• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sorma canım,hiç iyi değil tezcanlilik. Sakin sakin yapmak lazım işleri.
Kabağı ben de ilk kez yaptım fırında,çok ta hoşuma gitti,su da salmadi, içinde kaldı suyu.stevia döktüm üstüne,bal tadını bozdu sanki.
Afiyet olsun canım. Ben sade yiyorum. Hafif ekşi ev yapımı elma pekmezi var. Eşim onunla birilikte yiyor. Ama bence sade en güzeli 😋

Colombrecim inan ben çok haz etmiyorum buranin yeme kültüründen cunku farkli bisey yok benim icin tepsiye et, mezeler oruk dedigin bizim icli kofte asur dedigin keskekin salcalisi 🤷
Benim asil kilo alma sebebim fastfood tarzi beslenme idi durum doner burger pizza vs yoksa disardan bir iki günlük gelene cok cekici gelebilir ama benim damak tarima hic hitap eden bir sofrası yok buranin
İşte meze ve et,hele içli köfte hergun yerim ben,tam benlik oralar.🤣🤣
Fast food ağzıma sürmem,kızlara da yedirmiyorum. Alışmadıkları için belki midelerine dokunuyor,sevmiyorlar. Evde yapıyorum pizza,hamburger,lahmacun,pide, aklına ne gelirse. Sen de canın çekince evde yapıp yiyebilirsin,tamamen hazır hissedince kendini.

Afiyet olsun canım. Ben sade yiyorum. Hafif ekşi ev yapımı elma pekmezi var. Eşim onunla birilikte yiyor. Ama bence sade en güzeli 😋
Eşin de mi dikkat ediyor kilosuna. Benimki dök dök şeker biraz daha diye başımda bekler.😒
Sağlıklı beslensinler diye elimden geleni yapıyorum. Kilo almadıkları için sıkıntı olmaz sanıyorlar da iç organ,karaciğer yağlanması kiloya bakmıyor.

10:20
1 tavada yumurta
6zeytin
1kk peynir
1 dilim ekmek
domates-salatalik

15.40
Tavuk durum ( yarim lavas ve 2 kasik tavuktan olusan)
buyuk boy kase salata

17.00
1 sutlu kahve

Su 1.5 litre olacak

Spor: 50dk eliptik + 9000 adim + 5.6 km bisiklet ( Yüzüm dondu 🥶 , çenem hala ağrıyor 🥶 )

mavimli mavimli
Senin menün gayet de güzel. Bisikleti disarda mi sürdün sogukta😳

Eşin de mi dikkat ediyor kilosuna. Benimki dök dök şeker biraz daha diye başımda bekler.😒
Sağlıklı beslensinler diye elimden geleni yapıyorum. Kilo almadıkları için sıkıntı olmaz sanıyorlar da iç organ,karaciğer yağlanması kiloya bakmıyor.
Benimki de normalde öyle canım. Ama Bu pandemi döneminde 14 kilo verdi. Şimdi korumaya çalışıyor. Gerçi bu ara ipin ucunu biraz kaçırdı sürekli tırtıklıyor bişiler ama yine de almamaya gayret ediyor. O da aralıklı oruç tarzı yiyor.
Ben de şükrediyorum 😂 yoksa çok zordu onunla diyet yapmak :confused:

Senin menün gayet de güzel. Bisikleti disarda mi sürdün sogukta😳
Evet canim ya mecbur cocugu spora gotur getir filan. Uzak mesafe ve toplu tasima ile de ters bir rota olunca cocuk ta dondu ben de. Yavrucugumun elleri direksiyonu tutar pozisyonda kalmis acamiyordu parmaklarini🥶😁

1 tavada yumurta
6zeytin
1kk peynir
1 dilim ekmek
domates-salatalik

15.40
buyuk boy kase salata

17.00
1 sutlu kahve

Su 1.5 litre olacak

Spor: 50dk eliptik + 9000 adim + 5.6 km bisiklet ( Yüzüm dondu 🥶 , çenem hala ağrıyor 🥶 )

mavimli mavimli
Menü güzel. Spor daha daha guzel. 💪

1 tavada yumurta
6zeytin
1kk peynir
1 dilim ekmek
domates-salatalik

15.40
buyuk boy kase salata

17.00
1 sutlu kahve

Su 1.5 litre olacak

mavimli mavimli
Bu nasıl bir spor arkadaşım ya💞 Maşallah sana🧿

Cherry Mom Cherry Mom kaptanim takimdaki arkadaslara bireysel analiz yapmistin ya canim musait oldugun bir zaman bana da yapabilir misin rica etsem sonradan geldim mezuniyet sonrasi ama su ara motivasyonumu toplamak icin iyi gelir mi diye dusundum insan kendini disardan goremiyor bazen 😔
Dün aklıma geldi bugün sen yazdın ❤️
Yaparım tabi canım sıra akrep ile sende zaten 😘

:KK19:ORTAKLAR :KK19:
20-27 Kasım​
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK4:
  • Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :ukala:
  • Menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yüreklendirmelidir🤸
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir 🏆🏆
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır

SONUÇ 👇👇👇

belmayne belmayne kirmizigitar kirmizigitar tebriklerr kızlar +250 spor puanı kazandınız 🤩🤩

IMG_20201127_232506.webp

Back
X