Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cuma 58.0
Güncel 57.5
Farrk -500

Bu kadarını beklemiyordum galiba yoğurt kuru ya da dunki susuzluktan😂 yarın sabah anlarım
Monica_ Monica_ Cherry Mom Cherry Mom @Nikinik (ya elim sürekli gidiyor seni kaç kere yazıp sildim menü paylaşımlarında falan🙈🥰)

Ortim süpersin,çok çok sevindim😍😍 o zaman yeşilçay ve walk a devam😍😍

Ay diğer yorumları okuyamadım ki🙊her yer her yerde, acil temizlik yapmam lazım🙈bunu yazarken daha kahvaltı sofrasında olmam da büyük bir ironi amma😂😂
Ortim cok sevindim kilon az olmasina ragmen cok guzel bide annenlerdeydin ona ragmen gitmesi cok iyi👏👏
Kaptanimiz en cok bize sasirdi haftaya daha cok sasirtiriz insallah 😂😂 Cherry Mom Cherry Mom
Ya boyle iyi kilo verince sanki sonraki hafta veremiycekmisim gibi bi his geliyor ama oyle olmaz insallah 🙏🏻
ha bu arada benim reglim de dun bitti onun da etkisi oldu bence. Haftaya walk walk daha cok 😂

Himm aslinda kisa sute once gormussun. Yani 4 ay cok uzun zaman degil ama hep duzenli veriyirdun arada takilir normal. Ben 68 66 lara gelince oyle oluyorum.
Vücut bu kiloda korumaya alışık o yüzden vermeye çalıştıkça zorlandı kaç gün sabit çıktım sonra şiştim yaptığım spordan da kaynaklıydı muhtemelen

Ya boyle iyi kilo verince sanki sonraki hafta veremiycekmisim gibi bi his geliyor
canım bazen tam tersi de oluyor benim de öyle bir hafta çok iyiyse diğer hafta az durgun geçer bazen de bi hafta iyi diğer hafta daha da iyi gelir :D
kilo vermeye devam ediyorum dicez hep bilinçaltına :KK8:

Geçen cuma 53.6
Bu cuma 54
Fark +400
Yüzde -%0.746
Haftaya hedef 53.5
Cherry Mom Cherry Mom DeryaOnDiet DeryaOnDiet 🙁🙁
Tmmdır canım ✌️
Geçen hafta kaç olduğumu unuttum 🙄 ama sanırım hiç kımıldamadı yerinden 🤔🤔🤔Eki Görüntüle 2776750
Geçen hafta 77 ydi canım :(
Gubaydin kizlar
Gecen haftaki kilom: 77,30
Bugun:76,35
Fark: 0,95
Yuzde: % 1,228

Haftaya hedef: 75,75

Cherry Mom Cherry Mom yarimuhendis yarimuhendis
Tebrikler canım çok güzel gitmiş 💃

Ay durur inşallah yaa biizm neler çektiğimiz Hatırlıyorsundur sedasyon flan ama senin kızın daha büyük durur diye düşünüyorum canım ♥️ umarım iyi geçer yaz bize sonra 😘
Çıktık ve emin oldum sadakatsiz Asya gibi beton kızim var 🤣 gık demedi diisni çektiler guluyo doktor da diyor ki kızınız Maşallah siz daha heyecanlısiniz 🙈 ama büyük gol yedik kaptan röntgen de 3_4 tane çürük göründü iyi mi 🙄

çek kaptanım canlanır belki çok sönük :KK70: ama bir yandan da diyete azimlendirdim o kısmı kaçırmışsın :KK60:

ama susturan da yoktu herkes memnundu halinden hahaha :KK70: :KK70:

hahaha :KK70: o mukbangcilerden olabilir ama şimdi değil 60 olunca yapayım :sus:

ama kaptancımmm kimse çıkamaz kii hani sabah anlatsam neyse :KK70: herşeyi planladım geç saate denk getirdim :KK70:

tamam cnm rüyanda beni gör :KK70:
Valla azimle din ben 😂😂
65 e odaklandım şu an 💪😂
Herkese günaydınn :)

