- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #391.481
Listemde kopya çekecek bir şey yokSenin listenden de kopya cekerim artik![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Listemde kopya çekecek bir şey yokSenin listenden de kopya cekerim artik![]()
Himm aslinda kisa sute once gormussun. Yani 4 ay cok uzun zaman degil ama hep duzenli veriyirdun arada takilir normal. Ben 68 66 lara gelince oyle oluyorum.Yaklaşık bi 4 ay kadar görmemiştim ortim![]()
Eminim eminim haftaya güzel bi eksiyle geliyorumZeynepcim spor ödemi olduğuna eminim devam haftaya gidecek bende de spor cardıo inanılmaz ödem yapar ama bir sonraki hafta tartıda görürüm faydasını :))9
Cuma 58.0
Güncel 57.5
Farrk -500
Bu kadarını beklemiyordum galiba yoğurt kuru ya da dunki susuzluktanyarın sabah anlarım
Monica_
Cherry Mom @Nikinik (ya elim sürekli gidiyor seni kaç kere yazıp sildim menü paylaşımlarında falan
)
Ortim cok sevindim kilon az olmasina ragmen cok guzel bide annenlerdeydin ona ragmen gitmesi cok iyiOrtim süpersin,çok çok sevindimo zaman yeşilçay ve walk a devam
Ay diğer yorumları okuyamadım kiher yer her yerde, acil temizlik yapmam lazım
bunu yazarken daha kahvaltı sofrasında olmam da büyük bir ironi amma
![]()
Vücut bu kiloda korumaya alışık o yüzden vermeye çalıştıkça zorlandı kaç gün sabit çıktım sonra şiştim yaptığım spordan da kaynaklıydı muhtemelenHimm aslinda kisa sute once gormussun. Yani 4 ay cok uzun zaman degil ama hep duzenli veriyirdun arada takilir normal. Ben 68 66 lara gelince oyle oluyorum.
tebrikler canım o artılardan eksilere düştün :))Canım fotoCherry Mom
canım bazen tam tersi de oluyor benim de öyle bir hafta çok iyiyse diğer hafta az durgun geçer bazen de bi hafta iyi diğer hafta daha da iyi gelirYa boyle iyi kilo verince sanki sonraki hafta veremiycekmisim gibi bi his geliyor
Tmmdır canım
Geçen hafta 77 ydi canım
Tebrikler canım çok güzel gitmişGubaydin kizlar
Gecen haftaki kilom: 77,30
Bugun:76,35
Fark: 0,95
Yuzde: % 1,228
Haftaya hedef: 75,75
Cherry Mom
yarimuhendis
Olsun kuzum o da nazar boncuğuGeçen haftaki + tamamen gitti nerdeyse sadece 100 grı kaldı ama buna da şüküürr :)
Artin tek spordan olsun ortim. Sporlarin superdiVücut bu kiloda korumaya alışık o yüzden vermeye çalıştıkça zorlandı kaç gün sabit çıktım sonra şiştim yaptığım spordan da kaynaklıydı muhtemelen
Sagol kaptancim. Sizin hazirladiginiz spor listesi de cok tesvik etti beniTmmdır canım
Geçen hafta 77 ydi canım![]()
Tebrikler canım çok güzel gitmiş![]()
Çıktık ve emin oldum sadakatsiz Asya gibi beton kızim varAy durur inşallah yaa biizm neler çektiğimiz Hatırlıyorsundur sedasyon flan ama senin kızın daha büyük durur diye düşünüyorum canımumarım iyi geçer yaz bize sonra
![]()
Artık daha aşırıya kaçmafan devam edeceğimArtin tek spordan olsun ortim. Sporlarin superdi![]()
Valla azimle din bençek kaptanım canlanır belki çok sönükama bir yandan da diyete azimlendirdim o kısmı kaçırmışsın
ama susturan da yoktu herkes memnundu halinden hahaha![]()
hahahao mukbangcilerden olabilir ama şimdi değil 60 olunca yapayım
ama kaptancımmm kimse çıkamaz kii hani sabah anlatsam neyseherşeyi planladım geç saate denk getirdim
tamam cnm rüyanda beni gör![]()
Maşallah canım. Güzel bir düzen yakaladın. Böyle devam inşallahHerkese günaydınn :)
İlk bildirim benden olsun heyecanla koştum geldim :) Çok şükür ki bir önceki haftaki kiloya gelmişim bir anda fırlayan gerçekten ödemmiş ve gitti :) Hedefim gerçi 86ydı ama olsun buna da şükür :)
Geçen hafta: 88,5
Bu hafta: 86,35
Fark: 2,15
Yüzde: %2,43
Haftaya hedefim: 85,5
Eki Görüntüle 2776573
Vuuuu harika
Kuzum süpersinGünaydın arkadaşlar hayirli cumalar
Gecen cuma 82.5
Bu cuma 81.7
Fark 0.8
Yuzde 0.970
Eki Görüntüle 2776647
Haftaya hedefim 80.9
@hawarCherry Mom
Canım böyle düzensiz bir haftadan baya az zararla çıktın. Demek ki senin metabolizma gayet güzel. Düzene geçtiğinde süper eksiler göreceksin inşallahGünaydın
Geçen hafta 63.25
Bu hafta 63.50
Fark +250gr.
