Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlarrr kabizligim devam ediyo safproteinide bozmak istemiyorum az oce kefir ictim simdiden tavuk yicem sadece form cay ictim 2 bardak ama tık yok karnim dahi agrimiyo cok sinirim bozuldu sabah dunkunden fazla ciktim kabizlik oldugu icin yarinda fazka cikmak istemiyorum ne yapsam bilemedim akil verin banaaaa😭😭

Namaria Namaria sorma kuzum ki ben 10 yaşında sağlam bı böbrek hastalıgi atlattım bı dönem okula gidemeyecek kadar. Çok kuralsizim hiç akillanmiyorum şuan babamla da hastanedeyiz böbrek yetmezliği sebebiyle gerçekten bana bişey demiyorum saglam bı kalay lazim 😔
@belmayne aldım meyvenizi efenim teşekkür ederim 🤣
Ah canım cidden daha ne olmasını bekliyorsunki :(
Allah babanada şifa versin inşallah ♥️
Geç yatınca erken kalkamıyorum ve sabah kahvelerimi içemez oldum😭
Ellerine sağlık kaptanım kahve de fincanda çok güzel görünüyor🤩
Bende annemlere gidince öyle olmuştum ya çok kötü bir şey geç kalkmak 🙈
Teşekkür ederim ayrıca canım 🤗
Ve artık bitti💃ay bi de rüyamda 2 paket kare çikolatalardan yiyordum vicdan yaparak uyanmıştım çok fena oldum ya😂😂😂
Ahahhahahah Zeynebim yaaa kıyamam sanaaaa :-) :-)
Biz ilk 3.5 yaşında pedagoga götürdük. Dönemsel olabilir, sabırlı tutarlı olun vs.dedi ama 5 yaşında çocuk psikiyatristi prof.a götürdük. Karşıt gelme bozukluğu ve dürtüsel bozukluk dedi. Bazı yönlendirmeler yaptı, sporla ilgili vs. 8 yaşında ilaca başladı.çok çok faydası oldu. Sonra devlete de gittik. Tabii ki imkan meselesi ama özelde çok daha detaylı inceleme ve takip yapılıyor. O yüzden tekrar özele döndük. Doktorsuz ne yöne gittiğini bilemiyor insan.hem çocuk savruk oluyor hem de biz doğru mu yapıyoruz yanlış mı bilemiyoruz. Bu şekilde kontrollu ilerleniyor ama zor tabii. Ben içimden hep şunu düşünüyorum. Benim fiziksel hasta olan bi çocuğum olsaydı da zorlanacaktım ve doktora götürecektim. şimdi de ruhsal hasta ve zorlanıyorum ve doktora danışıyorum. Allah yardımcımızolsun. Bize kolaylık çocuklarımıza da şifa versin
Çok haklısın fizyolojik bir hastalık olunca hemen o gece koştur koştur gidiyoruz hastaneye ama psikolojik rahatsızlıklar çok daha önemsenmeli sonuçta ateş gelir geçer ama psikoloji sağlam değilse katlarak sıkıntılar artabilir 😔 3.5 yaşında sizde ne gibi sıkıntılar olmuştu canım özel değilse meraktan değilde kendi oğlum için soruyorum 4 ya benimkide 🙄
Kizlarrr kabizligim devam ediyo safproteinide bozmak istemiyorum az oce kefir ictim simdiden tavuk yicem sadece form cay ictim 2 bardak ama tık yok karnim dahi agrimiyo cok sinirim bozuldu sabah dunkunden fazla ciktim kabizlik oldugu icin yarinda fazka cikmak istemiyorum ne yapsam bilemedim akil verin banaaaa😭😭
Ah canım proteinin böyle bir sıkıntısı var işte 😔😔
Tavuk yerine başka birşey yiyemz misin ? Kabak gibi ?

Canim saf protein diyetisyen onerisi mi? Ben tam tersini yapmistim 2 hafta 0 hayvansal protein o iki haftada 4.5 kilo gitti hic de wc sorunu yasamadim.
Su an bozmak istemiyorsan mutlaka yesillik yemen lazim et tavuk balik yanina bir ke kuru kaysi sabahlari geceden suya at sissin sabah ye canim

Ah canım cidden daha ne olmasını bekliyorsunki :(
Allah babanada şifa versin inşallah ♥️

Bende annemlere gidince öyle olmuştum ya çok kötü bir şey geç kalkmak 🙈
Teşekkür ederim ayrıca canım 🤗

Ahahhahahah Zeynebim yaaa kıyamam sanaaaa :-) :-)

Çok haklısın fizyolojik bir hastalık olunca hemen o gece koştur koştur gidiyoruz hastaneye ama psikolojik rahatsızlıklar çok daha önemsenmeli sonuçta ateş gelir geçer ama psikoloji sağlam değilse katlarak sıkıntılar artabilir 😔 3.5 yaşında sizde ne gibi sıkıntılar olmuştu canım özel değilse meraktan değilde kendi oğlum için soruyorum 4 ya benimkide 🙄

Ah canım proteinin böyle bir sıkıntısı var işte 😔😔
Tavuk yerine başka birşey yiyemz misin ? Kabak gibi ?
11 de kalkmamistim ne zamandır😅
Bu seferde ödem suyundan + geleceksin 🙈🙈🙈🙈 ne yapıyorsun huuu :)))
Aboo olur mu öyle ki😱😱

Rengi ciktiysa ic canim cok da gec saate kalma anca etki eder 💞
Bakayım bı çıkmış mi😅
Yani sıvı alımınında belli bir saatten sonra azalması lazım o da kilo olmasada tartıda anlık ağırlık yapıyor maalesef
Saat 10 dan sonra su içmeyi de bırakıyorum o zaman😅
:))) Ne kadar kalacaksın canım orada kaç cuma riske gircez ben bir hesap edem :-) :-) :-)
Bir sonraki cuma evdeyim ama annemlerle donecegimm ve carpamba perşembeye kalabilir donus

yarın teyzemlere gidiyorum ve yasağı orada geçireceğim. benim yeme saatlerim değişik olacak muhtemelen ama teyzem de diyette sağlıksız hiçbir şey olmayacak :KK9:
Diyette olmasi iyi olmus canim yanina arkadas bulmussun haftasonu icin.beraber sporda yapin 🤩

Ben bugun tek ogun yaptim ya su sabahki artinin yarisi gider mi ki.yarin arti bildirim yaparsam cok uzulurum 😞
Canım geçen hafta güzel yüzdenle sen ekibi sırtladın bu haftada inşallah sen hariç diğer kızlarda sıkıntı olmaz onlar seni dengeler 🤗 üzme kendini elinden geleni yapmışsın 😘

Diyette olmasi iyi olmus canim yanina arkadas bulmussun haftasonu icin.beraber sporda yapin 🤩
ben yapacağım zaten bırakmayacağım sporu ama teyzemden şüpheliyim :KK43: belki leslie yaparsak yapma ihtimali yüksek. ve ben bu hafta biraz hafif takılmak istiyorum spor için çünkü şu sıralar spora çok hevesim yok

28 Ocak Perşembe

11.30
1 haşlanmış yumurta, 4 küp beyaz peynir, biraz çeçil, 4 zeytin, turp, 1 ceviz

Ara: yarım ayva, 2 küçük lahana sarması(bulgurdan)

18.30
1 tabak kabak yemeği, 3 kaşık sebze kavurma, 2 kaşık ev yoğurdu, salata

Su: 2lt(devam)
Gece yeşil çay inş.
Spor yok maalesef. Bilgisayar başından hiç kalkmadım diyebilirim 🥴

Namaria Namaria Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan
gayet güzel canım inşallah yarın güzel sonuçlar alırız :KK200:

Back
X