İlk bildirim benden olsun heyecanla koştum geldim :) Çok şükür ki bir önceki haftaki kiloya gelmişim bir anda fırlayan gerçekten ödemmiş ve gitti :) Hedefim gerçi 86ydı ama olsun buna da şükür :)

Geçen hafta: 88,5
Bu hafta: 86,35
Fark: 2,15
Yüzde: %2,43
Haftaya hedefim: 85,5

Eki Görüntüle 2776573
Maşallah canım. Güzel bir düzen yakaladın. Böyle devam inşallah 😍😍
Eki Görüntüle 2776574

Geçen haftadan bu yana -1.5 kilo :KK71:
73.6/72.1/1.5/%2.038
Vuuuu harika 😍😍
Günaydın arkadaşlar hayirli cumalar 💞
Gecen cuma 82.5
Bu cuma 81.7
Fark 0.8
Yuzde 0.970
Eki Görüntüle 2776647

Haftaya hedefim 80.9
@hawar Cherry Mom Cherry Mom
Kuzum süpersin😍 hep güzel eksiler 💞
Günaydın
Geçen hafta 63.25
Bu hafta 63.50
Fark +250gr.
Yüzde 0.395+
Haftaya hedef 62.9
Eki Görüntüle 2776656
Canım böyle düzensiz bir haftadan baya az zararla çıktın. Demek ki senin metabolizma gayet güzel. Düzene geçtiğinde süper eksiler göreceksin inşallah 💞
Tamam cnmmm :rolleyes: donutcu varmış evime çokk yakınnn bugün gitmeyi düşünüyoruum :KK71:
Beğenirsen bana da yaz kuzum ama özelden yaz. Dövecekler yoksa bizi 😂😂
Kizlar gunaydin

gecen hafta:63.6
Bugun 62.3🙏🏻
fark 1.3
Yuzde 2.044 🥳🥳

@Suskunhanim

cok sevindim bu kadar beklemiyodum.
Bu hafta iki kere 10 bin ustu adim attim o da etkiledi herhalde
Bu hafta duzenli yesil cay da ictim

haftaya hedef 62 bu kadar cok veremem herhalde haftaya
Muhteşem canım. Tebrik ederim 😍😍
Günaydın arkadaşlar
Geçen hafta: 68,9
Bu hafta: 68
Fark:-900
Yüzde: 1,306
Haftaya hedef: 67,5
Cherry Mom Cherry Mom Namaria Namaria
Canım ivmeyi yakaladın tekrar. Çok güzel 😍 böyle devam inşallah 🙏
@miraysu_ cok uzgunum iki gundur menu paylasamadim. Aslinda aksam yazacaktim araya is karisti yazamadim. Neyseki kilo vermisim. O kadar detoks ancak bu kadar gitti.
Gecen hafta :53.4
Bu hafta : 53.3
Oran :%0.18 Cherry Mom Cherry Mom
Olsun canım eksi eskidir 😍
Oh canım misss😍 haftaya bıraktığın kiloyu da geçersin sen 💃💃
Eki Görüntüle 2776694

Günaydıiin kızlar,
Geçen cuma: 68.5
pazartesi 68.0
Bugün:67.7

Hedef:67

Bu aralar sindirim sistemi için 2 günlük çorba detoksu yapmak istiyorum.bakalim hangi gün 🤭
Cherry Mom Cherry Mom @muhursuzpusula
Canım böyle stresli bir haftada süper sonuç 💞
teşekkürler canım regle rağmen eksi bu da iyi çok şükür :)

ay inşallah canım hedefim 2 hafta sonraki cuma 79ları ucundan görüp 2. mezuniyeti almak inşallah :KK68:
belmayne belmayne cime sözüm var 80den aşağıda mezun olcam inşallah :KK8:
Ayy ay inşallah kuzum. Ben de 2 hafta sonra 65 i ucundan da olsa görsem ne güzel olur 💞💞
Tebrik ederim canım🤗👍🏻😘
Teşekkür ederim kuzum ❤️ sen de üzülme canım. Bu süreçte istikrar ve artı görsen de yola devam edebilmek çok önemli. Sen de ikisi de var. Sonuçta tek hepimiz vermek değil. Aynı zaman da korumak. Bu gayrete uzun süre ihtiyacımız olacak 💞💞
Cuma 58.0
Güncel 57.5
Farrk -500