Yüzde 0.395+
Haftaya hedef 62.9
Eki Görüntüle 2776656
Beğenirsen bana da yaz kuzum ama özelden yaz. Dövecekler yoksa biziTamam cnmmmdonutcu varmış evime çokk yakınnn bugün gitmeyi düşünüyoruum
![]()
Muhteşem canım. Tebrik ederimKizlar gunaydin
gecen hafta:63.6
Bugun 62.3
fark 1.3
Yuzde 2.044
@Suskunhanim
cok sevindim bu kadar beklemiyodum.
Bu hafta iki kere 10 bin ustu adim attim o da etkiledi herhalde
Bu hafta duzenli yesil cay da ictim
haftaya hedef 62 bu kadar cok veremem herhalde haftaya
Canım ivmeyi yakaladın tekrar. Çok güzelGünaydın arkadaşlar
Geçen hafta: 68,9
Bu hafta: 68
Fark:-900
Yüzde: 1,306
Haftaya hedef: 67,5
Cherry Mom
Namaria
Olsun canım eksi eskidir@miraysu_ cok uzgunum iki gundur menu paylasamadim. Aslinda aksam yazacaktim araya is karisti yazamadim. Neyseki kilo vermisim. O kadar detoks ancak bu kadar gitti.
Gecen hafta :53.4
Bu hafta : 53.3
Oran :%0.18Cherry Mom
Oh canım misss
Canım böyle stresli bir haftada süper sonuçEki Görüntüle 2776694
Günaydıiin kızlar,
Geçen cuma: 68.5
pazartesi 68.0
Bugün:67.7
Hedef:67
Bu aralar sindirim sistemi için 2 günlük çorba detoksu yapmak istiyorum.bakalim hangi gün
Cherry Mom @muhursuzpusula
Ayy ay inşallah kuzum. Ben de 2 hafta sonra 65 i ucundan da olsa görsem ne güzel olurteşekkürler canım regle rağmen eksi bu da iyi çok şükür :)
ay inşallah canım hedefim 2 hafta sonraki cuma 79ları ucundan görüp 2. mezuniyeti almak inşallah
belmayne cime sözüm var 80den aşağıda mezun olcam inşallah
![]()
Teşekkür ederim kuzumTebrik ederim canım![]()
Tebrik ederim canım. Böyle hareketli bir hafta için süper sonuçCuma 58.0
Güncel 57.5
Farrk -500
Bu kadarını beklemiyordum galiba yoğurt kuru ya da dunki susuzluktanyarın sabah anlarım
Monica_
Cherry Mom @Nikinik (ya elim sürekli gidiyor seni kaç kere yazıp sildim menü paylaşımlarında falan
)
Bizim kız hızla eriyorduGecen cuma 79.3
Pazartesi 79.8
Guncel 78.4
Giden -900
Yuzde 1.134
Hedef 77.5
Pazartesi arti geldigim icin ekleyim dedim![]()
Kuzum Allah kolaylık versin. Ben de hastanelerde çok geriliyorum hele konu çocuklar oluncaSağol almılamm kendime bı yogunlasabilsem neler yapcam da.Şuan sıra bekliyoruz kuzum bakalım kızım nasıl duracak işlem yapacak mı bilmiyorum.
Burcu koş Polonya dan(ülkeyi yanlış bilmiyorum değil miBurda neredeyse her pastanede var canim. Kotu yani burdaki pastanelerde neredeyse hic tuzlu birsey yok. Tadi guzel tabiki ama cok tatlive acayip kalorili. Hiic de tok tutmuyorlar insanin yiyesi geliyor. Hele ki burda fat thursday olacak haftaya heryer donut oluyor o zaman. Butun isyerleri marketler, kuaforlet nereye gidersen donut veriyorlar.
Canım çok güzel. Tebrik edrimGubaydin kizlar
Gecen haftaki kilom: 77,30
Bugun:76,35
Fark: 0,95
Yuzde: % 1,228
Haftaya hedef: 75,75
Cherry Mom
yarimuhendis
Bakalim dun yuruyusden sonra spor yapmadimCanim cok gecmis olsun bilmiyordum ayaginin durumunu, biraz dinlendirsen daha cabuk iyilesir insallh
Canim ikisi de guzel. Donutlar cok sekerli 1 tanesi kesiyor zaten. Disi cikolatali ya da sekerli olup ortasi delik olanlardansa ici dolgulu olanlar daha guzel.
tarcinli corekler de kahveyle guzel.
Ben herzaman farkli seyler denemeyi cok seviyorum, yillardir cesit cesit ulkelerin yemek ya da atistirmaliklarini yedim ama cidden bizim tadlarimizla yarisamazlar bile.
Tabi her ulkenin meshur olan tadlarini saymiyorum, genel olarak bakinca bizim tadlar super.
Ha disarda para verip yiyorsam ama bosa gitmesin diye illa daha once yemedigim bisey alirim
Canim yarina hazirlik icin guzel bir menu olmus, afiyet olsun![]()
Yettimmmm
Çok sevindim hem o hemde diyet listende oynaman etki etti demekki ne güzelSagol kaptancim. Sizin hazirladiginiz spor listesi de cok tesvik etti beni![]()
Değil mi yatebrikler canım o artılardan eksilere düştün :))
düşün bi de kaçamaklar olmasa ne kadar ekside olacaktın![]()