Çok çok çok yanlış düşünüyorsunn bence

Bana göre kişinin fazla kilosu varsa bunu spor ve sağlıklı beslenerek vermeli.. bir yandan kaslarını güçlendirirken bir yandan yağ yakmalı. Aksi taktirde ben zaten ilerdede spor yapmayacağım şimdide vücudumu buna alıştırmayayım derse anca mevcut kaslarını eritip orta yaşlarda benim dizler niye gitti diye dert yanar.
Sana şurada katılıyorum sürdürülebilirliği konusunda dikkatli ve planlı olmak lazım.. şuan örneğin haftanın 5 günü mü spor yapılıyor sonrasında bunu kademeli düşürecek önce 4 sonra 3 sonra haftada 2 gün spor + hareketli bir yaşam ile kilosunu çokta iyi korumak isteyen kişi koruyabilir..
ben yazdan beri böyle devam ediyorm şuan 1 kg artıdayım.eskiden haftanın 7 günü spor yapıyordum şimdi görüyorsunuz en fazla haftada 2 bisiklet + biraz adım oluyor ..
Sen belki kendinde örnekle bunları yazdın ama içimizde 80 90 kg ler tuttupta bu insanlara spor yapmak vücudu alıştırmak vs demek yanlış nasıl gidecek tatlım biriken bu yağlar

sporsuz hiç bir şey olmaz.
Toplum yapımız bozuk bizim ama yavaş yavaş yeni nesillerle düzelecek bence sürdürülebilir spor hayatı hep hayatımızda olmalı burada belki bunuda alışkanlık haline getiririz neden olmasın :))