• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaslar evde hergun bir sorun cikiyor dun de ana kalorifer borusu yukardan su akitmaya basladi tesisatci geldi ust katimdaki arkadasta biseyler yaptilar cozduk dedi ama insallah cozulur 🤷 artik evi su bassa bile umrumda degil o kadar sinirlerim bozuk ama ses takıntım var sabit seslere tahammul edemiyorum sip sip damladi gece boyu uyutmadi ben ki duvar saati bile kullanamayan bi insanim 🥺 yatili misafirlikte duvar saatinin pilini cikarmisligim olmustur o derece hassasim seslere. Cok gerginim is te gergindi bugun kendimi tukenmis ve sinirli hissediyorum 🥺
Allah baska dert vermesin bugunumuze sukur ama hayirlisiyla surdan bi tayin olsaydim artik..
Ayy hayır olsun bir an önce tayin çıksın inşallah bunlar son demler olur umarım 😔
Takıntılar konusunda aynıymışısız bende öyleyim 🙈 alllah başka dert vermesin tabi sma bunlarda insanın gününü gecesini zehir ediyor bazen 😐

mavimli mavimli canım çocuklar rahat veriyorsa bugün dediğin gibi Leslie yi mutlaka yap vücudun yürüyüşe alıştı hem onu bırakıp hemde karbonhidrat yersen bu hafta vahim olur ama bugünden itibaren seçimini yaparsan kurtarırız çok rahat 🤗

Colombre Colombre bugünkü artı bence kesinlikle uzun zamandır yapmadığın pilates kaynaklı olmuş olabilir kaslar şişti muhtemelen yoksa oldukça dengeli ve iyi gidiyorsun canım

Gecikmeli sonuçlar 🤗🤗🤣

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
60.3
59.7
🤩
80.5
79.9
🤩
69.1
68.4
😔
67.5
67.2
🤩
72.9
72
😔
71.7
71.3
96.8
96
🤩
74.5
74
😔
63.1
62.6
🤩
51.1
???
59.1
58.7
😔
52.4
51,8
😔
58.9
58
😔
73
72
🤩
85
84,5
🤩
100
97.5
hawar hawar
73,9
??

Canim insallah hemen hallolur. Canini sikma. Ben de duyarim duvar saatinin sesini 😂
Amin insallah ya bunaldim canim valla
Hayıır olur muu dersler doya doya moda derken anca geldim :KK70:
Canım beniim unutur muyum senii
İnşallah tayin olursun en kısa zamanda kuzum 🙁
Amin kuzum insallah 💞
Ayy hayır olsun bir an önce tayin çıksın inşallah bunlar son demler olur umarım 😔
Takıntılar konusunda aynıymışısız bende öyleyim 🙈 alllah başka dert vermesin tabi sma bunlarda insanın gününü gecesini zehir ediyor bazen 😐
Amin canim insallah ya 😔 takinti kotu bisey hayati zehir ediyo bazen

Gecikmeli sonuçlar 🤗🤗🤣

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
60.3
59.7
🤩
80.5
79.9
🤩
69.1
68.4
😔
67.5
67.2
🤩
72.9
72
😔
71.7
71.3
96.8
96
🤩
74.5
74
😔
63.1
62.6
🤩
51.1
???
59.1
58.7
😔
52.4
51,8
😔
58.9
58
😔
73
72
🤩
85
84,5
🤩
100
97.5
hawar hawar
73,9
??
Yüz gramla asıldı yüzümüz ya. Haftaya yıldız yıldız olsun gözlerimiz inşallah 🤩

Arkadaslar evde hergun bir sorun cikiyor dun de ana kalorifer borusu yukardan su akitmaya basladi tesisatci geldi ust katimdaki arkadasta biseyler yaptilar cozduk dedi ama insallah cozulur 🤷 artik evi su bassa bile umrumda degil o kadar sinirlerim bozuk ama ses takıntım var sabit seslere tahammul edemiyorum sip sip damladi gece boyu uyutmadi ben ki duvar saati bile kullanamayan bi insanim 🥺 yatili misafirlikte duvar saatinin pilini cikarmisligim olmustur o derece hassasim seslere. Cok gerginim is te gergindi bugun kendimi tukenmis ve sinirli hissediyorum 🥺
Allah baska dert vermesin bugunumuze sukur ama hayirlisiyla surdan bi tayin olsaydim artik..
Oyy canım. Dertler derya oldu bu ara sana ya. Tesisat işleri beni de dellendiriyor. Çok sinir oluyorum. Ama dediğin gibi Allah başka dert vermesin. İnş tez zamanda tayin olursun canım hayırlısıyla :KK36:

