- 31 Temmuz 2020
- 20.378
- 60.245
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #392.721
Canım kuruyemişlerin karbını da hesaplıyosun di miBen ketojenik yaptığım için bol yağ alıyorum zaten ex orticim. Derya bunu biliyorKendisi de daha önce keto yapmış.
![]()

Bi de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kuruyemişlerin karbını da hesaplıyosun di miBen ketojenik yaptığım için bol yağ alıyorum zaten ex orticim. Derya bunu biliyorKendisi de daha önce keto yapmış.
![]()
Menün çok iyi ortim son 2 gün10.02.2021
09:30 - 1 bardak sirkeli su,1 elma
Sabah 10:00
1,5 yumurtalı omlet
1 kkdan hallice peynir
5 zeytin
Domates
Maydanoz, Dereotu
1 dilim ekmek
Öğle 13:00
1 kase yoğurt + yulaf ezmesi (kuru meyveli)
Ara - 16:00
1 sade türk kahvesi
Akşam 18:00
5 kaşık bulgur pilavı
Yoğurt
Domates,salatalık
Su: 1,5 lt (2 lt olur)
Spor: 4 numara @Nikinik
Cherry Mom @_Reyyan
Begonya2
Sabah 12. 00
Sucuklu yumurta
2 zeytin
1 dilim kaşar peynir
Çok az ekmek
Siyah çay
Ara 14.30
Şekersiz dibek kahve
1 kuru incir
Akşam 16.40
1 kase mercimek çorbası
Su henüz 1.5 lt ama devam 2.5 lt olur inşaAllah
muhursuzpusula
Cherry Mom
Oyy şunun güzelliğine bak
Afiyet olsun canım. Bazen dibek göründüğü kadar masum olmuyor. İçindekilere bakmak lazım
ahahahahOyy şunun güzelliğine bak
Donut lar utansın bence kendilerinden,![]()
ayyy bi kez fındık sütü almıştım 200 ml, 1 tane acı fındık gelmiş galiba bütün paket çöpAfiyet olsun canım. Bazen dibek göründüğü kadar masum olmuyor. İçindekilere bakmak lazım
Ben de bugün badem sütüyle Türk kahvesi yaptım. Asla tavsiye etmem![]()
Çok sevindim iş görüşmene canım. Gönlüne göre olsun inşallah. Babana da teker şifa diliyorum. Dualarımdasın kuzumSağolun kızlar
Burcum diyaliz doktoru dahile ye nefroloji ye ve de kalp doktoruna yolladı. Bakalım nolcak.
Emnisim iş gorusmesine gittim muhasebe muduru benim için olumlusun dedi hemen yöneticiyle gönderdi görüştüm 4_5 aday daha varmış arada bekar çıkar iki çocuklu anayiz ya![]()
Yok kuzum denemedim ilk defa deniyorum bitkisel süt. Badem güzel olur diye düşündüm ama hayal kırıklığıahahahahonlar utanmazzz
![]()
ayyy bi kez fındık sütü almıştım 200 ml, 1 tane acı fındık gelmiş galiba bütün paket çöp
bi hindistan cevizi ve soya sütünden ümitliyim kankimonlardan denedin mi?
Ben deneyince yazarım kuzumYok kuzum denemedim ilk defa deniyorum bitkisel süt. Badem güzel olur diye düşündüm ama hayal kırıklığı
Gerçi Bi tadı da yok gibi. Böyle ot gibi bir şeydün tarçın koydum, onu da sevmedim
bugün de kahveyle deneyeyim dedim ama kahve keyfi mi de bozdu
![]()
canım yine az mı yemişsin acaba dicem ama demiyorum sustum10 şubat çarşamba
10.30
Salatalık, domates, havuç, 3 zeytin, 6 badem ve 1 dilim kepek ekmeği
14.00
1 kepçe mercimek çorbası, haşlanmış brokoli, yağsız salata ve 1 dilim kepek ekmeği
16.30
1 tane elma ve 5 tane ceviz
Su : 3.2lt
Spor : 30dk zumba = 90 p
12 dk kardiyo = 60p totalde = 150p
(7 nolu spor yapıldı) gönül isterdi kardiyoyu 20yr tamamlayıp spor puanı almak ama yerden kalkamadım
Hedef60kgolmak
Cherry Mom @_Reyyan @Nikinik
Ay ortim gerçekten az geliyor bana da cuma günü artık yemeğimi akşama aldıracağım ve kilo vermek istediğim için az kilolarda bir şey yedirmiyorlar onu anladımcanım yine az mı yemişsin acaba dicem ama demiyorum sustumdiyetisyen cıs yapar beni
afiyet olsun balım hafif menü![]()
![]()
Menün de sporun da çok iyi ortimBugün menüm
uyanınca ılık,limonlu,sirkeli su
kahvaltı 3 haşlanmış yumurta,sıvı karışımdan 1 bardak
ara sıvı karışımın kalanı
türk kahvesi, leblebi kuru üzüm
akşam beyaz peynirli salata
2 lt detoks suyla beraber 4 lt suya tamamlıcam
10.000 adım,2 mil leslie @Nikinikyarimuhendis @_Reyyan
sıvı karışım dediğim: 400 ml yarım yağlı süt kaynayınca içinde 3 poşet yeşil çay demledim 7 dk, 2 şer çay kaşığı zencefil,tarçın(noral,tepeleme değil), yarım çay kaşığı karabiber,1 çay kaşığı zerdeçal koyup karıştırdım.Sıcak su ilave ederek tükettim. ve baharatın yarısına yakını da dibinde kaldı zaten![]()
sağol cnm :)Menün de sporun da çok iyi ortimben yarın sıvı detoks yapacağım dedim ama bi güvenemedim kendime ya bir şey yemek istersem yiyince de ters tepebiliyormuş sonucu
ne yapsam çok kararsızım
Valla ortim güvenemiyorum kendime galibasağol cnm :)
diyetisyene sor istersen? 1 gün daha da az kalori alsam faydası olur mu diye,belki özel listesi vardır cnm
Öyle yapacağım ortimBegonya2 cumm yaa gif nasıl yaptın profil resmi?
yarimuhendis cnm kendini zorlama o zaman
bugünkü gibi olsun, cumadan itibaren bari 1000 kalorilik normal liste versin yaa
![]()
Afiyet olsun canım. Bazen dibek göründüğü kadar masum olmuyor. İçindekilere bakmak lazım
Ben de bugün badem sütüyle Türk kahvesi yaptım. Asla tavsiye etmem![]()
Valla hiç hatrlamıyorm
üstüne normal ılık su içsen cnm?Kızlar ödem atmak için kaynamış suya bir tutam maydanoz atıp yarım limon sıktım karnım fena ağrıyoreglime de 15 gün varmış baktım da. Cumaya ne olacak çok merak ediyorum