• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

esim gece yariai eve geldi ve hastalanmis, kovit oldugubdan auphelendik cunku inanilmaz kas agrisi ve bas ageisi halsizligi var, yarin sabah durumuna gore hastaneye gidip test yaoptiracak bu illet bizi de buldu sanirim sonunda....
Geçmiş olsun canım. İnşallah değildir. 🙏Eğer pozitifse de Çoookk kolay atlasın, evde kaldığı yanınıza kar kalsın inşallah 🤭

günaydın
geçen cuma .59,2
bugün : 58,5
fark : 0,7
hedef :58
yüzde :1,18

Eklentiler

• kilo 27.1.2020.webp
    kilo 27.1.2020.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 29
esim gece yariai eve geldi ve hastalanmis, kovit oldugubdan auphelendik cunku inanilmaz kas agrisi ve bas ageisi halsizligi var, yarin sabah durumuna gore hastaneye gidip test yaoptiracak bu illet bizi de buldu sanirim sonunda....
Cok gecmis olsun canim insallah corona degildir🙏🏻

Ayran Detoksu Diyeti Nasıl Yapılır?
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı şekildedir.

– Sabah kahvaltısı

1 dilim kepek yada çavdar ekmeği,
1 adet haşlanmış yumurta,
Bir parça Beyaz Peynir,
Domates, salatalık, yeşillik (bolca yenebilir)
Önemli : En son saat 18:00‘e kadar için ondan sonra içmeyin. Asitli yada şekerli, kafeinli içeceklerden uzak durmanız gerekiyor. Tuz ve şeker kesinlikle yenmeyecek, hatta tadına bile bakılmayacak.

Ayran Detoksu için Malzemeler
1 günlük ölçüdür. Aynı karışımı 2. günde tekrar yapıyoruz.

500 – 600 gr Yoğurt,
2 adet rendelenmiş salatalık çırpılacak,
4 yemek kaşığı haşlanmış yemeklik Bulgur,
4 yemek kaşığı haşlanmış Nohut,
4 yemek kaşığı haşlanmış Yeşil Mercimek,
İstenirse Nane, Reyhan ,pulbiber konulup,saat 12 de başlanıp her 2 saat arayla bir çorba kasesi içilecektir.
İsteğinize göre Yeşil Çay, Çay, özellikle sarımsak çayı, Su serbest.
Kafeinli, asitli, şekerli içecekler ve tuz yasaktır ve asla başka bir şey yenmeyecektir.

2. Günde aynı şekilde beslenilecektir.
Canim cok tesekkur ederim haftaya ben de deniycem

IMG_20201127_090859.webp

Geçen cuma: 67.9
Bu cuma: 68.0
+100

İlk cuma artim da gelmiş oldu engellemeye çalıştım 500 Gr gitmiş ama bundan yirtamadim. Bütün hafta hareketsizlik vardı. Dikkatte edemedim karbondan ziyade yağ bal kaymak gibi şeylerden aldım resmen.Kusura bakmayın kızlar umarım benden başka yoktur artı 🙈

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam

Canim cok tesekkur ederim haftaya ben de deniycem
Dene canım. Yapanların yüzde doksanı çok güzel rakamlar verdiler. Çok sık yapma ama. 2 ayda 1 belki. Etkisi olmuyor sık yapınca. Ve tam olarak uymak lazım.
Artık kilo gitmiyor dediğimde benim hep işime yaramıştır. Belki tansiyon sorunu olanların dikkat etmesi gerekebilir.

Deme yaa :( çok geçmiş olsun canım umarım Sana geçmemiştir çocuğun bütün yükü sende nede olsa :( eşinde de varsa kolayca atlatır inşallah

Kizlar bu alttaki vki yi nasil yaptınız yarin baslangic kilom belli olunca ben de yapayım
Canım profilinden hesap detaylarına git. En sona kaydır. Orada kilo falan soruyor. Onları yazıp kaydedince otomatik geliyor.
Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar goreve gitcem bildirim yapayim hemen
Gecen cuma 94.5
Bu cuma 93.6
Fark 0.9
Yuzde 0.952
@amatordiyetci Cherry Mom Cherry Mom Eki Görüntüle 2728794
Haftaya hedefim 92.9
Tebrik ederim canım. Bu yoğun stres arasında süper sonuç 💞
Geçmiş olsun canım inşallah covid değildir. Benim de eşimin iş yerinde odasındaki çalışanda belirtileri çok var test yapıldı eğer onda çıkarsa eşimde karantinaya girecek. 2 gündür de baş ağrısı ve kas ağrıları var eşimin ☹️
Canım çok geçmiş olsun. Negatif çıksın inşallah🙏
günaydın
geçen cuma .59,2
bugün : 58,5
fark : 0,7
hedef :58
yüzde :1,18
Tebrik ederim canım. Süper💞

Geçmiş olsun canım inşallah covid değildir. Benim de eşimin iş yerinde odasındaki çalışanda belirtileri çok var test yapıldı eğer onda çıkarsa eşimde karantinaya girecek. 2 gündür de baş ağrısı ve kas ağrıları var eşimin ☹️
Size de geçmiş olsun canım 😔

Back
X