Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Listeye hedef - 2 yazdık şuan - 2.5 83.0 kilom
-3e son 500 gr 🤭 82.5😍
Reglde oldun ya zaten ortim bence o 500 grda gider 2 güne :KK49: :KK49: :KK49:

Beslenmenin cok etkisi oluyor canim. Ama bir de kolagen hapi kullanabilirsin. Hem saca hem cilde cok iyi geliyor

Çok şükür diyet vesilesi ile beslenmeme çok daha dikkat etmeye çalışıyorum. Mesela biyotin saça ve tırnağa iyi gelir derler, b12 ikisi içinde iyidir vs diye yani birbirleriyle alakalı şeyler gibi. Ama benim tırnağım acayip hızlı uzar ve sağlamdır ama saçım öyle değil maalesef. Kolageni bi araştırayım , teşekkür ederim ;)

ADINIZ: ( isteğe bağlı)
YAŞINIZ:28
BOYUNUZ:150
KİLONUZ:85
HEDEF KİLONUZ:70 (ilk hedefim)
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :1 tane yaşı 3,5
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?
KİLO ALMA NEDENİNİZ: ekmegi bi türlü çıkaramadım hayatımdan ama 2 haftadır yemiyorum bide aburcubur vardı onları da cıkardım
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: içimdeki zayıf ve mutlu kızı geri kazanmak. birde dogum kilolarından kurtulup saglıklı bir insan olmak
Merhabalar. Hoş geldin aramıza 💞
Selam kızlar🌸
belmayne belmayne tartı gram oynamadı 🥲
Bende de durum aynı. Ama hala umut var 😂😂
oy oy oy maşallah kuzum bakalım ne aşamalar geçicek bundan sonra :KK70: sporu da hallettin oh keyif zamanı :kahve:

hahaha bizden ayrılmayın , ondan sonra da detoks menüsü geliyor taylan kümeliden sevgili izleyenler :KK70: :KK70: :KK70:

canıım çok iyiii,kaçtı geçen cuma? bence devam et diyetine cnm geliyor geliyor :rolleyes:

aynenn bi de ananas sirkesi oyy dün nasıl içmedim benn :KK70: :KK70:

ay evet D: ben de babamın yanına koştum o da trt1 de komik dizi açmış neyse sakinleştim güldük eğlendik filan :KK70: annem uyuyodu babam da hissetmiş , şöyle bi salladı di mi diyo benim gergin olduğumu anlayınca :KK70: :KK70:
Canım sen ankarada mısın. Sanki istanbuldayın 🤔
Bugün de ben iyi değilim pain babam rahatsız diyaliz hastası şeker hastası halsiz kusma bayılma hepsi var bı yandan öğleden sonra is görüşmem var çalışsam annem çocuklar oy oy ben icmim de kim içsin :KK14: :KK14:
Kuzum Allah kolaylık versin. Çok çom geçmiş olsun 😔 Şifa diliyorum babacığına 🙏💞
Ben bugün ve yarın spor yapmasam mı diyorum 👀
Çünkü hala artıdayım ve bence bu tartı falan bozuk yani 3 gündür eksilmiyor gitmiyor ödemmi neyse artık uyuz oldum🙄
Bugün yapabilirsin canım ama leslie filan yap. Kasları fazla şişirecek sporlar olmazsa sıkıntı olmaz bence.
Eve geldim şimdi canım🤗 fiziken iyiyim ama ruhen berbatım. Yoğurtlu kabak yapacaktım yoğurt yokmuş bende baharatladım soteledim yicem birazdan🥲
Afiyet olsun canım. Kabağın her türlüsünü severim 😋😋
Noldu canım bir sıkıntı yok inşallah 🙏
Oyy oy afiyet şifa olsun balım :KK68:

Ay kıyamam ya hastaneye gittiniz mi kuzum ? Allah acil şifalar versin cnm dualarımız sizinle :dua:

tabak da çok şeker yaa :KK66: bi an tarihi ve kullanıcı adını yazdın sandım üstüne :KK48:
Teşekkür edrim kuzum.
Bu tabakları evlenirken almıştık. Picasso nun eskizlerinden hazırlamışlar. Yarın da diğeriyle atayım foto 😂😂Çok severek kullanıyorum. Kırılmadan bu günlere nasıl ulaştılar onu da bilmiyorum 😂 imza:ppicasso 😂😂