Hiç stres yapma kuzum biz insanoğluyuz herşeyi mümkün kılabilir bir zeka yapımız var ki limitli kullandığımız da aşikar :) Ama başarmanın tamamı bence iç sesindeki olumluluk ve bakış açıcı. Arka planda tuttuğumuz hep düşünme sistemine 'Bu ne ki ben bunu çok kolay başarırım ' kodunu işle. Bak o zaman nasıl o yolda akar herşey :KK55:

Rabbim yardımcın olsun tatlım ❤️❤️
Emeklerin karşılıksız kalmayacaktır eminim rahatla ve odaklan sakin sakin yapman gerekenleri yapmaya çalış planlı olduktan sonra gerisi gelir 😘😘
Teşekkür ederim canlarım iyi dilekleriniz için 💞
Tezimin teşekkür kısmına Kk yı da ekleyeceğim 😂😂

Kızlar selam.
Sporumu yaptım. Duşumu aldım. Oğluma kurabiye sözüm vardı. Onu verdim fırına. Birazdan kahvaltı edeceğim. Bugün fırsat olursa biraz tezime odaklanacağım inş. 🙏 Dua edin bana. Stresliyim biraz. ☹️
Canım benim zihin açıklığı diliyorum sana, ayrıca sana tez mi dayanır.💪💪 inşallah kolaycacık gelir sana hemen bitirirsin canım♥️
Kizlar slm napiyosunuz? Bir haftadir spor yapmadim hem regl hem hastalik. Bugün Leslie yapacagim kismetse.
Olsun canım vücut böyle aralar verip tekrar başlayınca metabolizma daha iyi çalışıyor. Her zaman kaldığımız yerden devam💪💪
Merhaba canim ben de bugün letgodan ikinci el bir stepper aldim sağolsun arkadasimin arabasiyla gittik aldik eve getirdik spor salonunu oandemi dolayisiyla birakinca böyle bir cozum urettim bugun hayirlarim insallah 🥰
Hayırlı olsun canım güle güle kullan🤗😘
Canım ya inşallah gönlüne göre bir yere gidersin yakın zamanda🙏

Oyy canım. Dertler derya oldu bu ara sana ya. Tesisat işleri beni de dellendiriyor. Çok sinir oluyorum. Ama dediğin gibi Allah başka dert vermesin. İnş tez zamanda tayin olursun canım hayırlısıyla :KK36:
Amin canim benim ya insallah 💞
Canım benim zihin açıklığı diliyorum sana, ayrıca sana tez mi dayanır.💪💪 inşallah kolaycacık gelir sana hemen bitirirsin canım♥️

Olsun canım vücut böyle aralar verip tekrar başlayınca metabolizma daha iyi çalışıyor. Her zaman kaldığımız yerden devam💪💪

Hayırlı olsun canım güle güle kullan🤗😘

Canım ya inşallah gönlüne göre bir yere gidersin yakın zamanda🙏
Amin canim benim cok sagol insallah 💏

Sinirimden biraz kuruyemis kurukaysi meyveli activia falan yedim 😶 insallah yakacagim simdi stepperi da denedim cok zormus cok basit gorunuyor 10 dkyi uc molayla yaptim baldirlar yandi cok 🙃

Valla öyle canım ya. Spordan sonra tartıldım 74.0 gördüm😍 Aklımda öyle kalsın 😂 Cumaya kadar daha tartılmayacağım. Hayırlısı bakalım. 🙏
Demekki gidici artı o bence Perşembe tartil önlem al 🤭
Selamlar kızlar bu hafta kusuruma bakmayın lütfen 😔 telefon nerde kalabalıkta onu bile bulup elime alamıyorum ya nerde diye ararken bir bakıyorum başka bir işe girişmişim 🤣

Kilo bildirimlerinize baktım
Eksi olan arkadaşlarım süpersiniz cumaya büyük bir avantaj yakaladık strese girmeden üstüne ne koyarsak kârdır 🤩🤩

Artı olanlarda çok fazla bir artımız yok +100 200 sorun teşkil etmez kızlar moraliniz bozulmasın

+200 den fazla olanlar cumaya kadar full dikkat ve özenle yine halledeceğiz ❤️
Bizde kaptaaniimm iki üç gelseniz yeter hele menülere girmenize hiç gerek yok inanın herşey muhteşem 🤭:KK45:

Back
X