- 23 Mart 2016
- 30.121
- 90.760
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #380.121
2 haftadır unutmuyorsun canımFotoyu unutmadığıma da dikkatizi çekerim kaptanım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 haftadır unutmuyorsun canımFotoyu unutmadığıma da dikkatizi çekerim kaptanım![]()
Nereden yüklüyorsun canım kk uygulamsından mı tarayıcıdan girsenTeşekkürler aslında hafta içi 82.9 leri görmüştüm ama bu da güzel benim için yavaş yavaş gidiyor kilocuklar fotoyu da yine yükleyemedim deniyorum hala
Maşallah aynen tebriklerr :)gecen cuma 59.7
bugun 59.2
fark 500 gr
oran %837
hedefim arti gelmemekti masalah buna da![]()
Canım tebrik ederim. 50'lerde süper rakamgecen cuma 59.7
bugun 59.2
fark 500 gr
oran %837
hedefim arti gelmemekti masalah buna da![]()
dun aslinda 58.9 ciktim ama bu sabah neden oyle oldu anlamadim neyse zoelamayayimCanım tebrik ederim. 50'lerde süper rakam![]()
Canim bir hafta bile olsa izin al insana cok iyi geliyor kafani dinlersin. Orda seni cok bunaltmislar anlasilan.Canim yogundu gene is eve geldim tukenmis hissediyordum uzandim uyumusum simdi kalktim menumu yazip yaticam geri yarin da gorev var iskenderuna. Herseyden herkesten biktim burda az uzaklasmam lazim annem gelcek insallah ayin 10u gibi izne ayrilicam biraz uzaklasicam is ortamından insallah
Ay insallah degildir cok gecmis olsun.esim gece yariai eve geldi ve hastalanmis, kovit oldugubdan auphelendik cunku inanilmaz kas agrisi ve bas ageisi halsizligi var, yarin sabah durumuna gore hastaneye gidip test yaoptiracak bu illet bizi de buldu sanirim sonunda....
Vay süpersinKızlar güzel bir eksiyle geldim.
Geçen hafta: 73.6
Bu hafta: 72.1
Fark: - 1,5
Yüzde: 2,038
Hedefim: 71.7
esim gece yariai eve geldi ve hastalanmis, kovit oldugubdan auphelendik cunku inanilmaz kas agrisi ve bas ageisi halsizligi var, yarin sabah durumuna gore hastaneye gidip test yaoptiracak bu illet bizi de buldu sanirim sonunda....
Gecmis olsun.Insallah covid degillerdirGeçmiş olsun canım inşallah covid değildir. Benim de eşimin iş yerinde odasındaki çalışanda belirtileri çok var test yapıldı eğer onda çıkarsa eşimde karantinaya girecek. 2 gündür de baş ağrısı ve kas ağrıları var eşimin![]()
TesekkurlerHesap ayarlarından boy kilo bilgilerini girince çıkıyor canım
Foto yu tarayıcıdan yüklüyorum hep büyük diyor geri kırıyorum falan uygulamadan olmuyormuşNereden yüklüyorsun canım kk uygulamsından mı tarayıcıdan girsen
Şimdi gördüm yüklemişsin :))
Ya evet en büyük yanıltıcı da kendimiz oluyoruz o kadar olmamışımdır diyoruz sonra şokBen de kendimi 87-88 zannederken 89.1 olmusum en son hamileligimin son haftasi görmüştüm bu kiloyu.iyiki gelmisim buraya
InsallahYa evet en büyük yanıltıcı da kendimiz oluyoruz o kadar olmamışımdır diyoruz sonra şokama sen başlangıcı yaptın bizle bir daha görmeyeceksin bu rakamı inşallah
![]()
Tebrikler canım olsun uzun süredir diyette olduğundan 1 hafta için ideal aslında düne kadar sabitim diyen biri için çok çok iyi
Hadi bakalımregli oldun mu
![]()
sogan kurune dikkat et benim sogan kuru yaparken bi tane sogan cücügum olsu suan 3 yasinda![]()