 74.5 | 74 | ![]() |
63.1 | 62.6 | ![]() | |
51.1 | ??? | | |
59.1 | 58.7 | ![]() | |
![]() | 52.4 | 51,8 | ![]() |
![]() | 58.9 | 58 | ![]() |
![]() | 73 | 72 | ![]() |
![]() | 85 | 84,5 | ![]() |
Z
zynpelifce
| 100 | 97.5 | |
![]() | 73,9 | ?? | |
| | | |
| | | |
| | | |
| | | |
Amin insallah ya bunaldim canim vallaCanim insallah hemen hallolur. Canini sikma. Ben de duyarim duvar saatinin sesini![]()
Amin kuzum insallahHayıır olur muu dersler doya doya moda derken anca geldim
Canım beniim unutur muyum senii
İnşallah tayin olursun en kısa zamanda kuzum![]()
Amin canim insallah yaAyy hayır olsun bir an önce tayin çıksın inşallah bunlar son demler olur umarım
Takıntılar konusunda aynıymışısız bende öyleyimalllah başka dert vermesin tabi sma bunlarda insanın gününü gecesini zehir ediyor bazen
![]()
Ahaha doya doya moda supermisBahaneye bak doya doya moda diyor ya![]()
![]()
çok geçerli bunun üstüne Almila sana hiçbir şey diyemez artık
![]()
Bahar Candan mi ortim naaptin yaTabikiBahar Candan da geldi acayip eğlenceliydi bugün
![]()
O tombişler yarışması değil miydi bahar candan zayıfTabikiBahar Candan da geldi acayip eğlenceliydi bugün
![]()
Tamam kaptanim bakarak oluruz insallahKızlar kim denk gelirse takımımıza yeni üye davet edebilirsiniz çok makbule geçer
Konu Mesajı 'Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler' Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler
Ay ben de bi zorluk görünce hep böyle derimHayirlisiyla halledersin canim insallahkilo verme iradesini gosteren tez mi yazamicak
![]()
Yüz gramla asıldı yüzümüz ya. Haftaya yıldız yıldız olsun gözlerimiz inşallahGecikmeli sonuçlar
kirmizigitar
mavimli
Hedef60kgolmak
Namaria
Pain Killer
Monica_
ummhnisa tebriklerr kızlar
06-13 KASIM HEDEF TABLOSU
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ 60.3 59.7
mavimli
80.5 79.9
69.1 68.4
67.5 67.2
72.9 72
Mahi57
71.7 71.3 Namaria
96.8 96
belmayne
74.5 74
63.1 62.6
51.1 ??? 59.1 58.7
Amor-a
52.4 51,8
Colombre
58.9 58
Monica_
73 72
ummhnisa
85 84,5
Z zynpelifce 100 97.5 hawar
73,9 ??
Oyy canım. Dertler derya oldu bu ara sana ya. Tesisat işleri beni de dellendiriyor. Çok sinir oluyorum. Ama dediğin gibi Allah başka dert vermesin. İnş tez zamanda tayin olursun canım hayırlısıylaArkadaslar evde hergun bir sorun cikiyor dun de ana kalorifer borusu yukardan su akitmaya basladi tesisatci geldi ust katimdaki arkadasta biseyler yaptilar cozduk dedi ama insallah cozulurartik evi su bassa bile umrumda degil o kadar sinirlerim bozuk ama ses takıntım var sabit seslere tahammul edemiyorum sip sip damladi gece boyu uyutmadi ben ki duvar saati bile kullanamayan bi insanim
yatili misafirlikte duvar saatinin pilini cikarmisligim olmustur o derece hassasim seslere. Cok gerginim is te gergindi bugun kendimi tukenmis ve sinirli hissediyorum
Allah baska dert vermesin bugunumuze sukur ama hayirlisiyla surdan bi tayin olsaydim artik..