Ben diyetteyken evdekilere de yasak bizde tatli veya benim yiyemedigim gidalar 😁😁 dayanamiyorum sonra. Misafirlere bile haftasonu chiali puding, sekersiz unsuz kurabiye , esmer pirincten pilav yaptim 😁😁 ben diyetteyken etrafimdaki herkes de giriyir diyete 🤪🤪
Ay bize de gelsene 😂
Evdekiler dur durak bilmiyor 🥴

Artıdayım ben kaptanım derdim büyük :KK14:
Menülerini çok detaylı incelemedim ama bir şey olsa gözüme çarpardı ne ödem yapmış olabilir canım ? yeşil çay içiyor musun ?
haha:KK48: ben 800 kaloriilk yapcam bugün kuzum bakalım nolcak
tadı çok güzel valla chai tea latte seviosan seversiin :rolleyes: bi de ne oldu, tarçın yerine karabiber dökmüşüm dedim zerdeçal da ekleyim madem :KK70:
:D:D:D:D yaaa burcuuuuu seviyorumm seni :D
Kizlar bugun spor günü(zorunlu🤭)
Sporlarinizi secin aksam beni menude etiketlemeyi unutmayin. Bol eksili bir gun dilerim 🤗
:KK76: :KK76: bende 45 dk 1 saat kadar bisikletimi yapacağım aYY iyi oldu valla bu spor programı kilo korumada haftada 3 gün spor yaptırıyorsunuz bana :KK6:
yap yap cnm
bu arada aşağıda burger king reklamı geldi açmış bulundum bi bakayım :ıslık:
bende niye diyet programı diyet listesi reklamları flan çıkıyor :rolleyes: dmeekki sen onlara bakıyorsun ben bunlaraaa akıllı cihaz bunlar biliyorsunn ilgin neyse onu sürüyorlar önüne :D

Eki Görüntüle 2780297
Bugün de ben iyi değilim pain babam rahatsız diyaliz hastası şeker hastası halsiz kusma bayılma hepsi var bı yandan öğleden sonra is görüşmem var çalışsam annem çocuklar oy oy ben icmim de kim içsin :KK14: :KK14:
canımm canımm çok geçmiş olsun biran önce toparlar inşallah allah şifa versin tez zmanda :(
iş görüşmesinden çıktın mı ? naasıl geçti
Ben bugün ve yarın spor yapmasam mı diyorum 👀
Çünkü hala artıdayım ve bence bu tartı falan bozuk yani 3 gündür eksilmiyor gitmiyor ödemmi neyse artık uyuz oldum🙄
bugün yap bence cumaya onun ödemi kalmaz kuzum perşembe dinlenirsin

tabak da çok şeker yaa :KK66: bi an tarihi ve kullanıcı adını yazdın sandım üstüne :KK48:
:D:D:D yiine burcuuuuu :D
Tamamen alakasız birşey sorucam ya belki deneyip bir fayda gören önerebilecek olan birileri vardır. Saçlarım eskiden baya kalındı ve hızlı uzardı ama artık yavaşladı ve inceldi. Saçını hızlı uzatma formülü bulan var mı :) Önerebileceği şeyler olan var mı ? :KK74:
bu konuyu ilgilisine etiket yapmak isterim mutlaka bilgisi vardır :süslü: balpamuk balpamuk
Arti 500gramdim canim.
Umarım düşmüştür canım sen bugün güzel sporunu yap :KK76:
Haklisin kaptancim. Ne desen haklisin. Geldim artik. Cik yigun da olsam hergun en az menu yazmaya ortime yorum yapmaya gelecegim soz.
Teşekkür ederim Deryacım :KK200: Sen bize tutunursan bizde elimizden geldiğince seni destekleriz umarımm mezuniyete kadar gidecek bu yolumuz :KK68:
Son 2 gün kızlar :rolleyes:
gerilimm müziğiiii başlasıııııınnnn :KK70::KK70::KK70::KK70:
Burcu ve donutlar bunu beğendi 😍😍😍😂😂😂
allahımmm kız resmen donut yemek için diyet yapıyor :olamaz::KK70::KK70::KK70::KK70:

