- 23 Mart 2016
- 29.866
- 90.336
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #391.501
Tebrikler cnm fotoğraf var değil miSlm kizlarrr
Gecen hafta 75.3
Bu hafta 75.1
Fark -200
Gelecek hafta insallah 74 hedefim
Cherry Mom
Pain Killer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler cnm fotoğraf var değil miSlm kizlarrr
Gecen hafta 75.3
Bu hafta 75.1
Fark -200
Cherry Mom
Pain Killer
Kendine uyarlarsin canim ama o listede 0 hayvansal oldugu için iki ara vir anaya uygun mu bilemiyorumDeğil mi ya
Ama gerçekten çok çılgındı artı kuzum3 günde gittiğine göre gerçek değilmiş
ama çok korktum artı gelirsem diye
Bir de şu bitkisel sütü Bi bulamadım yaaasen en çok badem sütünü mü beğenmiştin. Ben genel anlamda hindistan cevizini çok sevmem. Sütünü de sevmeyeceğimi düşünüyorum. Sen hangisini tavsiye edersin. Bir de ben iki ana bir ara öğün yapıyorum ya. Listeye bir ayar çekmem gerekiyor. Aktif olarak pazartesi başlarım sanırım.
Basta olmuyormus gibi oluyor ama inan iyi gidiyorAy inşallah bende de böyle güzel sonuçlar olur ya![]()
Sagol canimWuuwuu masallah canim. Super gitmis![]()
Masallah kuzuya.curuklere uzuldum amaÇıktık ve emin oldum sadakatsiz Asya gibi beton kızim vargık demedi diisni çektiler guluyo doktor da diyor ki kızınız Maşallah siz daha heyecanlısiniz
ama büyük gol yedik kaptan röntgen de 3_4 tane çürük göründü iyi mi
![]()
Ay insallah canim devami da gelsinValla azimle din ben
65 e odaklandım şu an
Maşallah canım. Güzel bir düzen yakaladın. Böyle devam inşallah
Vuuuu harika
Kuzum süpersinhep güzel eksiler
Canım böyle düzensiz bir haftadan baya az zararla çıktın. Demek ki senin metabolizma gayet güzel. Düzene geçtiğinde süper eksiler göreceksin inşallah
Beğenirsen bana da yaz kuzum ama özelden yaz. Dövecekler yoksa bizi
Muhteşem canım. Tebrik ederim
Canım ivmeyi yakaladın tekrar. Çok güzelböyle devam inşallah
Olsun canım eksi eskidir
Oh canım missshaftaya bıraktığın kiloyu da geçersin sen
Canım böyle stresli bir haftada süper sonuç
Ayy ay inşallah kuzum. Ben de 2 hafta sonra 65 i ucundan da olsa görsem ne güzel olur
Teşekkür ederim kuzumsen de üzülme canım. Bu süreçte istikrar ve artı görsen de yola devam edebilmek çok önemli. Sen de ikisi de var. Sonuçta tek hepimiz vermek değil. Aynı zaman da korumak. Bu gayrete uzun süre ihtiyacımız olacak
Tebrik ederim canım. Böyle hareketli bir hafta için süper sonuç
Bizim kız hızla eriyordutebrik edrim kuzum
Kuzum Allah kolaylık versin. Ben de hastanelerde çok geriliyorum hele konu çocuklar oluncakolaylıkla atlatırsınız inşallah
Burcu koş Polonya dan(ülkeyi yanlış bilmiyorum değil mi) çağırıyorlar
@SanSebastianCheesecake
Canım çok güzel. Tebrik edrim![]()
Tebrikler canim eksi eksidirSlm kizlarrr
Gecen hafta 75.3
Bu hafta 75.1
Fark -200
Cherry Mom
Pain Killer
Hahahah evet ya orda hatlar karışmış sabah sersemliğiŞaşkınlık nota bile yansımış6 / 5
Tebrikler canım baskül niye sapıtsın menülerin o kadar güzel ki![]()
Tabii yazarım.Canim tebrik ederim
Tebrikler canim bilim o artilardan donmeleri
Canim tebrik ederim kilo vermissin ama kac vermissin yuzden kac bilmiyoruz herkesin kilosunu akilda tutmak takip etmek zor oluyorki bazen kendi kilomuzu unutuyoruz.