Hiç stres yapma kuzum biz insanoğluyuz herşeyi mümkün kılabilir bir zeka yapımız var ki limitli kullandığımız da aşikar :) Ama başarmanın tamamı bence iç sesindeki olumluluk ve bakış açıcı. Arka planda tuttuğumuz hep düşünme sistemine 'Bu ne ki ben bunu çok kolay başarırım ' kodunu işle. Bak o zaman nasıl o yolda akar herşey![]()
Teşekkür ederim canlarım iyi dilekleriniz içinRabbim yardımcın olsun tatlım
Emeklerin karşılıksız kalmayacaktır eminim rahatla ve odaklan sakin sakin yapman gerekenleri yapmaya çalış planlı olduktan sonra gerisi gelir![]()
Canım benim zihin açıklığı diliyorum sana, ayrıca sana tez mi dayanır.Kızlar selam.
Sporumu yaptım. Duşumu aldım. Oğluma kurabiye sözüm vardı. Onu verdim fırına. Birazdan kahvaltı edeceğim. Bugün fırsat olursa biraz tezime odaklanacağım inş.Dua edin bana. Stresliyim biraz.
![]()
Olsun canım vücut böyle aralar verip tekrar başlayınca metabolizma daha iyi çalışıyor. Her zaman kaldığımız yerden devamKizlar slm napiyosunuz? Bir haftadir spor yapmadim hem regl hem hastalik. Bugün Leslie yapacagim kismetse.
Hayırlı olsun canım güle güle kullanMerhaba canim ben de bugün letgodan ikinci el bir stepper aldim sağolsun arkadasimin arabasiyla gittik aldik eve getirdik spor salonunu oandemi dolayisiyla birakinca böyle bir cozum urettim bugun hayirlarim insallah![]()
Canım ya inşallah gönlüne göre bir yere gidersin yakın zamandaArkadaslar evde hergun bir sorun cikiyor dun de ana kalorifer borusu yukardan su akitmaya basladi tesisatci geldi ust katimdaki arkadasta biseyler yaptilar cozduk dedi ama insallah cozulurartik evi su bassa bile umrumda degil o kadar sinirlerim bozuk ama ses takıntım var sabit seslere tahammul edemiyorum sip sip damladi gece boyu uyutmadi ben ki duvar saati bile kullanamayan bi insanim
Afiyet olsun canım, yine gayet sağlıklı olmuş.Kahvalti 8 de yumurta, 7 siyah zeytin, yarim domates, yarim salatalik, yarim lavas, kahve
Ara az kuruyemis
Öglen 3 te kiymali yumurta, yarim lavas, 3 hurma ve cay
Leslie yapacagim simdi 15 dakikalik
Cherry Mom
@reyyanK
Pain Killer
Amin canim benim ya insallahOyy canım. Dertler derya oldu bu ara sana ya. Tesisat işleri beni de dellendiriyor. Çok sinir oluyorum. Ama dediğin gibi Allah başka dert vermesin. İnş tez zamanda tayin olursun canım hayırlısıyla![]()
Amin canim benim cok sagol insallahCanım benim zihin açıklığı diliyorum sana, ayrıca sana tez mi dayanır.inşallah kolaycacık gelir sana hemen bitirirsin canım
Olsun canım vücut böyle aralar verip tekrar başlayınca metabolizma daha iyi çalışıyor. Her zaman kaldığımız yerden devam
Hayırlı olsun canım güle güle kullan
Canım ya inşallah gönlüne göre bir yere gidersin yakın zamanda![]()
Demekki gidici artı o bence Perşembe tartil önlem alValla öyle canım ya. Spordan sonra tartıldım 74.0 gördümAklımda öyle kalsın
Cumaya kadar daha tartılmayacağım. Hayırlısı bakalım.
![]()
Bizde kaptaaniimm iki üç gelseniz yeter hele menülere girmenize hiç gerek yok inanın herşey muhteşemSelamlar kızlar bu hafta kusuruma bakmayın lütfentelefon nerde kalabalıkta onu bile bulup elime alamıyorum ya nerde diye ararken bir bakıyorum başka bir işe girişmişim
Kilo bildirimlerinize baktım
Eksi olan arkadaşlarım süpersiniz cumaya büyük bir avantaj yakaladık strese girmeden üstüne ne koyarsak kârdır
Artı olanlarda çok fazla bir artımız yok +100 200 sorun teşkil etmez kızlar moraliniz bozulmasın
+200 den fazla olanlar cumaya kadar full dikkat ve özenle yine halledeceğiz![]()