- Konu Sahibi Cherry Mom
- #8.241
hoooooneyyy kaprisli hamisim geelmis nasssin balam:CüvCüv:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zenanım müthişsin ne diyeyim canım hiç bir şey kaçırmamışsın maşallahbende geldim reyhan ablam ama ben gecmise baktim
mehalimin bekledigi gun gelmis altin gun rahatlama gunu hadi gozun aydinolaa canim
sportiylen cukulata buluscaklar reyhan ablam sporti kirmizi karanfil takacakmis yakasina camlikta buluscaklar ablaaam
biri dondurma yemis kimdi ooo unuttum
kallsim kendi ilkini yapti birgunde hem misafirlige gitti hem misafir agirladi hemde suratinaa mavi maske yapti haberler bunlar reyhan ablam ozet budur nasil ama
:roflol::roflol: herkes kendi gurubuna göre taksın bari hafif sikletler kırmızı, ortalar beyaz, ağırlar pembealkisalkisalkishimmmm demek camlikta bulusacaklar cikolata ile sportie. birde kirmizi karanfil he?. hepimiz yakamizda kirmizi karanfille camliga gidiyormusuz ammada olur ha..delikafadulden
ay kıyamam ablacım fazladanda çalışmış eve erken gelebilmek için oyyy oyyyy:1hug:bugün 20 dakika bisiklet
2 dakika step. 10440 adimyaptim. bir saatte fazla calistim yarin ögleyin eve geleyim diye. gamyoncuiremsu
ama nasıl sevebilirsinki ablam sabah bile olmadan kalkıp çıkıyormuşsun allah kolaylık versin çok zor...kallisim sabahciliktan nefret ediyorum,
sabah ise giderken yemek götürmedim taze ekmek yoktu evde. sabahin köründe bir firina girip. peynirli sandvic yaptirdim. birde ayran aldim. arada elma 10 tane kadarda siyah üzüm yedim.
saat 3te eve geldim. hindi snitzel yesil salata yedim bir tanede haslanmis patates. ama su an cok acim accccccccc. bütün düzenim tersine döndü. sebze falan pisirmedim bütün hafta yaaaa.
Canım umarım hakkında en iyisi nese o olur... bulunduğun ortam güzel olsada şartlarını sevmiyorsun, arkadaş ortamını her yerde güzel kuracağından şüphem yok ama kendini iyi hissetmediğin bir ortamda o bebelerede çok fazla katkı sağlayamazsın öyle değilmi...
Ben bugun il içi tain istedim avanos merkezde iki okul uçhisarda 2 okul ve göremede bir okul ama olma ihtimali
haydeeeee:bbo: bir bu kalsın reyhan abla yaa ellemediğin kafamçokkarıştı bak şimdi bende hiç meraklı değildim bunu okuduğumda beri bakıyorum videolara çokta güzel bir site buldum:teytey: sana msnye link atayımda bak...kizlar ben göbek dansi ögrenmek istiyorum internette nereye bakayim ne yapayim bir bilgisi olan varmi?
ok hihoyyyt
musait oldugum hergun varim..hani bazen misafir gelir ,veya evde olmam filan o gunler haric tabii..
ama gecersiz bahane olmayacak ok?
yarindan itibaren basliyoruz..
o zman yarin bulusuyoruz heeeeeee?
Canım günaydın...Evet Mizgin için güzel haberler var dahada iyi olsun inşallah çok sıkıntı çektiler ailecek...Günaydın!!!
Kallistecim nasılsın görüşemedik ne zamandır. Mızgınla ilgili güzel haberlerin var çok sevindim
Mehalim izinde ya şekerciğim, merak etme ben toparlayacağına çok eminimkaydirigubbakcemile5mehalimcim !!!!!
nerdersin hadi neşenle katıl artık aramıza, özledim bak, hani raporların hani yediklerin, yaz ki onlarla yüzleş, böylece daha rahat üstesinden geliriz birlikte
canzi ben bugunun raporunu vereyim canim ;
(dun gece gec uyudugum icin bugun 12.00 de uyandim)
12.30 : 1 adet muz
15.00: 1 simit,peynir,domates salatalik
18.00 3 kasik barbunya,2 kasik yogurt
20.30: 4 kofte,1 dilim ekmek,1 kasik patates pure
yemegi gec yedigim icin sadece bir meyve yiyp yatmayi planliyorum...ben de farkindayim saatlerin dengesizliginin ama gec uyaninca boyle oluyor malesef,gec saatte eve dusunce bir de....
