• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kaptanim oyle deme ben yalniz basima cocuk buyutuyorum oyle dusun, babasi haftaici cocugu nerdeyse hic gormuyo hergun 15 saat cocuk tepemde ve bir kere anne arqba oynayalim dedigini duymadim ebelemece oynayalim top oynayalim hadi ziplayalim
🙈
Valla ne olacak bu çocukların enerjisi seneye biraz daha oturarak oynar canım sabır 👀 az biraz yani çok değil 🤣

Kullan bence ne kaldı ki yıl sonuna canım. Tamamiyle kafayı boşaltman lazım senin 1 2 gün kesmez o iş yerine 🙄
Annenle bahsettiğin termal tatiline mi çıkacaksınız ? Gitmediniz değil mi ona
insallah canim yeri ayirttim zaten korona cok artti ama her yer tehlikeli zaten isyerinde pozitif vaka var otel daha bile guvenli geliyo bana bi sıkıntı olmazsa gitcez canim 💞

insallah canim yeri ayirttim zaten korona cok artti ama her yer tehlikeli zaten isyerinde pozitif vaka var otel daha bile guvenli geliyo bana bi sıkıntı olmazsa gitcez canim 💞
Aynen kurumlarda durum daha kötü 😔
Oteller kapanmamak için maksimum çaba sarf ediyor o yüzden daha tedbirliler sizde dikkat ettikçe sıkıntı olmaz inşallah ♥️

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak sende gözükmüyorsun kuzum nasıl gidiyor yoğun musun
Kaptancım dersimi yeni düzene oturtuyorum da bayağı mola vererek,bunaldığım için,onda da tv video filan izleyerek vakit geçirdim
Bu haftadan itibaren daha aktif olacağım inşallah :KK200:

Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar goreve gitcem bildirim yapayim hemen
Gecen cuma 94.5
Bu cuma 93.6
Fark 0.9
Yuzde 0.952
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Cherry Mom Cherry Mom IMG_20201127_072735.webp
Haftaya hedefim 92.9

esim gece yariai eve geldi ve hastalanmis, kovit oldugubdan auphelendik cunku inanilmaz kas agrisi ve bas ageisi halsizligi var, yarin sabah durumuna gore hastaneye gidip test yaoptiracak bu illet bizi de buldu sanirim sonunda....
Geçmiş olsun canım inşallah covid değildir. Benim de eşimin iş yerinde odasındaki çalışanda belirtileri çok var test yapıldı eğer onda çıkarsa eşimde karantinaya girecek. 2 gündür de baş ağrısı ve kas ağrıları var eşimin ☹️

Geçmiş olsun canım inşallah covid değildir. Benim de eşimin iş yerinde odasındaki çalışanda belirtileri çok var test yapıldı eğer onda çıkarsa eşimde karantinaya girecek. 2 gündür de baş ağrısı ve kas ağrıları var eşimin ☹️
Size de geçmiş olsun nisa. Artık herkesten duyuyoruz bu haberleri. Herkes sırayla olacak kesin. Allah sorunsuz atlatmayı nasip etsin inşallah.

Back
X