Bi dahakine bizim gibi ayrintili yazarsan cok sevinirim
Vaayy iste basari budur. Misafirlikten -500le donmek tebrik ederim canim
Silmeee beni de ekleee
Sagolun kizlar yaa duracak diye cok korkmustum
Bozma moralini canim.menulerin gayet iyi sorun yok. Sonucta yiyerek almadin bunu.belliki bisiler odem yapti sana. Pazartesiye bile kalmaz gider merak etme
Canım maşallah yaa doktorda durmuş ne güzel dişleri küçük olduğu için hemen dolgu yaparlar emin ol. 3 4 çürük hiç birşey bizde 4 yaşında 8çürük gözüktü hey yavrum hey 2 si kanal hattaÇıktık ve emin oldum sadakatsiz Asya gibi beton kızim vargık demedi diisni çektiler guluyo doktor da diyor ki kızınız Maşallah siz daha heyecanlısiniz
ama büyük gol yedik kaptan röntgen de 3_4 tane çürük göründü iyi mi
![]()
Estağfurullah canımHahahah evet ya orda hatlar karışmış sabah sersemliğidüzeltince karışık oldu kusura bakmayın
![]()
Canım senin bu hafta iki ana bir ara olacaktı sanırım. Sen o listeyi paylaşabilir misim. Diğer listeye ayar çekmeme yardımcı olur belkiKendine uyarlarsin canim ama o listede 0 hayvansal oldugu için iki ara vir anaya uygun mu bilemiyorum
Ben en cok badem sutunu sevdim tadi hepsinin benzer hindistancevizi sutunde de hindistancevizi tadi yok yani
Migroslarda var canim benim
Ay kızlar bu yasaklar çok sıkıntı oldu. Yürüme mesafesinde migros yok. Eşim akşam market kapanışlarına yetişemiyor. Hafta sonu da yasak var malum. Civar marketlerde ne varsa onunla idare etmeye çalışıyoruz. Ama bakalım eşim bakacak mesai arasında inşallah bulabilir.belmayne canim ben soya sutu aldim guzel tadi migrosta var ucunden de orda bulabilirsin
Fat Thursday nedir ya ahahahah koptumBurda neredeyse her pastanede var canim. Kotu yani burdaki pastanelerde neredeyse hic tuzlu birsey yok. Tadi guzel tabiki ama cok tatlive acayip kalorili. Hiic de tok tutmuyorlar insanin yiyesi geliyor. Hele ki burda fat thursday olacak haftaya heryer donut oluyor o zaman. Butun isyerleri marketler, kuaforlet nereye gidersen donut veriyorlar.
Ben de bir süre vegan beslensem diyorum ama zihinsel bulanıklık, zorlanma yaşadın mı Almilacığım? Zihinsel verim ilk 1 hafta düşebiliyor ya o tür diyetlerde. Zaten 1 hafta yapacağım acaba sersemletir mi beni diye düşünüyorum.Cok sukur canim veganla 4 gunde 1.4 gitmis oldu![]()
Maşallah yaaCok sukur canim veganla 4 gunde 1.4 gitmis oldu![]()
Yaa eklenmemis hemen ekliyorumTebrikler cnm fotoğraf var değil mi
Tmmdır cnm sağolYaa eklenmemis hemen ekliyorum![]()
canım sanal market var ben ordan söylüyorum eve getiriyolar kolay oluyor bi dene istersen.Canım senin bu hafta iki ana bir ara olacaktı sanırım. Sen o listeyi paylaşabilir misim. Diğer listeye ayar çekmeme yardımcı olur belki
Ay kızlar bu yasaklar çok sıkıntı oldu. Yürüme mesafesinde migros yok. Eşim akşam market kapanışlarına yetişemiyor. Hafta sonu da yasak var malum. Civar marketlerde ne varsa onunla idare etmeye çalışıyoruz. Ama bakalım eşim bakacak mesai arasında inşallah bulabilir.![]()
Herkese günaydınn :)
İlk bildirim benden olsun heyecanla koştum geldim :) Çok şükür ki bir önceki haftaki kiloya gelmişim bir anda fırlayan gerçekten ödemmiş ve gitti :) Hedefim gerçi 86ydı ama olsun buna da şükür :)
Geçen hafta: 88,5
Bu hafta: 86,35
Fark: 2,15
Yüzde: %2,43
Haftaya hedefim: 85,5
Eki Görüntüle 2776573
Günaydın arkadaşlar hayirli cumalar
Gecen cuma 82.5
Bu cuma 81.7
Fark 0.8
Yuzde 0.970
Eki Görüntüle 2776647
Haftaya hedefim 80.9
hawar
Cherry Mom
Günaydın
Geçen hafta 63.25
Bu hafta 63.50
Fark +250gr.