hakkında hayırlısı olsun inşallah canım allahım güzel yazılar yazsınOyy canlarım gelmiş zenanım gelmiş annem gelmiş:))
Zenanım özete bende bayıldım vallaha kaydirigubbakcemile3 süpersün tısım sen :))
Annem sen nasılsın bak bir yazdığıma dikkat ettin millet gülmekten kırılıyor yahuu alkisalkisalkis bende hala gülüyorum o ayrı sırnaşık şey
Ben bugun il içi tain istedim avanos merkezde iki okul uçhisarda 2 okul ve göremede bir okul ama olma ihtimali sıfır diyeceksinizki neden çünkü okullarda yaprak kımıldamıyor gidecek öğretmen yok amann ne bilim işte kafam gerçekten karışık aslında okuldan gitmek istemiyorum yani ortamım gerçekten güzel çok güzel bir arkadaş grubum var ancak müdür vede aile ve çocuklar canıma yetti resmen .bu şartlarda biraz daha iyi olsa senelerce oynamam yerimden aslında .amann işte böyle hayırlısı diyelim değil mi:)
çokkkk güzel bir haber canım allah razı olsun yardım edenlerden doktorlardan allahım biran önce mizgin kızınızı şifa versin iyileşsinReyhan ablam bak sana güzel haberi vermeyi unuttum ben:sm_cool: Mizgin kızımız hastaneden çıktıda evine gittikaydirigubbakcemile5 annesine kardeşlerine..
Bir kaç gün içinde Antalya'dan çağıracaklar ve 3 ay gibi bir süre içinde orada ilik nakli olacak çünkü iliği orada bulundu kesin oldu artık:sm_cool: hem öyle 85 milyar 100 milyarada değil 15.20 milyara bitecek bu iş inşallah...:sm_cool:![]()
günaydın canzicim,
vardiyalı falan mı çalışıyorsun, çalışma saatlerin nasıl ?
canzicim,
seninde yediklerin çok iyi görünüyor, çok çabuk sonuç alacaksın, harika benden sana bravoalkisalkisalkis
karanfili ben takacaaaaaammm ..sasirdin zenanim kaydirigubbakcemile2
bu arada super ozet gecmissin kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:
ne super olurdu reyhan ablam...
iyi gidiyor mersa,daha yeni basladin canim..yavas yavas azaltmaya bak,hatta boyle yapman daha saglikli olur bebegim kaydirigubbakcemile5
canim nasil yap bak biliyomusun takima geldiginde once birileri varsa asada goruyosun zati once sohbete dal hemen yoksa gecmise bakana kadar herkez gitmis oluyo bende de oyle oldu hep gecmise sonra bakarsin caniiim
canim benim bu aksam gecti artik yarin yada ne zaman karsilasirsak bol bol konusak lafliyak tamammi canim opuyorum seni
tamam canım artık söylediğin gibi yapıcam direk dalacam geçmişi sonra karıştırırım herkese söylüyorum sanada söylim 1 kilo daha gittti kilo cetvelini değiştirmeyide başardım.bide ben sizlere söylemedim ben diyet destekleyici bir ürün kullanıyorum galiba faydası oluyor tatlı krizlerinede daha az giriyorum isterseniz bu ürü hakkında bilgi veririm canım seni öpüyorum .by.
tamam canım artık söylediğin gibi yapıcam direk dalacam geçmişi sonra karıştırırım herkese söylüyorum sanada söylim 1 kilo daha gittti kilo cetvelini değiştirmeyide başardım.bide ben sizlere söylemedim ben diyet destekleyici bir ürün kullanıyorum galiba faydası oluyor tatlı krizlerinede daha az giriyorum isterseniz bu ürü hakkında bilgi veririm canım seni öpüyorum .by.
çok güzel canım tebrikler inşallah azmin sonu zaferdir canım bizler de kilolarımızadan kurtulup zayıf birer bayan olup dileklerimize kavuşuruz canımarkadaşlar slm ben güne çok iyi başladım inşallah sizlerinde öyle olmuştur.tahmin edeceğiniz gibi beni bugün çok mutlu eden olay sabah tartıda 1 kilo daha vermiş olmam 93 kilo oldum ama deli gibi spor yapıyorum ve nerdeyse aç geziyorum gece açlıktan uyuyamadım ama kalkıp yemedim önce olsa hemen kalkar mutfağa dalardım inş bu azmim kırılmaz artık zayıf olmak nistiyorum siyahları atmak rengarenk giyinmek istiyorum yazın bütün arkadaşlarım havuzda bikinileriyle salınırken ben siyah mayomla kenarlarda saklanmak istemiyorum ve en önemlisi sağlıklı olmak istiyorum hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın by.
Canzicim,
vücudu hareketlendirince, kilo vermek çok daha kolay oluyor. Birde evde spor yapabilmek gerçekten daha zor.
Dışarda bir salona falan gidince mecbur oluyorsun, ama evde zorlanıyor insan, evin işi gücü derken, maalesef arkaya atılıyor.
Ama madem bu yola baş koyduk, spora da vakit ayıralım
haydi kolay gelsin