Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla kızlar bende belmayne belmayne gibiyim dünden beri :( canım hiç birşey yapmak istemiyor, depresyonda gibi sürekli 24 saat uyuyasım var ve uyudukça yetmiyo uykuda sanki daha çok uyuyasım geliyo. Yaklaşık son 3 aydır baya sıkıntılı şeyler yaşıyorum daha doğrusu sabretmem beklemem gereken şeyler ama bazen insan umutsuzluğa kapılmıyor değil galiba tam o umutsuzluk dönemindeyim. Rabbim tez vakitte hayra çıkarsın inşallah :KK42:

inşallah cnm bayağı ter attım yüzümün karnımın şişliği indi valla :KK53:
senin menün de süper canımcımmm sen de bomba gibi geliyosun valla :KK59:
Ay ben umutluyum bu haftadan ama bakalım şu anda kendimi çok şiş hissediyorum tartılmayacağım cumaya kadar sürpriz olsun😂

Sabah 11.00
1 kuru incir
2 tahta kaşık menemen
5 zeytin
2 dilim Kaşar peynir
2 tb ekmek
1 çk tahin pekmez
Çay

Ara 16.00
Şekersiz dibek kahve
3 kare bitter çikolata

Akşam 19.00
1 kase şehriye çorba
3 kaşık makarna (kızımdan kalanı yedim yemicektm dökülmesin dedm)
Yarım tb ekmek

Su 2 lt (devam)
Spor maalesef

Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula

Ortim hem bitter hem makarna birlikte olmasaymış iyiymiş sporda yok çünkü ama emzirdiğin için onunda faydası var :)

cuma 81.7
bugun 81.4
fark 0.3
@nnurc Cherry Mom Cherry Mom

bu ara çok giremeyeceğim orticim kaptanımla da konuştuk,
akşamları menüne yorum yazarım girebilirsem inşallah :KK200:
Kuzum umarım bı sıkıntın yoktur. Biz burdayiz unutma 😘
hahahahah :KK70: :KK70: di mi sucuklu mis yağlı pizzayla filan :KK70: :KK70:

kız sen naptınnnn :rolleyes:
geliyor birinciliiiik Cherry Mom Cherry Mom cimm bence herkes çok iyiii bu haftaa ama bu hatun ŞAHANE :KK76:
maşallah kuzum valla sana
Pizza olur açık pide tremisu waffle hepsi olur canısı :KK53:
Valla fırından yeni çıkmış tazecikse hakkımı öyle güzel kullanırım ki ondan yana😂😂😂😂
AA sıcaksa bende yanindaki iki yumurtalı omlet veya menemen le 1 tane de yerim ayipsin ama durum böyle iken bu hakkımi daha katmerlilere veriyorum🤣🤣
Kizlar ic isleri bakanligi alimina basvurmustum mulakat listesine girmisim :KK71: :KK71: :KK71: :KK71:
Hayiiirliii olsun canım umarım senin olsun mülakat nedir ki halledersin sen onu 🙂
Kızlar selam.
Dünden beri biraz dağılmış durumdayım. Gece de pek uyuyamadım. Moral durumum iyi değil açıkçası. Sabah baskülde 69.0 gördüm. O da tuz biber oldu. Hepten dibe çöktü moralim. Bunca dikkatli beslenmeye ve spora rağmen böyle saçma rakamlar görünce çok üzülüyorum. Ama yapacak bişi yok. Bu hafta vegan ı deneyeceğim. Hayırlısı artık. Biraz zihnimi toplamam lazım. Ama önce gidip azıcık şu köşede ağlayayım 🥴
Hepimiz bu son aylarda bu süreçleri sık sık yaşıyoruz be kuzum bazen üst üste geliyor ama hiç bir gece kalmıyor sabah da oluyor guzele odaklan bı kahve de yap küçük şeyler mutluluğu cogaltsin inşaallah 🌸😘
Aha hergün tartıldığınız yetmedi birde sabahtan geceye mi tartılıyorsunuz yapmayın yahu 🤭🤭🤭

Yanlış anlamak mııı bildiğin yarım ekmek yazıyorsunuz biz ne yapalım yazıldığı gibi okuyoruz 🤷 seyrekyagmur seyrekyagmur 🤣🤣

Spordan olabilir canım menülerin ortada birden düşer o hiç merak etme 💕

@DeryaOnDiet korkutuyorsun 👀🤭

🤗 Gönlümden öyle düşmüş belli ki 🤭

Fena değil canım bugünden itibaren eksiye geçersin inşallah ✌️

😳😳😳😳😳 A a aaaaaaaa nasıl tabiii 👀 ama ben şimdi korktum sende işe yarayan Pazartrsi olan artılarındı şimdi işleri sıkı tutmazsın sen 🤣🤣🤣 tebriklerr canım :)

Harika canım 🤩

Uuuu :)) tebriklerr nurcum 😍

🤩 Tebriklerr Zeynepcim 🤗

Fazla bir artı değil canım halledersin hafta içi menülerin gayet iyi gidiyor ✌️

Evet canım toparlayalım bakalım 🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️

