Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Amam annem hadi yatalım yaa bu zenada bir başına kalsın .:)))

zenan tısım güzel kızım sabah erken kalkınca nasıl zor oluyor biliyomusun sen .

vallaha ben kaçar canlarım :) kocaman öptüm hepinizi acayip belim ağrıyor zaten benimde annem hadi sende yat dinlen

ayyy kiyamam sende cok erken gidiyosun hayirlisi saglik olsunda naapalim
bizde gece saat 3 te tutun kirmaya giderdik bekarken sabah 9 a kadar tutun kirip gelip kahvalti yapar bide onu ogleden sonra 3 lere kadar igneyle cizer iplere sagar kurumaya asardik ne zordur gece isi sabah erken calismak allah herkeze kolaylik versin demi reyhan abla tutun isi goren varmi yada haala yapan varmi bizim koyde kalakti artik oisler de ondan soruyom mehalim sizin oralarada ne yetisir caanim

yatalim mehalim ya. uykum dagelmis.
tütünde benim annem calisti zenanim. rahmetli oldu genc yasta. biz sucu tütüne bulmustuk bilmem ama.

hadin iyyi geceler sabaha iyice dinlenmis olarak sagliklan kalkin insallah hadin optum kizlaaaar iyiyiii geceleeer yatin artik susun konusmayin
nenem bize kucukken konusup durmayin gozlerini yumun uyun derdi bizde gulerdik zaten uyuyunca gozlerimiz kendi yumuluyo derdik

reyhan ablam mehaliiim yatin artiiik gii dinlenin canlarim benim hedin optum kiyamam ben size
mersaa geldi ben onlan biraz laflarim bende cikarim sonraa

off ya delirmek üzereyim.. size gelip bakayım dedim ama bilgisayar o kadar kötüki girdiğim sayfada kaldım hiç bir sayfam açılmıyor... sabaha yazarım bende öpüyorum hepinizi.. ama tayin filan okudum merakta ettim iyimi çatlarım ben bu gece...

mersaa sen gecmise gomulmusun canim bugune gelecegin yok bende cikayim benim kucuk mizmizlanmaya basladi hadi iyi geceler optum seni

reyhan ablam mehaliiim yatin artiiik gii dinlenin canlarim benim hedin optum kiyamam ben size
mersaa geldi ben onlan biraz laflarim bende cikarim sonraa

bende laflamak istiyodum ama kimse kalmamış bide aranızda yeniyim ya hemen sohbetlere katılamıyorum sizler eski arkadaşsınız herhalde neyse bende yavaştan girerim artık aranıza.ben iki gündür düzensiz yiyorum o dondurmayı yiyende bendim bu gün yaptıklarımı yazim .sabah 1 bardak su neskafe arkasına 1 saat yürüyüş kahvaltıda beyaz peynir 5 zeytin yanlış hatırlamıyosam 5 galeta domates maydonoz yeşil çay kahvaltıdan sonra canım çok tatlı istedi 1 kuru kayısı oda kesmedi 4 kaşık dondurma tabi bunları yeyince öğleyin acıkmadım öğle yemeğini saat 4 te yedim 4 kaşık kabak 4 kaşık yoğurt 3 parça( köfte kadar) tavuk 1 dilim kepek ekmek . tekrar 1 saat yürüyüş akşamda yine 4 kaşık kabak 2 kaşık yoğurt şimdide çay içiyorum .iyi geceler kendinize iyi bakın by.

aman mersacım,

vazgeçme sakın.
Bundan sonra kaçamakları iyice yok etmeye çalış, o zaman kendini çok daha iyi hissedecksin ve çok güzel sonuçları çok hızlı alıcaksın bu sefer.

haydi kolay gelsin, bu cuma günü yine güzel sonuçlar alalım

saolasın sportie arada bir kendimi kaybediyorum ama günün geri kalanında toparladım yediğimi telafi ettim heralde allahım güç versin ne diyim.

Zenanım kuzucuk bizim burda üzüm bağları vardır. kuru üzüm şaraplar meşhurdur. ayrıca patates memleketidir. nevşehir ve çevresi türkiyenin patates ihtiyacını karşılar:)

bende geldim reyhan ablam ama ben gecmise baktim
mehalimin bekledigi gun gelmis altin gun rahatlama gunu hadi gozun aydinolaa canim
sportiylen cukulata buluscaklar reyhan ablam sporti kirmizi karanfil takacakmis yakasina camlikta buluscaklar ablaaam
biri dondurma yemis kimdi ooo unuttum
kallsim kendi ilkini yapti birgunde hem misafirlige gitti hem misafir agirladi hemde suratinaa mavi maske yapti haberler bunlar reyhan ablam ozet budur nasil ama

varsa atladigim pardon gaaliba yoook

karanfili ben takacaaaaaammm ..sasirdin zenanim kaydirigubbakcemile2

bu arada super ozet gecmissin kaydirigubbakcemile3

himmmm demek camlikta bulusacaklar cikolata ile sportie. birde kirmizi karanfil he?. hepimiz yakamizda kirmizi karanfille camliga gidiyormusuz ammada olur ha..delikafadulden

:roflol: :roflol: :roflol:

ne super olurdu reyhan ablam...

bende laflamak istiyodum ama kimse kalmamış bide aranızda yeniyim ya hemen sohbetlere katılamıyorum sizler eski arkadaşsınız herhalde neyse bende yavaştan girerim artık aranıza.ben iki gündür düzensiz yiyorum o dondurmayı yiyende bendim bu gün yaptıklarımı yazim .sabah 1 bardak su neskafe arkasına 1 saat yürüyüş kahvaltıda beyaz peynir 5 zeytin yanlış hatırlamıyosam 5 galeta domates maydonoz yeşil çay kahvaltıdan sonra canım çok tatlı istedi 1 kuru kayısı oda kesmedi 4 kaşık dondurma tabi bunları yeyince öğleyin acıkmadım öğle yemeğini saat 4 te yedim 4 kaşık kabak 4 kaşık yoğurt 3 parça( köfte kadar) tavuk 1 dilim kepek ekmek . tekrar 1 saat yürüyüş akşamda yine 4 kaşık kabak 2 kaşık yoğurt şimdide çay içiyorum .iyi geceler kendinize iyi bakın by.

iyi gidiyor mersa,daha yeni basladin canim..yavas yavas azaltmaya bak,hatta boyle yapman daha saglikli olur bebegim kaydirigubbakcemile5

canzi ben bugunun raporunu vereyim canim ;

(dun gece gec uyudugum icin bugun 12.00 de uyandim)

12.30 : 1 adet muz

15.00: 1 simit,peynir,domates salatalik

18.00 3 kasik barbunya,2 kasik yogurt

20.30: 4 kofte,1 dilim ekmek,1 kasik patates pure

yemegi gec yedigim icin sadece bir meyve yiyp yatmayi planliyorum...ben de farkindayim saatlerin dengesizliginin ama gec uyaninca boyle oluyor malesef,gec saatte eve dusunce bir de....

bende laflamak istiyodum ama kimse kalmamış bide aranızda yeniyim ya hemen sohbetlere katılamıyorum sizler eski arkadaşsınız herhalde neyse bende yavaştan girerim artık aranıza.ben iki gündür düzensiz yiyorum o dondurmayı yiyende bendim
canim nasil yap bak biliyomusun takima geldiginde once birileri varsa asada goruyosun zati once sohbete dal hemen yoksa gecmise bakana kadar herkez gitmis oluyo bende de oyle oldu hep gecmise sonra bakarsin caniiim

geldim geldim bende sana yazıyodum burdayım.
canim benim bu aksam gecti artik yarin yada ne zaman karsilasirsak bol bol konusak lafliyak tamammi canim opuyorum seni

Zenanım kuzucuk bizim burda üzüm bağları vardır. kuru üzüm şaraplar meşhurdur. ayrıca patates memleketidir. nevşehir ve çevresi türkiyenin patates ihtiyacını karşılar:)
anladim mehalim ne guzel bagcilikta guzeldir ben uzumu cok severim dedeminde de bagi vardi annemler iki elti uzum cigneyip pekmez kaynatilirdi biz kucukken offf ya ne guzel gecti benim cocuklugum anlatamam cocuklarimida cok guzel seyler yasatmak buyunce hatirlatmak isterdim

karanfili ben takacaaaaaammm ..sasirdin zenanim kaydirigubbakcemile2

bu arada super ozet gecmissin kaydirigubbakcemile3

[/B]
aaamaan beee hanginiz takarsaniz takin kiskandim ben simdi :dilcikar: sizin yarin bulusacak olmanizaaa tamammi karistirdim nolcak bir ozet gecelim ablamiza dedik

aeben eaben nikli kiz benim sakirayi unuttun dedi naniknanik sende karanfili ben takacam karistirdin dedin nooolcak ozeti ben yapiyom ister :mymeka: karistiririm ister karistirmam ne yaniiii magazinlerde birak karistirmayi ekleme cikarma bilem yapiyolar ben daha acemiyim kizim yarinki ozetimde accik eklemede yaparim oldumusositososito seker sırnaşık şey nasil firca amaa heheeyerimseniben

Back
X