- 23 Mart 2016
- 30.102
- 90.735
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #379.821
Evet ya 5000 ler yakışmıyor sanaBugün uzun bir yürüyüs yapacagim kararliyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya 5000 ler yakışmıyor sanaBugün uzun bir yürüyüs yapacagim kararliyim![]()
Sana da canım nasılsın ?Mutlu huzurlu günler arkadaslar![]()
Hoşgeldin :))Ben geldim herkese selammm![]()
Hosbuldum :) tabiki seve seveHoşgeldin :))
1.sayfada kurallarımız ve katılım formumuz var onları okuyup buradan dönersen seviniriz canım
Ay ne ağır geçirdiniz yaKızlar enerjim sıfır dudak yaralarım ve ağır öksürük halinde yım tır çarpmış gibiyim annemlerden sonra daha da kotulemisti. Az önce cardio ve zumbayi yapmaya başladım 5 dj olmadı devam edemedim.yuruyuse çıktım üşüdüm hemen geri geldim. Şöyle doping gibi bı tarif var mi
Sorma Esra kaptanim ya haytimda ilk kez kendimi perişan hissediyorum acaba diyorum test yanlış mı oldu vallahi randımanı alamıyorum çocuklar çoktan iyileşti ben de aşırı bir öksürük var. Çörek otlu hemen deneyebilirim tekrar herşeye acigimAy ne ağır geçirdiniz ya
O kadar kötüysen zorlama kendini zaten temiz hava yürüyüş daha iyi imkan varsa
Çörek otu bal karışımı grip için şifa derler
Zencefil yine öyle bunları içeren çaylar tüketebilirsin canım
PCR alındı değil mi senden ?Sorma Esra kaptanim ya haytimda ilk kez kendimi perişan hissediyorum acaba diyorum test yanlış mı oldu vallahi randımanı alamıyorum çocuklar çoktan iyileşti ben de aşırı bir öksürük var. Çörek otlu hemen deneyebilirim tekrar herşeye acigim
HoşgeldinADINIZ: nikinik
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ: 170cm
KİLONUZ:87-88
HEDEF KİLONUZ: 69
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: atama bekleyen ev hanimi
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 4 yasinda 1 oglum var
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayir
KİLO ALMA NEDENİNİZ: kendimi bildim bileli
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hipotiroit hasimato
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendimi taniyamaz hale geldim
kaptanim kurallari okudum cuma gunu tam kilomu bildirir baslarim 2 gun isinma turu olsun gidisati ogreneyim![]()
Yaa daha iyi olmadın mı senKızlar enerjim sıfır dudak yaralarım ve ağır öksürük halinde yım tır çarpmış gibiyim annemlerden sonra daha da kotulemisti. Az önce cardio ve zumbayi yapmaya başladım 5 dj olmadı devam edemedim.yuruyuse çıktım üşüdüm hemen geri geldim. Şöyle doping gibi bı tarif var mi
Teşekkür ederizADINIZ: nikinik
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ: 170cm
KİLONUZ:87-88
HEDEF KİLONUZ: 69
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: atama bekleyen ev hanimi
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 4 yasinda 1 oglum var
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayir
KİLO ALMA NEDENİNİZ: kendimi bildim bileli
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hipotiroit hasimato
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendimi taniyamaz hale geldim
kaptanim kurallari okudum cuma gunu tam kilomu bildirir baslarim 2 gun isinma turu olsun gidisati ogreneyim![]()
Hanelerin boş kalmış ayıp oluyor yap bencede
Hiç giderler miiiHanelerin boş kalmış ayıp oluyor yap bencede![]()
Hâlâ o fazlalıklar gitmedi değil mi+ 3 müydü benimde +1 gitmedi gitmiyor regli bitsin tekrar tartılcam misafir varken kaçırdım baya börek içli köfte yaptımda yedimde
![]()
Sen durdukça duracaklar dua et çoğalmasınlarHiç giderler miiibekliyorlar hanfendiler. Ne olacaksa sanki durduklarında
![]()