Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben ketojenik yaptığım için bol yağ alıyorum zaten ex orticim. Derya bunu biliyor😁 Kendisi de daha önce keto yapmış.😊
Canım kuruyemişlerin karbını da hesaplıyosun di mi ;) ben de çok şaşırdım ama karb var
Bi de DeryaOnDiet DeryaOnDiet kuzunun dediği gibi monoton beslenme olmuş hani , ayran sebze tarzı besin ekleyebilirsin cnm et yiyo musun?

10.02.2021

09:30
- 1 bardak sirkeli su,1 elma

Sabah 10:00
1,5 yumurtalı omlet
1 kkdan hallice peynir
5 zeytin
Domates
Maydanoz, Dereotu
1 dilim ekmek

Öğle 13:00
1 kase yoğurt + yulaf ezmesi (kuru meyveli)

Ara - 16:00
1 sade türk kahvesi

Akşam 18:00
5 kaşık bulgur pilavı
Yoğurt
Domates,salatalık

Su: 1,5 lt (2 lt olur)

Spor: 4 numara @Nikinik

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan Begonya2 Begonya2
Menün çok iyi ortim son 2 gün :rolleyes:

Oyy şunun güzelliğine bak😍
Donut lar utansın bence kendilerinden, 😂😂
ahahahah :D onlar utanmazzz :D :D
Afiyet olsun canım. Bazen dibek göründüğü kadar masum olmuyor. İçindekilere bakmak lazım ❤️
Ben de bugün badem sütüyle Türk kahvesi yaptım. Asla tavsiye etmem 😂😂
ayyy bi kez fındık sütü almıştım 200 ml, 1 tane acı fındık gelmiş galiba bütün paket çöp :D
bi hindistan cevizi ve soya sütünden ümitliyim kankim :D onlardan denedin mi?

Sağolun kızlar 😔
Burcum diyaliz doktoru dahile ye nefroloji ye ve de kalp doktoruna yolladı. Bakalım nolcak.
Emnisim iş gorusmesine gittim muhasebe muduru benim için olumlusun dedi hemen yöneticiyle gönderdi görüştüm 4_5 aday daha varmış arada bekar çıkar iki çocuklu anayiz ya 🙄
Çok sevindim iş görüşmene canım. Gönlüne göre olsun inşallah. Babana da teker şifa diliyorum. Dualarımdasın kuzum 🙏🙏

ahahahah :KK70: onlar utanmazzz :KK70: :KK70:

ayyy bi kez fındık sütü almıştım 200 ml, 1 tane acı fındık gelmiş galiba bütün paket çöp :KK70:
bi hindistan cevizi ve soya sütünden ümitliyim kankim :KK70: onlardan denedin mi?
Yok kuzum denemedim ilk defa deniyorum bitkisel süt. Badem güzel olur diye düşündüm ama hayal kırıklığı 😂
Gerçi Bi tadı da yok gibi. Böyle ot gibi bir şey 😂 dün tarçın koydum, onu da sevmedim🤭 bugün de kahveyle deneyeyim dedim ama kahve keyfi mi de bozdu 🥴

Yok kuzum denemedim ilk defa deniyorum bitkisel süt. Badem güzel olur diye düşündüm ama hayal kırıklığı 😂
Gerçi Bi tadı da yok gibi. Böyle ot gibi bir şey 😂 dün tarçın koydum, onu da sevmedim🤭 bugün de kahveyle deneyeyim dedim ama kahve keyfi mi de bozdu 🥴
Ben deneyince yazarım kuzum
aslında kendin yapsaydın keşke kolaymış,bademleri geceden ıslatıyosun,sabah kabuğunu soyup suyla bızzt :KK19:

10 şubat çarşamba
10.30
Salatalık, domates, havuç, 3 zeytin, 6 badem ve 1 dilim kepek ekmeği
14.00
1 kepçe mercimek çorbası, haşlanmış brokoli, yağsız salata ve 1 dilim kepek ekmeği
16.30
1 tane elma ve 5 tane ceviz
Su : 3.2lt
Spor : 30dk zumba = 90 p
12 dk kardiyo = 60p totalde = 150p
(7 nolu spor yapıldı) gönül isterdi kardiyoyu 20yr tamamlayıp spor puanı almak ama yerden kalkamadım😂
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan @Nikinik
canım yine az mı yemişsin acaba dicem ama demiyorum sustum :KK23:diyetisyen cıs yapar beni :KK70:
afiyet olsun balım hafif menü :super: :KK70:

canım yine az mı yemişsin acaba dicem ama demiyorum sustum :KK23:diyetisyen cıs yapar beni :KK70:
afiyet olsun balım hafif menü :super: :KK70:
Ay ortim gerçekten az geliyor bana da cuma günü artık yemeğimi akşama aldıracağım ve kilo vermek istediğim için az kilolarda bir şey yedirmiyorlar onu anladım😂😂

Bugün menüm
uyanınca ılık,limonlu,sirkeli su
kahvaltı 3 haşlanmış yumurta,sıvı karışımdan 1 bardak
ara sıvı karışımın kalanı
türk kahvesi, leblebi kuru üzüm
akşam beyaz peynirli salata
2 lt detoks suyla beraber 4 lt suya tamamlıcam
10.000 adım,2 mil leslie @Nikinik yarimuhendis yarimuhendis @_Reyyan

sıvı karışım dediğim: 400 ml yarım yağlı süt kaynayınca içinde 3 poşet yeşil çay demledim 7 dk, 2 şer çay kaşığı zencefil,tarçın(noral,tepeleme değil), yarım çay kaşığı karabiber,1 çay kaşığı zerdeçal koyup karıştırdım.Sıcak su ilave ederek tükettim. ve baharatın yarısına yakını da dibinde kaldı zaten :KK70:
Menün de sporun da çok iyi ortim👍🏻ben yarın sıvı detoks yapacağım dedim ama bi güvenemedim kendime ya bir şey yemek istersem yiyince de ters tepebiliyormuş sonucu🙈🙈🙈ne yapsam çok kararsızım

Menün de sporun da çok iyi ortim👍🏻ben yarın sıvı detoks yapacağım dedim ama bi güvenemedim kendime ya bir şey yemek istersem yiyince de ters tepebiliyormuş sonucu🙈🙈🙈ne yapsam çok kararsızım
sağol cnm :)
diyetisyene sor istersen? 1 gün daha da az kalori alsam faydası olur mu diye,belki özel listesi vardır cnm

Back
X