Bu kadarını beklemiyordum galiba yoğurt kuru ya da dunki susuzluktan😂 yarın sabah anlarım
Monica_ Monica_ Cherry Mom Cherry Mom @Nikinik (ya elim sürekli gidiyor seni kaç kere yazıp sildim menü paylaşımlarında falan🙈🥰)
Tebrik ederim canım. Böyle hareketli bir hafta için süper sonuç 💞💞
Gecen cuma 79.3
Pazartesi 79.8
Guncel 78.4
Giden -900
Yuzde 1.134
Hedef 77.5

Pazartesi arti geldigim icin ekleyim dedim 😂
Bizim kız hızla eriyordu 😍😍 tebrik edrim kuzum 🤗
Sağol almılamm kendime bı yogunlasabilsem neler yapcam da.Şuan sıra bekliyoruz kuzum bakalım kızım nasıl duracak işlem yapacak mı bilmiyorum.
Kuzum Allah kolaylık versin. Ben de hastanelerde çok geriliyorum hele konu çocuklar olunca 😔 kolaylıkla atlatırsınız inşallah 🙏
Burda neredeyse her pastanede var canim. Kotu yani burdaki pastanelerde neredeyse hic tuzlu birsey yok. Tadi guzel tabiki ama cok tatli 😜 ve acayip kalorili. Hiic de tok tutmuyorlar insanin yiyesi geliyor. Hele ki burda fat thursday olacak haftaya heryer donut oluyor o zaman. Butun isyerleri marketler, kuaforlet nereye gidersen donut veriyorlar.
Burcu koş Polonya dan(ülkeyi yanlış bilmiyorum değil mi🤔) çağırıyorlar 😂😂
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Gubaydin kizlar
Gecen haftaki kilom: 77,30
Bugun:76,35
Fark: 0,95
Yuzde: % 1,228

Haftaya hedef: 75,75

Cherry Mom Cherry Mom yarimuhendis yarimuhendis
Canım çok güzel. Tebrik edrim👏👏👏

Canim cok gecmis olsun bilmiyordum ayaginin durumunu, biraz dinlendirsen daha cabuk iyilesir insallh❤️🤗

Canim ikisi de guzel. Donutlar cok sekerli 1 tanesi kesiyor zaten. Disi cikolatali ya da sekerli olup ortasi delik olanlardansa ici dolgulu olanlar daha guzel.
tarcinli corekler de kahveyle guzel.
Ben herzaman farkli seyler denemeyi cok seviyorum, yillardir cesit cesit ulkelerin yemek ya da atistirmaliklarini yedim ama cidden bizim tadlarimizla yarisamazlar bile.
Tabi her ulkenin meshur olan tadlarini saymiyorum, genel olarak bakinca bizim tadlar super.
Ha disarda para verip yiyorsam ama bosa gitmesin diye illa daha once yemedigim bisey alirim😂

Canim yarina hazirlik icin guzel bir menu olmus, afiyet olsun🤗🤗
Bakalim dun yuruyusden sonra spor yapmadim 🙈 insallah iyi olur

tebrikler canım o artılardan eksilere düştün :))
düşün bi de kaçamaklar olmasa ne kadar ekside olacaktın :rolleyes:
Değil mi ya 🙃
Ama gerçekten çok çılgındı artı kuzum🙃 3 günde gittiğine göre gerçek değilmiş 😂 ama çok korktum artı gelirsem diye :confused:

Bir de şu bitkisel sütü Bi bulamadım yaaa☹️ sen en çok badem sütünü mü beğenmiştin. Ben genel anlamda hindistan cevizini çok sevmem. Sütünü de sevmeyeceğimi düşünüyorum. Sen hangisini tavsiye edersin. Bir de ben iki ana bir ara öğün yapıyorum ya. Listeye bir ayar çekmem gerekiyor. Aktif olarak pazartesi başlarım sanırım.

Back
X