KIZLAR KIZLARR TURU NOTASIZ GEÇERDİĞİMİZ İÇİN HEDİYE OLAN ANALİZİMİZİ BAHAR KAPTAN YAPMIŞ :KK200: AŞAĞIDA LİNKİNİ PAYLAŞIYORUM

TUR BOYUNCA İLK 3 TE YER ALAN Nikinik Nikinik Namaria Namaria Tempus Tempus sizlere ayrıca tebrikler arkadaşlar :KK9::KK9:

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak senin kg yanlış yazıyor analizde olacağını bile düşünmemiştim ya :/ listeye gireceğin zaman düzelltirme mesajı atayım demiştm o yüzden listede farkın az çıkmış canım kusura bakma :olamaz:

düzeltme için yazdım şimdi analize gireceğini hesap etseydim dha önceden yazardım nedense izindesin diye düşündüm canım

Son düzenleme:
Cherry Mom Cherry Mom kaptanım evet yeşil çay, kayısı çayı, ananas çayı, bol su içiyorum. Herşey yolunda sporumu da yapıyorum ama olmuyor 100 gr bile eksilmedi :KK43:

bana az geldi ya. Hani biraz da sebze lifli gida olsa daha iyi olurdu
:KK70::KK70::KK70::KK70: yaaa burcuuuuu seviyorumm seni :KK70:

bende niye diyet programı diyet listesi reklamları flan çıkıyor :rolleyes: dmeekki sen onlara bakıyorsun ben bunlaraaa akıllı cihaz bunlar biliyorsunn ilgin neyse onu sürüyorlar önüne :D

allahımmm kız resmen donut yemek için diyet yapıyor :olamaz::KK70::KK70::KK70::KK70:
Ben de seni seviyoruum ;)
Bende de şubatın ilk günleri vücut tipine göre diyet filan çıktı sonra cozuttu :D :D
Hahaha :D kullanıcı ismim belli oldu 3 ay sonra :D :D
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak senin kg yanlış yazıyor analizde olacağını bile düşünmemiştim ya :/ listeye gireceğin zaman düzelltirme mesajı atayım demiştm o yüzden listede farkın az çıkmış canım kusura bakma :olamaz:

düzeltme için yazdım şimdi analize gireceğini hesap etseydim dha önceden yazardım nedense izindesin diye düşündüm canım
Olsun kaptancım 66.5 tum geçen cuma doğru aslında :D
1.liğe de oynamıyorum zaten ne kusuru;)

Oyy oy afiyet şifa olsun balım :KK68:

Ay kıyamam ya hastaneye gittiniz mi kuzum ? Allah acil şifalar versin cnm dualarımız sizinle :dua:

Çok geçmiş olsun canım inşallah bir sıkıntı yoktur babanda :dua:

Merhabalar. Hoş geldin aramıza 💞

Bende de durum aynı. Ama hala umut var 😂😂

Canım sen ankarada mısın. Sanki istanbuldayın 🤔

Kuzum Allah kolaylık versin. Çok çom geçmiş olsun 😔 Şifa diliyorum babacığına 🙏💞

Bugün yapabilirsin canım ama leslie filan yap. Kasları fazla şişirecek sporlar olmazsa sıkıntı olmaz bence.

Afiyet olsun canım. Kabağın her türlüsünü severim 😋😋
Noldu canım bir sıkıntı yok inşallah 🙏

Teşekkür edrim kuzum.
Bu tabakları evlenirken almıştık. Picasso nun eskizlerinden hazırlamışlar. Yarın da diğeriyle atayım foto 😂😂Çok severek kullanıyorum. Kırılmadan bu günlere nasıl ulaştılar onu da bilmiyorum 😂 imza:ppicasso 😂😂

Menülerini çok detaylı incelemedim ama bir şey olsa gözüme çarpardı ne ödem yapmış olabilir canım ? yeşil çay içiyor musun ?

