- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #392.641
Ben niyeyse hüsrana uğrayacak gibi hissediyorum kendimi ya ama hayırlısı tartılayım eğer ötle nir şey varsa cumaya kadar önünü alayımAyyy hadi bekliyoruuzzzzz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben niyeyse hüsrana uğrayacak gibi hissediyorum kendimi ya ama hayırlısı tartılayım eğer ötle nir şey varsa cumaya kadar önünü alayımAyyy hadi bekliyoruuzzzzz![]()
Yok yok hüsran olmayacak merakla bekliyoruzzBen niyeyse hüsrana uğrayacak gibi hissediyorum kendimi ya ama hayırlısı tartılayım eğer ötle nir şey varsa cumaya kadar önünü alayım![]()
Eksi göreceksin demiştiimmmm, baklavaları da görmüşsün zatenNikinik
yarimuhendis
muhursuzpusula canlar 66.0 kg çıktımmmm -500 gr cumadan beri
ve six pack var ya onun ilk çiftini görmüştüm en yukarıdaki,bugün onun altındaki çifti de gördümmm yani çok belirgin değil tabi desadece yağ katmanı gibi görünüyodu
![]()
canım o kadar kötü değil bak hatta hiçbirşeyBen cumaya gore sabit ciktim dune gore +200
yaa bayağı mutlu oldum ama darısı size kızlarrrEksi göreceksin demiştiimmmm, baklavaları da görmüşsün zaten![]()
Ay canim sıkıldı ya kac gundur gidim gidim yiyorum gitmiyor. Bugun resmen yiyesim varcanım o kadar kötü değil bak hatta hiçbirşeysevindim cnm geçen gün geceden sabaha 200 gr farketti demiştin ya bak 700 gr olmuşş
yaa bayağı mutlu oldum ama darısı size kızlarrr
Ama dün sirke limonlu su içmedim var ya, bence onun da etkisi oldu![]()
artık hiç aksatmam
![]()
canım sakııın bak beraber sabrediyoruz kuzum cumaya kadarAy canim sıkıldı ya kac gundur gidim gidim yiyorum gitmiyor. Bugun resmen yiyesim var![]()
ADINIZ: ( isteğe bağlı)
YAŞINIZ:28
BOYUNUZ:150
KİLONUZ:85
HEDEF KİLONUZ:70 (ilk hedefim)
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :1 tane yaşı 3,5
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?
KİLO ALMA NEDENİNİZ: ekmegi bi türlü çıkaramadım hayatımdan ama 2 haftadır yemiyorum bide aburcubur vardı onları da cıkardım
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: içimdeki zayıf ve mutlu kızı geri kazanmak. birde dogum kilolarından kurtulup saglıklı bir insan olmak
Ay çok sevindim ortimmmmNikinik
yarimuhendis
muhursuzpusula canlar 66.0 kg çıktımmmm -500 gr cumadan beri
ve six pack var ya onun ilk çiftini görmüştüm en yukarıdaki,bugün onun altındaki çifti de gördümmm yani çok belirgin değil tabi desadece yağ katmanı gibi görünüyodu
![]()
Birazdan zeynep tartı haberiyle burada olacakYok yok hüsran olmayacak merakla bekliyoruzz![]()
Ay canim sıkıldı ya kac gundur gidim gidim yiyorum gitmiyor. Bugun resmen yiyesim var![]()
Birazdan zeynep tartı haberiyle burada olacak![]()
ı ıhhh kızlar olmuyor böyle günde 3 öğün tartılmanız lazım sabah ve gece az
Kaptanım ben her gün sabahları tartılırım ama totem yapayım tartılmayayım dedim ama akşamları fena yeme isteği geldi tartılınca olmuyor o yeme isteğiı ıhhh kızlar olmuyor böyle günde 3 öğün tartılmanız lazım sabah ve gece az![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ayolll baskülleri rahat bırakınn bii
![]()
Pamukcum ortin bu hafta neredeyse hiç menü yazmadı ki :/Orticim sen nerelerdesin? Ben senin menünü göremedim? Bugün tembellik ettim yine spor yapamadım. Yarın birlikte yapalım mı?![]()
canım o kadar kötü değil bak hatta hiçbirşeysevindim cnm geçen gün geceden sabaha 200 gr farketti demiştin ya bak 700 gr olmuşş
yaa bayağı mutlu oldum ama darısı size kızlarrr
Ama dün sirke limonlu su içmedim var ya, bence onun da etkisi oldu![]()
artık hiç aksatmam
![]()
Hedef60kgolmak
muhursuzpusula 53.7 çıktım cumaya göre 300 eksik ama hala daha bir önceki hafta kilomda değilim 53.5 bu hafta ki hedefim inşallah tutacak
![]()
Hissetmemeniz iyi ama canım sevindim o ayri bir psikolojiye sokuyor adamı çünküCherry Mom canım evet 3 defa olmuş
Rabbim esirgesin. Konyanın bi köyünde olmuş da merkezde pek hissedilmemiş. Haberimiz olmadı o yüzden bizim. Ama ben artık tedirgin oldum
uyuyabilirim inşallah