Tebrikler Almılacım ❤️
Giremezsende sorun değil sen işine gücüne dinlenmene bak 💕 nurun menülerine bende bakarım gözüm üstünde @nnurc 🤭👀

:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71: vayy vayy tebriklerr canım

Canımmm çok sevindimmm ne zman mülakat tarihi ? Ankara'da mı ☺️ umarım çok güzel geçer 🤗

Canım moral bozukluğu, uykusuzluk stres bile ödem yapar tartı yanıltmasın seni boşver unut gitsin bugünkü sonucu 😘
Havalar güzel gidiyor dışarı çıkıp yürüme imkanın varsa temiz hava al başka dersleri erteleme imkanın varsa ertele dinlen iyi bak kendine 💕

Vayyyy harika sonuç Didemcim yaa cumaya neler olacak çok merak ediyorum 🤫🤭

Biraz fazla olmuş canım 😔 bugünden itibaren toparlarsın ama 😎😘 yarım ekmek yeme demiştik 🤭🤭🤣🤣🤣
Ahhh seeen sevgili kaptanm çok kırisuun beni :KK53::KK53: ben o ekmeğin yerine daha temalarını yerim niyeti bozunca bilirsin oysakiii:KK70:
Evde yürüyüş yaparken de yemek yiyenleri izliyorum :KK70: :KK70:

Sizler napıorsunuuuz 😍 spor yaptınız mı neler yediniz canlar 😘😘😘
Mazoşist misin şekos sen :KK70:ben ağır yasamlari bile izlerken yoldan cikiyorum 🤣
Valla kızlar bende belmayne belmayne gibiyim dünden beri :KK43: canım hiç birşey yapmak istemiyor, depresyonda gibi sürekli 24 saat uyuyasım var ve uyudukça yetmiyo uykuda sanki daha çok uyuyasım geliyo. Yaklaşık son 3 aydır baya sıkıntılı şeyler yaşıyorum daha doğrusu sabretmem beklemem gereken şeyler ama bazen insan umutsuzluğa kapılmıyor değil galiba tam o umutsuzluk dönemindeyim. Rabbim tez vakitte hayra çıkarsın inşallah :KK42:
Hepimize bol ferahlik mutluluk gelsin kuzum sorununu çözemiyorsan ve beklemek zorunda kaliyorsan çok düşünmemeye çalış küçük sevdiğiniz şeyler her zaman iyi gelir bir kahve gibi küçük bir oyun gibi kitap okumak gibi bunları çoğaltırsak biraz daha rahatlarız aslında :KK36:

Kolay gelsin canım. İyiyim bende nasıl olsun😍 kızımın öğretmeni geldi ders yapıyorlar. Oğlanı alıp komşuya kaçtım🙃

Hayırdır modlarımız neden düşüyor böyle🙄 bugünlerde bende bi tuhafım aslında ipin ucunu sıkı sıkıya tutuyorum ama bırakmak yok🌸
Ohh ne güzel yapmışsın canım. İyi gelmiştir sohbet.
Ya bilmiyorum ki canım üst üste geliyor her şey. Biraz bunaldım sanırım. Kaçıp gitmek istiyorum ama ceza yazıyorlar 😂
Toparlariz inşallah ortim💜

Çok çok geçmiş olsun,şimdi nasılsın canım?

Açıklar insanı mutlu ediyor😅 tokken biz biz değiliz😅

Bu sporu ben de yapmalıyım😍

Çok güzelmiş canım ellerine sağlık😍👏

Bence bozmaz,ben de if yapıyorum ve hiç dusunmemistim.Aysegul coruhlu akşam yemeyin diyor ama limonlu sudan bir şey olmadz dedi diye hatirliyorum

Süpersin😍😍

Ne kadar artı o kadar spor😅🙈😭

Canım çok sevindim,duamdasin🥰🥰🥰

Önce ağla sonra da çok sevdiğin hareketli bir müzik açıp oyna, inanılır gibi değil ama işe yarıyor🙈
Valla ağlama kısmını yaptım da oynama kısmını okuduğumda osmanlıca dersindeydim. Bi gülme geldi 😂😂 Çok sağ olasın canım. Arada geliyorlar işte 🤷‍♀️
Diyet harici bir moral bozukluğu sanırım. Reglinden kaynaklanıyor olabilir belki :KK66:
Evet canım olabilir. Tahammül seviyem düşüyor regl döneminde 🥴
Valla kızlar bende belmayne belmayne gibiyim dünden beri :KK43: canım hiç birşey yapmak istemiyor, depresyonda gibi sürekli 24 saat uyuyasım var ve uyudukça yetmiyo uykuda sanki daha çok uyuyasım geliyo. Yaklaşık son 3 aydır baya sıkıntılı şeyler yaşıyorum daha doğrusu sabretmem beklemem gereken şeyler ama bazen insan umutsuzluğa kapılmıyor değil galiba tam o umutsuzluk dönemindeyim. Rabbim tez vakitte hayra çıkarsın inşallah :KK42:
Canım benim Allah gönül ferahlığı versin hepimize. ❤️Senin de gönül meseleleriydi değil mi. Çok canını yakar insanın. Ama işte her şey geçiyor. Bazısı geçene kadar azıcık dağıtıyor insanı maalesef. 😔💞

