Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Değil mi ya 🙃
Ama gerçekten çok çılgındı artı kuzum🙃 3 günde gittiğine göre gerçek değilmiş 😂 ama çok korktum artı gelirsem diye :confused:

Bir de şu bitkisel sütü Bi bulamadım yaaa☹️ sen en çok badem sütünü mü beğenmiştin. Ben genel anlamda hindistan cevizini çok sevmem. Sütünü de sevmeyeceğimi düşünüyorum. Sen hangisini tavsiye edersin. Bir de ben iki ana bir ara öğün yapıyorum ya. Listeye bir ayar çekmem gerekiyor. Aktif olarak pazartesi başlarım sanırım.
Kendine uyarlarsin canim ama o listede 0 hayvansal oldugu için iki ara vir anaya uygun mu bilemiyorum 🤷
Ben en cok badem sutunu sevdim tadi hepsinin benzer hindistancevizi sutunde de hindistancevizi tadi yok yani 🥰
Migroslarda var canim benim

Ay inşallah bende de böyle güzel sonuçlar olur ya😍😍
Basta olmuyormus gibi oluyor ama inan iyi gidiyor 🤩
Wuuwuu masallah canim. Super gitmis 👍
Sagol canim 🤗
Çıktık ve emin oldum sadakatsiz Asya gibi beton kızim var 🤣 gık demedi diisni çektiler guluyo doktor da diyor ki kızınız Maşallah siz daha heyecanlısiniz 🙈 ama büyük gol yedik kaptan röntgen de 3_4 tane çürük göründü iyi mi 🙄
Masallah kuzuya.curuklere uzuldum ama 😔 gecmis olsun
Valla azimle din ben 😂😂
65 e odaklandım şu an 💪😂

Maşallah canım. Güzel bir düzen yakaladın. Böyle devam inşallah 😍😍

Vuuuu harika 😍😍

Kuzum süpersin😍 hep güzel eksiler 💞

Canım böyle düzensiz bir haftadan baya az zararla çıktın. Demek ki senin metabolizma gayet güzel. Düzene geçtiğinde süper eksiler göreceksin inşallah 💞

Beğenirsen bana da yaz kuzum ama özelden yaz. Dövecekler yoksa bizi 😂😂

Muhteşem canım. Tebrik ederim 😍😍

Canım ivmeyi yakaladın tekrar. Çok güzel 😍 böyle devam inşallah 🙏

Olsun canım eksi eskidir 😍

Oh canım misss😍 haftaya bıraktığın kiloyu da geçersin sen 💃💃

Canım böyle stresli bir haftada süper sonuç 💞

Ayy ay inşallah kuzum. Ben de 2 hafta sonra 65 i ucundan da olsa görsem ne güzel olur 💞💞

Teşekkür ederim kuzum ❤️ sen de üzülme canım. Bu süreçte istikrar ve artı görsen de yola devam edebilmek çok önemli. Sen de ikisi de var. Sonuçta tek hepimiz vermek değil. Aynı zaman da korumak. Bu gayrete uzun süre ihtiyacımız olacak 💞💞

Tebrik ederim canım. Böyle hareketli bir hafta için süper sonuç 💞💞

Bizim kız hızla eriyordu 😍😍 tebrik edrim kuzum 🤗

Kuzum Allah kolaylık versin. Ben de hastanelerde çok geriliyorum hele konu çocuklar olunca 😔 kolaylıkla atlatırsınız inşallah 🙏

Burcu koş Polonya dan(ülkeyi yanlış bilmiyorum değil mi🤔) çağırıyorlar 😂😂
@SanSebastianCheesecake

Canım çok güzel. Tebrik edrim👏👏👏
Ay insallah canim devami da gelsin 😋
Slm kizlarrr
Gecen hafta 75.3
Bu hafta 75.1
Fark -200

Gelecek hafta insallah 74 hedefim
Cherry Mom Cherry Mom Pain Killer Pain Killer
Tebrikler canim eksi eksidir 🤩

Canim tebrik ederim 👏👏

Tebrikler canim bilim o artilardan donmeleri 😂

Canim tebrik ederim kilo vermissin ama kac vermissin yuzden kac bilmiyoruz herkesin kilosunu akilda tutmak takip etmek zor oluyorki bazen kendi kilomuzu unutuyoruz.
Bi dahakine bizim gibi ayrintili yazarsan cok sevinirim 🤗

Vaayy iste basari budur. Misafirlikten -500le donmek tebrik ederim canim 🤩
Silmeee beni de ekleee 🤗🤗🤗

Sagolun kizlar yaa duracak diye cok korkmustum 😬

Bozma moralini canim.menulerin gayet iyi sorun yok. Sonucta yiyerek almadin bunu.belliki bisiler odem yapti sana. Pazartesiye bile kalmaz gider merak etme
Tabii yazarım.