Yüzde 0.395+
Haftaya hedef 62.9
Eki Görüntüle 2776656
Kizlar gunaydin
gecen hafta:63.6
Bugun 62.3
fark 1.3
Yuzde 2.044
@Suskunhanim
cok sevindim bu kadar beklemiyodum.
Bu hafta iki kere 10 bin ustu adim attim o da etkiledi herhalde
Bu hafta duzenli yesil cay da ictim
haftaya hedef 62 bu kadar cok veremem herhalde haftaya
Günaydın arkadaşlar
Geçen hafta: 68,9
Bu hafta: 68
Fark:-900
Yüzde: 1,306
Haftaya hedef: 67,5
Cherry Mom
Namaria
Canım fotoCherry Mom
Günaydın arkadaşlaaarrr....
Ben şu an çok şaşkınım! Regl şişkinliğine rağmen 67.5 çıkmam!Acaba baskül mü sapıttı diye düşünmedim değil
Neyse tabii çok sevindim ama ben reglden dolayı fazla çıkarım zannediyordum çok iyi hissediyorum şu an!
@_ReyyanCherry Mom
Nikinik @SanSebastianCheesecake
Cuma 58.0
Güncel 57.5
Farrk -500
Bu kadarını beklemiyordum galiba yoğurt kuru ya da dunki susuzluktanyarın sabah anlarım
@nnurcCherry Mom
Nikinik (ya elim sürekli gidiyor seni kaç kere yazıp sildim menü paylaşımlarında falan
)
Gecen cuma 79.3
Pazartesi 79.8
Guncel 78.4
Giden -900
Yuzde 1.134
Hedef 77.5
Pazartesi arti geldigim icin ekleyim dedim![]()
Gubaydin kizlar
Gecen haftaki kilom: 77,30
Bugun:76,35
Fark: 0,95
Yuzde: % 1,228
Haftaya hedef: 75,75
Cherry Mom
yarimuhendis
Yaa eklenmemis hemen ekliyorum![]()
canım nikiden alıntılayıp bana sormuşsun okurken gördüm :))Ben de bir süre vegan beslensem diyorum ama zihinsel bulanıklık, zorlanma yaşadın mı Almilacığım? Zihinsel verim ilk 1 hafta düşebiliyor ya o tür diyetlerde. Zaten 1 hafta yapacağım acaba sersemletir mi beni diye düşünüyorum.
Haftaya çok gider canım sıkma canınıGünaydınlar herkese bugün tartı benden yana gülmeyecek gibi biraz geç bildirim yapacağım şimdiden çok özür diliyorum gelecek sonuç için![]()
Süper canım tebriklerKizlar gunaydin
gecen hafta:63.6
Bugun 62.3
fark 1.3
Yuzde 2.044
@Suskunhanim
cok sevindim bu kadar beklemiyodum.
Bu hafta iki kere 10 bin ustu adim attim o da etkiledi herhalde
Bu hafta duzenli yesil cay da ictim
haftaya hedef 62 bu kadar cok veremem herhalde haftaya
Maşallah sağlıklı sıhhatli büyüsünHoşbuldm canımmartta doğurcam sanmştm ama nisanda doğdu bebeğim
iyi elhamdülillah büyüyo 10 aylık olduk
![]()
Kaptanım süpersin vallaGelirsin canım daha öncede geldin zaten takım senin sayende güzel yüzdeler elde etti bu seferde biraz düşsün sıkma canını :)
Sağol canım beni biraz zorladı ama deydiortim süper sonuç dünkü menünün güzelliği tartıda kendini belli etti![]()
Her zamanki gibi süper diyecektim kalmış öyleaynen canım çok etkiliyor insanı ucu bize de dokunuyor Allah afiyet versin inşallah
ortim menüm?
devamı gelmemiş
Süper canım regl belki şişkinlik yapıyor ama metenolizma hızlı çalıştığı için sporda yaparsak regliyken daha fazla kalori yakmış oluyoruzGünaydın arkadaşlaaarrr....
Ben şu an çok şaşkınım! Regl şişkinliğine rağmen 67.5 çıkmam!Acaba baskül mü sapıttı diye düşünmedim değil
Neyse tabii çok sevindim ama ben reglden dolayı fazla çıkarım zannediyordum çok iyi hissediyorum şu an!
@_ReyyanCherry Mom
Nikinik @SanSebastianCheesecake