Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugün menüm
sabah: 1 kupa sade nescafe gold,2 büyük hurma
öğlen haşlanmış tavuk göğüs,1 kase yoğurt
ara türk kahvesi, yarım avuç leblebi(+ kaçamağım 3 kaymaklı bisküvi )
akşam 6 küçük ızgara köfte,zeytinyağlı yeşil salata
3 lt su, 1 form çay
3700 adım
Mehfam Mehfam belmayne belmayne
Canım çok güzel. Kaymaklı bisküvi 1 olaydı daha iyiydi 🙈

Günaydın kızlar.grubun tam olarak hangi gün hangi çalışmayı yaptığını anlamaya çalışıyorum. Katılmaya gayret edeceğim.
Size yine Bi ekstra bilgi ile geldim. Açlık otu ve kiraz sapı çayı, acayip bağırsak çalıştırıcı haftada sadece 2 gün demleyip içiyorsun. Dün içtim ve bu sabah tartı harikalar gösterdi.ama sürprizi cumaya saklıyorum sizi şok etmeye geliyorum. 😃😃

Günaydın kızlar.grubun tam olarak hangi gün hangi çalışmayı yaptığını anlamaya çalışıyorum. Katılmaya gayret edeceğim.
Size yine Bi ekstra bilgi ile geldim. Açlık otu ve kiraz sapı çayı, acayip bağırsak çalıştırıcı haftada sadece 2 gün demleyip içiyorsun. Dün içtim ve bu sabah tartı harikalar gösterdi.ama sürprizi cumaya saklıyorum sizi şok etmeye geliyorum. 😃😃
günaydın açlık otu ve kiraz sapını birliktemi demleyip içtin yoksa ayrı ayrı mı canım benimde bu konuda sıkıntım var işe yarıyorsa hiç kaçırmam yaparım :( B bahayk

Gunaydin canim pazartesi carsamba ve cuma gunu walk challenge imiz var enncok adim ya da leslie yapan kazaniyor kaptanimiza atiyoruz ozel mesaj olarak adimlari 🥰
Onun disinda hergun menu ve spor paylasimimizi ayri sayfamizda yapiyoruz iki grup var no kilo yes fit haftalik en cok spor puani yapan grup birinci oluyor.
Ayrica katiliki surekli olan arkadaslardan iki haftalik eşler belirliyo kaptanimiz cuma gunu tarti sonucunda hangi cift daha cok yuzde yapmışsa +250 spor puani kazaniyor 😇
Ozetle böyle canimcim 💞

günaydın açlık otu ve kiraz sapını birliktemi demleyip içtin yoksa ayrı ayrı mı canım benimde bu konuda sıkıntım var işe yarıyorsa hiç kaçırmam yaparım :KK43: B bahayk
Açlık otundan 5 veya 6 yaprak kiraz sapı da bir tutam demliyorsun afiyetle içiyorsun 5 6 saat sonra etkisini çok iyi gösteriyor. Biraz karın ağrısı yapıyor o kadar

Back
X