Kuzum umarım bı sıkıntın yoktur. Biz burdayiz unutma 😘

Pizza olur açık pide tremisu waffle hepsi olur canısı :KK53:

AA sıcaksa bende yanindaki iki yumurtalı omlet veya menemen le 1 tane de yerim ayipsin ama durum böyle iken bu hakkımi daha katmerlilere veriyorum🤣🤣

Hayiiirliii olsun canım umarım senin olsun mülakat nedir ki halledersin sen onu 🙂

Hepimiz bu son aylarda bu süreçleri sık sık yaşıyoruz be kuzum bazen üst üste geliyor ama hiç bir gece kalmıyor sabah da oluyor guzele odaklan bı kahve de yap küçük şeyler mutluluğu cogaltsin inşaallah 🌸😘

Ahhh seeen sevgili kaptanm çok kırisuun beni :KK53::KK53: ben o ekmeğin yerine daha temalarını yerim niyeti bozunca bilirsin oysakiii:KK70:

Mazoşist misin şekos sen :KK70:ben ağır yasamlari bile izlerken yoldan cikiyorum 🤣

Hepimize bol ferahlik mutluluk gelsin kuzum sorununu çözemiyorsan ve beklemek zorunda kaliyorsan çok düşünmemeye çalış küçük sevdiğiniz şeyler her zaman iyi gelir bir kahve gibi küçük bir oyun gibi kitap okumak gibi bunları çoğaltırsak biraz daha rahatlarız aslında :KK36:
İnşallah kuzum. Geçip gitsin şu zor günler. ❤️😘

08.02.2021
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 kuru incir
Bir tutam maydanoz
2 yk lor
Yeşil çay

Ara sade kahve, yeşil çay

Öğle 1 pk form bisküvi, 10 tane beyaz leblebi

Ara sade kahve, çay

Akşam
5 yk taze fasulye
Yeşillik

Su 3 lt
Spor 6 yapıldı 400 p.

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan belmayne belmayne @Nikinik
Kuzum çok çok güzel bir menü olmuş. Afiyet şifa olsun. ❤️Spor puanına bir müddet bakakaldım 😂🧿

8 subat pazartesi

12:30 2 yumurtayla sucuklu yumurta, 2 dilim peynir, 6 zeytin, 1 dilim ekmek

18:30 2 kase lahana corbasi, 1 kase haslanmis brokoli, 3 kasik yogurt

su: 3 litre
Spor: 15 dakika leslie, 20 dakika chloe😂

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan Namaria Namaria
Canım çok güzel menü maşallah. Sporun da çok güzel 🧿(nöbetçi ortilik yapayım Namaria Namaria 🤭)

Ya bilmiyorum ki canım üst üste geliyor her şey. Biraz bunaldım sanırım. Kaçıp gitmek istiyorum ama ceza yazıyorlar 😂
Sorma sorma bazen başımı alıp gidesim geliyor ama zabıtlar nöbette :KK14:
Geçecek herşey güzel olacak :)

Valla ağlama kısmını yaptım da oynama kısmını okuduğumda osmanlıca dersindeydim. Bi gülme geldi 😂😂 Çok sağ olasın canım. Arada geliyorlar işte 🤷‍♀️

Evet canım olabilir. Tahammül seviyem düşüyor regl döneminde 🥴

Canım benim Allah gönül ferahlığı versin hepimize. ❤️Senin de gönül meseleleriydi değil mi. Çok canını yakar insanın. Ama işte her şey geçiyor. Bazısı geçene kadar azıcık dağıtıyor insanı maalesef. 😔💞
Oo Osmanlıca derken,gözlerim parladı😅🤩 ne okuyorsun?Gerçi tez hazirliyordun değil mi?
Ben de şişmeye başladım,yakındır benim de dibe düşmem😅 önce ağlayıp sonra oynamakta buldum çareyi😅

Az önce küçük bi kavanoza 3 tane kuru incir doğradım, birazda zeytinyağı koydum kapağını kapatıp 1 gün karanlıkta muhafaza edicem.. Herşeye faydalıymış👀 daha önce deneyen varmı?

29.01 -04.02 spor tablosu sonuçları

1. Yine yine yine 3135 puan ile Tempus Tempus 🤩🤩 yok mu Tempus a rakip :rolleyes:

vee +250 şer puanların ikisi de no kiloya gitmesine rağmennn YES FİT kızları sporda no kilo yu geçmiş 🤫🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️

NO KİLOCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Nikinik7520020083
yarimuhendis14512069545179710
@nnurc431122103351
thequeensgambit764545206
Zeze3463120
balpamuk67235250
asilr6012030225
@Pain Killer210210235
DeryaOnDiet275190
SanSebastianCheesecake6262105295320
YES FİTCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe