- 5 Ekim 2020
- 2.816
- 11.042
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #381.441
Yok canım İstanbuldayım. Ama Konya ya hiç nasip olmadı gitmek. Çok istiyorum görmeyi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım İstanbuldayım. Ama Konya ya hiç nasip olmadı gitmek. Çok istiyorum görmeyi
Kaptanim sen hatirlatmadan bizim hatirlamamiz lazim artikTabi iyi oldu kaptan hatırlatmaz falan
![]()
Neden olmasin canimAy benim de aklıma geldi. Yaza korona bitmiş biz de fit olmuşuz. Konyanın tozunu attırmışız![]()
Canım çok güzel. Kaymaklı bisküvi 1 olaydı daha iyiydi
Teşekkür ederim canım çok sevinirimKaptanim sen hatirlatmadan bizim hatirlamamiz lazim artikgecen cok az katilim oldu diye yazayim dedim
![]()
Aksam cok uykum olunca sabaha yaparim dedim az kalsin kaciracaktim vakti. :)
günaydın açlık otu ve kiraz sapını birliktemi demleyip içtin yoksa ayrı ayrı mı canım benimde bu konuda sıkıntım var işe yarıyorsa hiç kaçırmam yaparımGünaydın kızlar.grubun tam olarak hangi gün hangi çalışmayı yaptığını anlamaya çalışıyorum. Katılmaya gayret edeceğim.
Size yine Bi ekstra bilgi ile geldim. Açlık otu ve kiraz sapı çayı, acayip bağırsak çalıştırıcı haftada sadece 2 gün demleyip içiyorsun. Dün içtim ve bu sabah tartı harikalar gösterdi.ama sürprizi cumaya saklıyorum sizi şok etmeye geliyorum.![]()
yürüyüşler p.tesi çarşamba ve c.tesi günleri canımEvde yürüyüş yapma günlük mü yapıyoruz yoksa haftanın belirli günlerimi bana Bi anlabilirmisiniz neler yapıyoruz tam olarak birlikte![]()
Gunaydin canim pazartesi carsamba ve cuma gunu walk challenge imiz var enncok adim ya da leslie yapan kazaniyor kaptanimiza atiyoruz ozel mesaj olarak adimlariGünaydın kızlar.grubun tam olarak hangi gün hangi çalışmayı yaptığını anlamaya çalışıyorum. Katılmaya gayret edeceğim.
Size yine Bi ekstra bilgi ile geldim. Açlık otu ve kiraz sapı çayı, acayip bağırsak çalıştırıcı haftada sadece 2 gün demleyip içiyorsun. Dün içtim ve bu sabah tartı harikalar gösterdi.ama sürprizi cumaya saklıyorum sizi şok etmeye geliyorum.![]()
Açlık otundan 5 veya 6 yaprak kiraz sapı da bir tutam demliyorsun afiyetle içiyorsun 5 6 saat sonra etkisini çok iyi gösteriyor. Biraz karın ağrısı yapıyor o kadar