Çıktık ve emin oldum sadakatsiz Asya gibi beton kızim var 🤣 gık demedi diisni çektiler guluyo doktor da diyor ki kızınız Maşallah siz daha heyecanlısiniz 🙈 ama büyük gol yedik kaptan röntgen de 3_4 tane çürük göründü iyi mi 🙄
Canım maşallah yaa doktorda durmuş ne güzel dişleri küçük olduğu için hemen dolgu yaparlar emin ol. 3 4 çürük hiç birşey bizde 4 yaşında 8çürük gözüktü hey yavrum hey 2 si kanal hatta 😔 çok geçmiş olsun diş yapısı bozulmuş mu o konuda birşey dedi mi ?

Kendine uyarlarsin canim ama o listede 0 hayvansal oldugu için iki ara vir anaya uygun mu bilemiyorum 🤷
Ben en cok badem sutunu sevdim tadi hepsinin benzer hindistancevizi sutunde de hindistancevizi tadi yok yani 🥰
Migroslarda var canim benim
Canım senin bu hafta iki ana bir ara olacaktı sanırım. Sen o listeyi paylaşabilir misim. Diğer listeye ayar çekmeme yardımcı olur belki
belmayne belmayne canim ben soya sutu aldim guzel tadi migrosta var ucunden de orda bulabilirsin
Ay kızlar bu yasaklar çok sıkıntı oldu. Yürüme mesafesinde migros yok. Eşim akşam market kapanışlarına yetişemiyor. Hafta sonu da yasak var malum. Civar marketlerde ne varsa onunla idare etmeye çalışıyoruz. Ama bakalım eşim bakacak mesai arasında inşallah bulabilir. 🤷‍♀️

Burda neredeyse her pastanede var canim. Kotu yani burdaki pastanelerde neredeyse hic tuzlu birsey yok. Tadi guzel tabiki ama cok tatli 😜 ve acayip kalorili. Hiic de tok tutmuyorlar insanin yiyesi geliyor. Hele ki burda fat thursday olacak haftaya heryer donut oluyor o zaman. Butun isyerleri marketler, kuaforlet nereye gidersen donut veriyorlar.
Fat Thursday nedir ya ahahahah koptum😂 Çok tatlıymış donut fest!😃

Cok sukur canim veganla 4 gunde 1.4 gitmis oldu🤩
Ben de bir süre vegan beslensem diyorum ama zihinsel bulanıklık, zorlanma yaşadın mı Almilacığım? Zihinsel verim ilk 1 hafta düşebiliyor ya o tür diyetlerde. Zaten 1 hafta yapacağım acaba sersemletir mi beni diye düşünüyorum.

Eklentiler

• 20210205_120813.webp
    20210205_120813.webp
    24 KB · Görüntüleme: 32
Canım senin bu hafta iki ana bir ara olacaktı sanırım. Sen o listeyi paylaşabilir misim. Diğer listeye ayar çekmeme yardımcı olur belki

Ay kızlar bu yasaklar çok sıkıntı oldu. Yürüme mesafesinde migros yok. Eşim akşam market kapanışlarına yetişemiyor. Hafta sonu da yasak var malum. Civar marketlerde ne varsa onunla idare etmeye çalışıyoruz. Ama bakalım eşim bakacak mesai arasında inşallah bulabilir. 🤷‍♀️
canım sanal market var ben ordan söylüyorum eve getiriyolar kolay oluyor bi dene istersen.
eve geçince atayım canım inşallah :KK19:

Herkese günaydınn :)

İlk bildirim benden olsun heyecanla koştum geldim :) Çok şükür ki bir önceki haftaki kiloya gelmişim bir anda fırlayan gerçekten ödemmiş ve gitti :) Hedefim gerçi 86ydı ama olsun buna da şükür :)

Geçen hafta: 88,5
Bu hafta: 86,35
Fark: 2,15
Yüzde: %2,43
Haftaya hedefim: 85,5

Eki Görüntüle 2776573

Eki Görüntüle 2776574

Geçen haftadan bu yana -1.5 kilo :KK71:
73.6/72.1/1.5/%2.038

Günaydın arkadaşlar hayirli cumalar 💞
Gecen cuma 82.5
Bu cuma 81.7
Fark 0.8
Yuzde 0.970
Eki Görüntüle 2776647

Haftaya hedefim 80.9
hawar hawar Cherry Mom Cherry Mom

Günaydın
Geçen hafta 63.25
Bu hafta 63.50
Fark +250gr.
Yüzde 0.395+
Haftaya hedef 62.9
Eki Görüntüle 2776656

Kizlar gunaydin

gecen hafta:63.6
Bugun 62.3🙏🏻
fark 1.3
Yuzde 2.044 🥳🥳

@Suskunhanim

cok sevindim bu kadar beklemiyodum.
Bu hafta iki kere 10 bin ustu adim attim o da etkiledi herhalde
Bu hafta duzenli yesil cay da ictim

haftaya hedef 62 bu kadar cok veremem herhalde haftaya

Günaydın arkadaşlar
Geçen hafta: 68,9
Bu hafta: 68
Fark:-900
Yüzde: 1,306
Haftaya hedef: 67,5
Cherry Mom Cherry Mom Namaria Namaria

