• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

12:30 patatesli omlet (2 yumurtali), 1dilim peynir, 3 dilim hindi fume, ceyrek simit

16:00 hamsi bugulama, salata tursu, 1 dilim ekmek, cok az tahin helvasi

19:30 kefir

su 2 litre
Spor yok

Amor-a Amor-a
Menü güzel. Protein karbonhidrat olarak iyi.
Menu guzel 👍
Yarina eksi gelir bence
Eksi gelmedi ya büyük ihtimal reglim ondan. Cherry Mom Cherry Mom pazartesi kilom 52.6 yine cuma 52.3. dü :( Cuma'ya kadar caylar vs insallah toparlarım.

Günaydin ben anlamıyorum yürüyüş eskisi gibi olmayınca direk alış başladı
Cuma 68.0 ki bu sekilde +100 dü şimdi 68.5 çıktım 🙄
Evet canım yürüyüş ve sporun çok etkisi var işte. Bırakınca ne kadar dikkat etsek verilmiyor. Ve artılar geliyor 😕

Evet canım yürüyüş ve sporun çok etkisi var işte. Bırakınca ne kadar dikkat etsek verilmiyor. Ve artılar geliyor 😕
Gerçekten öyle oldu ama eşimin saatleri çok kötü oldu 11 de gidiyor 11 de geliyor 1.5 saat yol var diye. Hiç kendime alan kalmadı Leslie ile yapcaz biseyler artık

Çok çok çok yanlış düşünüyorsunn bence🙈🙈

Bana göre kişinin fazla kilosu varsa bunu spor ve sağlıklı beslenerek vermeli.. bir yandan kaslarını güçlendirirken bir yandan yağ yakmalı. Aksi taktirde ben zaten ilerdede spor yapmayacağım şimdide vücudumu buna alıştırmayayım derse anca mevcut kaslarını eritip orta yaşlarda benim dizler niye gitti diye dert yanar.
Sana şurada katılıyorum sürdürülebilirliği konusunda dikkatli ve planlı olmak lazım.. şuan örneğin haftanın 5 günü mü spor yapılıyor sonrasında bunu kademeli düşürecek önce 4 sonra 3 sonra haftada 2 gün spor + hareketli bir yaşam ile kilosunu çokta iyi korumak isteyen kişi koruyabilir..
ben yazdan beri böyle devam ediyorm şuan 1 kg artıdayım.eskiden haftanın 7 günü spor yapıyordum şimdi görüyorsunuz en fazla haftada 2 bisiklet + biraz adım oluyor ..
Sen belki kendinde örnekle bunları yazdın ama içimizde 80 90 kg ler tuttupta bu insanlara spor yapmak vücudu alıştırmak vs demek yanlış nasıl gidecek tatlım biriken bu yağlar 😔sporsuz hiç bir şey olmaz.
Toplum yapımız bozuk bizim ama yavaş yavaş yeni nesillerle düzelecek bence sürdürülebilir spor hayatı hep hayatımızda olmalı burada belki bunuda alışkanlık haline getiririz neden olmasın :))
sporu azaltınca da aynı kaloriyle beslenmeyip onun da ortalamasını azaltmak ve metabolizma hızlandırıcı detokslar yapmak gerekiyor diye düşünüyorum arada. Aynı beslenince kilo alınır diye düşünüyorum

Benim de sabit kaptancım
Cuma 66.6 kg bugün de 66.6 kg
Cherry Mom Cherry Mom kaptancım hedefim 66.4 kg olsun :KK15:
yılbaşına kadar böyle 200-300 gitse razıyım idare edin beni ,en zor dersten başladım çünkü çalışmaya ve hep arada bisküvi çikolata vs yerdim okurken o yüzden zorlanıyorum hala canlarım
Sonrasında daha hızlı vermeyi planlıyorum inşallah:KK200::dua:

Günaydın
Ben yine artı
Cuma 72.3
Bu gün 73.4
Fark 1100 😔
Kaptanım ne desen haklısın ama toparlamaya çalışacağım
Bu hafta odem atici seyler tukwtmeye calis bol yesillik kjraz sapi yesil cay falan hemen kilo almis olamazsin cabuk atarsin

TUS cnm :KK37: KPSS miydi senin de :KK200:
detoks olaraak bugün hurma yoğurt yapıcam ben aralıklı oruçla birlikte sen de yap istersen kuzum en sevdiğim detoks :KK70:
Oyy canım seninki baya zormuş Allah kolaylık versin. Benimki yüksek lisans. Tez yazmaya çalışıyorum. Çocukla zor oluyor biraz.
Tamam canım bu hafta ben de yapayım onu. Kaç öğün ve kaç hurma yiyorsun.

Gündüz o kadar saat ac nasil dayandin 😳
Yalniz irade süper, mantiyi kasikla sonra vazgec salata yap. Ben olsam en az yarim porsiyon gömmüstüm 🥴
😁😁 evet cidden ben de hayran kaldım dünkü irademe. Şuan olsa yapamam:KK48:

canım dışardaydık, koşturuyorduk. Evde olsam o kadar uzun süre dayanamazdım kesinlikle.

ama sen de son öğünü erken yiyorsun ya ortim sende hep uzun zaman kalıyor gece kadar.🧿

Back
X