:KK70::KK70::KK70::KK70: yaaa burcuuuuu seviyorumm seni :KK70:

:KK76: :KK76: bende 45 dk 1 saat kadar bisikletimi yapacağım aYY iyi oldu valla bu spor programı kilo korumada haftada 3 gün spor yaptırıyorsunuz bana :KK6:

bende niye diyet programı diyet listesi reklamları flan çıkıyor :rolleyes: dmeekki sen onlara bakıyorsun ben bunlaraaa akıllı cihaz bunlar biliyorsunn ilgin neyse onu sürüyorlar önüne :KK70:

Eki Görüntüle 2780297

canımm canımm çok geçmiş olsun biran önce toparlar inşallah allah şifa versin tez zmanda :KK43:
iş görüşmesinden çıktın mı ? naasıl geçti

bugün yap bence cumaya onun ödemi kalmaz kuzum perşembe dinlenirsin

:KK70::KK70::KK70: yiine burcuuuuu :KK70:

bu konuyu ilgilisine etiket yapmak isterim mutlaka bilgisi vardır :süslü: balpamuk balpamuk

Umarım düşmüştür canım sen bugün güzel sporunu yap :KK76:

Teşekkür ederim Deryacım :KK200: Sen bize tutunursan bizde elimizden geldiğince seni destekleriz umarımm mezuniyete kadar gidecek bu yolumuz :KK68:

gerilimm müziğiiii başlasıııııınnnn :KK70::KK70::KK70::KK70:

Sağolun kızlar 😔
Burcum diyaliz doktoru dahile ye nefroloji ye ve de kalp doktoruna yolladı. Bakalım nolcak.
Emnisim iş gorusmesine gittim muhasebe muduru benim için olumlusun dedi hemen yöneticiyle gönderdi görüştüm 4_5 aday daha varmış arada bekar çıkar iki çocuklu anayiz ya 🙄

Sağolun kızlar 😔
Burcum diyaliz doktoru dahile ye nefroloji ye ve de kalp doktoruna yolladı. Bakalım nolcak.
Emnisim iş gorusmesine gittim muhasebe muduru benim için olumlusun dedi hemen yöneticiyle gönderdi görüştüm 4_5 aday daha varmış arada bekar çıkar iki çocuklu anayiz ya 🙄
Canım sen ben yaparım daha önce de çalıştım çocuğa rağmen demişsindir onlar deneyime daha çok bakar diye düşünüyorum 😘😘😘
Diyelizde mi fenalaşmış kuzum 😔 kalbi ritm bozukluğuna mı girmiş canım şimdi nasıl?
Allah acil şifa versin 🤗

Geldim ortim. Kucuk kizimin bu aralar neredeyse hergun doktor randevusu var. bir gun kan idrar tahlili, diger gun uktrason diger gun urolog. Git gel eve gel yemek filan derken cok giremefim. Doktor kontrolleri bitmedi ama artik soz girecegim hergun. Buraya girmedum birjac gun arti 500gr olmusum hemen. Nadil oldugumu da anlamadim.

Bu hafta ben de çok korkuyorum çünkü regl oldum deyip olamadım aslında ve aç yatmama rağmen sabahları yüzüm göÜm şiş kalkıyorum. Bu sabah tartıldım +1 çıktım ben de.🙈 SP gibi yapmaya çalışıyorum ve ödem çayı içiyorum ama umarım işe yarar.🙈

KIZLAR KIZLARR TURU NOTASIZ GEÇERDİĞİMİZ İÇİN HEDİYE OLAN ANALİZİMİZİ BAHAR KAPTAN YAPMIŞ :KK200: AŞAĞIDA LİNKİNİ PAYLAŞIYORUM

TUR BOYUNCA İLK 3 TE YER ALAN Nikinik Nikinik Namaria Namaria Tempus Tempus sizlere ayrıca tebrikler arkadaşlar :KK9::KK9:

Sagol kaptanim bu hafta aldigim tek iyi haber bu galiba sevindim su an 💞

Back
X