Günaydın arkadaşlaaarrr....
Ben şu an çok şaşkınım! Regl şişkinliğine rağmen 67.5 çıkmam!😱 Acaba baskül mü sapıttı diye düşünmedim değil🙈 Neyse tabii çok sevindim ama ben reglden dolayı fazla çıkarım zannediyordum çok iyi hissediyorum şu an!😂

@_Reyyan Cherry Mom Cherry Mom Nikinik Nikinik @SanSebastianCheesecake

Cuma 58.0
Güncel 57.5
Farrk -500

Bu kadarını beklemiyordum galiba yoğurt kuru ya da dunki susuzluktan😂 yarın sabah anlarım
@nnurc Cherry Mom Cherry Mom Nikinik Nikinik (ya elim sürekli gidiyor seni kaç kere yazıp sildim menü paylaşımlarında falan🙈🥰)

Gecen cuma 79.3
Pazartesi 79.8
Guncel 78.4
Giden -900
Yuzde 1.134
Hedef 77.5

Pazartesi arti geldigim icin ekleyim dedim 😂

Geçen cuma 53.6
Bu cuma 54
Fark +400
Yüzde -%0.746
Haftaya hedef 53.5
Cherry Mom Cherry Mom @DeryaOnDiet 🙁🙁

Gubaydin kizlar
Gecen haftaki kilom: 77,30
Bugun:76,35
Fark: 0,95
Yuzde: % 1,228

Haftaya hedef: 75,75

Cherry Mom Cherry Mom yarimuhendis yarimuhendis

Yaa eklenmemis hemen ekliyorum🙈
Zipzip- Zipzip- kaptanım bildirimlerimiz

Z Zeze34 eksik.. yarışmadan ayrılmak istemişti gelirse ayrıca onunda bildirimini etiket yaparım
Muhursuzpusula tarihi dün yazmış ama bilemedim sorun olur mu gerçi listeye ekleyip eklememe konusunda da çekimseriz eklersek bilgine kaptanım ♥️:)

Ben de bir süre vegan beslensem diyorum ama zihinsel bulanıklık, zorlanma yaşadın mı Almilacığım? Zihinsel verim ilk 1 hafta düşebiliyor ya o tür diyetlerde. Zaten 1 hafta yapacağım acaba sersemletir mi beni diye düşünüyorum.
canım nikiden alıntılayıp bana sormuşsun okurken gördüm :))
zihinsel bulanıklık değil ama 2-3 gün hjalsizlik oldu sonra alıştım canım bana çok iyi geldi tabii denemek lazım o etkiler bende olmadı :KK200:

Günaydınlar herkese bugün tartı benden yana gülmeyecek gibi biraz geç bildirim yapacağım şimdiden çok özür diliyorum gelecek sonuç için🙁🙁
Haftaya çok gider canım sıkma canını
Kizlar gunaydin

gecen hafta:63.6
Bugun 62.3🙏🏻
fark 1.3
Yuzde 2.044 🥳🥳

@Suskunhanim

cok sevindim bu kadar beklemiyodum.
Bu hafta iki kere 10 bin ustu adim attim o da etkiledi herhalde
Bu hafta duzenli yesil cay da ictim

haftaya hedef 62 bu kadar cok veremem herhalde haftaya
Süper canım tebrikler
Hoşbuldm canım 😍 martta doğurcam sanmştm ama nisanda doğdu bebeğim 😅 iyi elhamdülillah büyüyo 10 aylık olduk 😍
Maşallah sağlıklı sıhhatli büyüsün
Benimkinde Mart doğumlu
Gelirsin canım daha öncede geldin zaten takım senin sayende güzel yüzdeler elde etti bu seferde biraz düşsün sıkma canını :)
Kaptanım süpersin valla
ortim süper sonuç dünkü menünün güzelliği tartıda kendini belli etti :KK68:
Sağol canım beni biraz zorladı ama deydi
aynen canım çok etkiliyor insanı ucu bize de dokunuyor Allah afiyet versin inşallah

ortim menüm? :KK70:
devamı gelmemiş
Her zamanki gibi süper diyecektim kalmış öyle
Ya alıntılıyorum bebe durmuyor kalıyor
Bende yazdım sanıyorum🤣
Günaydın arkadaşlaaarrr....
Ben şu an çok şaşkınım! Regl şişkinliğine rağmen 67.5 çıkmam!😱 Acaba baskül mü sapıttı diye düşünmedim değil🙈 Neyse tabii çok sevindim ama ben reglden dolayı fazla çıkarım zannediyordum çok iyi hissediyorum şu an!😂

@_Reyyan Cherry Mom Cherry Mom Nikinik Nikinik @SanSebastianCheesecake
Süper canım regl belki şişkinlik yapıyor ama metenolizma hızlı çalıştığı için sporda yaparsak regliyken daha fazla kalori yakmış oluyoruz

Back
X