- 23 Mart 2016
- 30.109
- 90.749
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #380.061
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaptanim oyle deme ben yalniz basima cocuk buyutuyorum oyle dusun, babasi haftaici cocugu nerdeyse hic gormuyo hergun 15 saat cocuk tepemde ve bir kere anne arqba oynayalim dedigini duymadim ebelemece oynayalim top oynayalim hadi ziplayalimSporlarına hayranım![]()
kaptanim oyle deme ben yalniz basima cocuk buyutuyorum oyle dusun, babasi haftaici cocugu nerdeyse hic gormuyo hergun 15 saat cocuk tepemde ve bir kere anne arqba oynayalim dedigini duymadim ebelemece oynayalim top oynayalim hadi ziplayalim
insallah canim yeri ayirttim zaten korona cok artti ama her yer tehlikeli zaten isyerinde pozitif vaka var otel daha bile guvenli geliyo bana bi sıkıntı olmazsa gitcez canimKullan bence ne kaldı ki yıl sonuna canım. Tamamiyle kafayı boşaltman lazım senin 1 2 gün kesmez o iş yerine
Annenle bahsettiğin termal tatiline mi çıkacaksınız ? Gitmediniz değil mi ona
Aynen kurumlarda durum daha kötüinsallah canim yeri ayirttim zaten korona cok artti ama her yer tehlikeli zaten isyerinde pozitif vaka var otel daha bile guvenli geliyo bana bi sıkıntı olmazsa gitcez canim![]()
Kaptancım dersimi yeni düzene oturtuyorum da bayağı mola vererek,bunaldığım için,onda da tv video filan izleyerek vakit geçirdimHedef60kgolmak sende gözükmüyorsun kuzum nasıl gidiyor yoğun musun
Ay çok sevindiiim canım benim güzel bi tatil olsun dinlenmiş huzurlu dönün inşallahinsallah canim yeri ayirttim zaten korona cok artti ama her yer tehlikeli zaten isyerinde pozitif vaka var otel daha bile guvenli geliyo bana bi sıkıntı olmazsa gitcez canim![]()
Aynen canim inşallah sıkıntı olmazAynen kurumlarda durum daha kötü
Oteller kapanmamak için maksimum çaba sarf ediyor o yüzden daha tedbirliler sizde dikkat ettikçe sıkıntı olmaz inşallah![]()
Sagol canim insallah bakalimAy çok sevindiiim canım benim güzel bi tatil olsun dinlenmiş huzurlu dönün inşallah![]()
Geçmiş olsun canım inşallah covid değildir. Benim de eşimin iş yerinde odasındaki çalışanda belirtileri çok var test yapıldı eğer onda çıkarsa eşimde karantinaya girecek. 2 gündür de baş ağrısı ve kas ağrıları var eşiminesim gece yariai eve geldi ve hastalanmis, kovit oldugubdan auphelendik cunku inanilmaz kas agrisi ve bas ageisi halsizligi var, yarin sabah durumuna gore hastaneye gidip test yaoptiracak bu illet bizi de buldu sanirim sonunda....
Size de geçmiş olsun nisa. Artık herkesten duyuyoruz bu haberleri. Herkes sırayla olacak kesin. Allah sorunsuz atlatmayı nasip etsin inşallah.Geçmiş olsun canım inşallah covid değildir. Benim de eşimin iş yerinde odasındaki çalışanda belirtileri çok var test yapıldı eğer onda çıkarsa eşimde karantinaya girecek. 2 gündür de baş ağrısı ve kas ağrıları var eşimin![]()
Maşallah canımGünaydın arkadaşlar hayırlı cumalar goreve gitcem bildirim yapayim hemen
Gecen cuma 94.5
Bu cuma 93.6
Fark 0.9
Yuzde 0.952
Hedef60kgolmak
Cherry Mom Eki Görüntüle 2728794
Haftaya hedefim 92.9