• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün gecmise donuk arastirma yaptim canlar yarismada derece yaptigim haftalardaki sporlarima bakayim dedim neler yapmışım :kahve:
Ben chloe cardio falandir derken cok ilginc %2.5 yaptigim hafta her gün yoga yapmisim ve bolgesel ust vucut 20 dk falan.
3. oldugum iki hafta da leslie ve bölgesel yapmışım cogu gun 🙃
Bu hafta sporumu böyle sekillendirecegim bakalim 👀
Yani hafif spor yaptığın hafta daha iyi yüzde yapmışsın öyle mi canım ?

Canım bugün ödev vereyim mi sana? Derse oturmadan 50 dersten kalkarken50 zıp sadece.1 dk alır en fazla ve gün toplamında 1000e yaklaşırken ne dersin?
Hem ara ara meta hızlanır hem de gün için de bı tık fazla kalori🤩

AA niye ki😔

Hahah 4000 ev temizlik falan dersi(markete de bu arada gittim), 2000-3000 Leslie yaparken 2000 kadarı da oğlumla yastık savaşı yaparken😅 üstü de çocukları giydirip uyutma faslında su kitap vs isteklerini karşılarken🙊

azaydidem azaydidem suan 100 adimim var, erken uyandım ama kalkmasın yataktan😅😅gün icinde yazarım unutmazsam🙊
Oyy masallah😂 ben sadece yuruyusumu yazdim gunluk tlfn elimde olmadigi icin ev icinde ne kadr adim atiyorum bilmiyorum mesela suan 29 adim olmus tlfn😂😂 senin bilekligin var sanirim😉

Hep bakis acisi iste ben de oyle diyodum bana kilodan ve anlik hazlardan baska bisey vermedi yiyecekler aysunum 🤷🏻
Doğru diyorsun almilam sen ama tamamen hazirmişsin 👍şimdi benim durumum da evden çıkamıyorsun felan iki minikle devamli bı de ben 2022 kpss hazırlanmaya başladım,ev tayfası para gereklilikleri sebebiyle iş arama vs mevcut olunca bilerek el kesmek istemiyorum yoksa kaçınılmaz depresyon çıldırinngg😜

Siz istemeden koyayım bari şuraya 🤭 sabah taze tartiimm 🤗 Nasıl azman gibi beslendiğimi anlatmama gerek yok kanimca ama sabitlenmis kilom :KK76:
IMG_20210124_124229.webp

Selamlar tünaydınlar🌸
Benim beklediğim geldi bu sabah çok şükür🥴
2 gün kadar sancı yapar sonra da bu şişlik gider zannımca🤗
Dün sabah tartılmadım, bu sabahta öyle🙄
Yarın sabah çıkan sonuç bakalım ne olacak inşallah hafif hasarla atlatmış olurum👀

Tünaydınlar herkeseee🌸ben her zaman ki gibi asla güne sakin başlayamadım iş güç kahvaltı derkeeeennn saat bu saat olmuş ve şimdi de derse oturuyorum inşallah perşembe günü kurtarıyorum sınabşardan kendimi😂😂
Allah zihin acikligi versin canim. Iyi dersler 👩‍🏫

Ortim Ceylansnn Ceylansnn nasilsin? Sinavina hazirlaniyor musun? Tarihler aciklandi galiba. Ben bugun dune gore daha iyi uyudum ve bebis biraz uyuyunca hemen buarada sporumu yaptim hem de 45 dakika 🤪 Simdi hizli bir dus ve ogle yemegi zamani. Gardolap duzeltmem lazim aslinda, emzirirken giyenedigim herseyi cikartman lazim ama bakalim vakit olacak mi bugun.

seyrekyagmur seyrekyagmur canım nasılsın?
Hedefine ulaştın mı ya da yaklaştın mı😍?

@amatordiyetci @mavimli kirmizigitar kirmizigitar canlar döndünüz mü izinden?
Yoksa rahatlık çok cazip geldi de dönesiniz mi kalmadı benim gibi😁😁

Cherry Mom Cherry Mom kaptanım ben geldim teslim oluyorum, cezam neyse çekmeye hazırım. Bedenimi saran yağ kütlesinden kalkanım kalınlaştığı için sopa filan etki etmez yalnız🤭🤭🤭
ay buralara ugramaya yuzum.yok🤣🤣🤣🤣 rahata alistim vala cok ha veririm ha veririm dedikce ibre yukari tirmaniyo hep🤣🤣🤣🤣

yeni bi yontem denemeye karar verdim ben de🤣🤣🤣 hani diyete ilk baslasogimizda cok hizli veriyoruz sonra yavasliyo ya, simdi bir sure diyetsiz takilicam boyle, sonra tekrar basladigimda hizli vermeye baslicam filan kisa surede ulasicam diye dusunuyprum🤣🤣🤣🤣

seyrekyagmur seyrekyagmur canım nasılsın?
Hedefine ulaştın mı ya da yaklaştın mı😍?

@amatordiyetci @mavimli kirmizigitar kirmizigitar canlar döndünüz mü izinden?
Yoksa rahatlık çok cazip geldi de dönesiniz mi kalmadı benim gibi😁😁

Cherry Mom Cherry Mom kaptanım ben geldim teslim oluyorum, cezam neyse çekmeye hazırım. Bedenimi saran yağ kütlesinden kalkanım kalınlaştığı için sopa filan etki etmez yalnız🤭🤭🤭
bu arada oglanla savasa savasa yazdim mesaji, yarim kaldi:) sen ne durumdasin, tekrar aldinmi🤪 ya bu kilo cok nankor biseymis, hemen lombur lombur filan oluyo insan🤣🤣🤣 su seyleri arastiriyorum bi yandan lipoliz filan🤣🤣🤣

Z Zeze34 Neredesin ne yapıyorsun? Su içtin değil mi? Bu saate kadar 1 lt içmiş olmamız lazım🥰
Yaaa o benim kanayan yaram yok içemiyorum icemiyorum bi türlu dur gidip 3 bardak içeyim🙈
Bugun kızımla yatak keyfi yaptık kalkmadı sıpa meme keyfi bir saat suruyor. 12 de kaktık😁bugün ful hareket gunu isim gücümde yok. Gel senle bir hedef koyalım derdim ama sende regl olmuşsun kuzum. Az hasarla atlatmaya bak. Sen neler yapıyorsun.

Back
X