• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben ketojenik yaptığım için bol yağ alıyorum zaten ex orticim. Derya bunu biliyor😁 Kendisi de daha önce keto yapmış.😊
Canım kuruyemişlerin karbını da hesaplıyosun di mi ;) ben de çok şaşırdım ama karb var
Bi de DeryaOnDiet DeryaOnDiet kuzunun dediği gibi monoton beslenme olmuş hani , ayran sebze tarzı besin ekleyebilirsin cnm et yiyo musun?

10.02.2021

09:30
- 1 bardak sirkeli su,1 elma

Sabah 10:00
1,5 yumurtalı omlet
1 kkdan hallice peynir
5 zeytin
Domates
Maydanoz, Dereotu
1 dilim ekmek

Öğle 13:00
1 kase yoğurt + yulaf ezmesi (kuru meyveli)

Ara - 16:00
1 sade türk kahvesi

Akşam 18:00
5 kaşık bulgur pilavı
Yoğurt
Domates,salatalık

Su: 1,5 lt (2 lt olur)

Spor: 4 numara @Nikinik

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan Begonya2 Begonya2
Menün çok iyi ortim son 2 gün :rolleyes:

Oyy şunun güzelliğine bak😍
Donut lar utansın bence kendilerinden, 😂😂
ahahahah :D onlar utanmazzz :D :D
Afiyet olsun canım. Bazen dibek göründüğü kadar masum olmuyor. İçindekilere bakmak lazım ❤️
Ben de bugün badem sütüyle Türk kahvesi yaptım. Asla tavsiye etmem 😂😂
ayyy bi kez fındık sütü almıştım 200 ml, 1 tane acı fındık gelmiş galiba bütün paket çöp :D
bi hindistan cevizi ve soya sütünden ümitliyim kankim :D onlardan denedin mi?

Sağolun kızlar 😔
Burcum diyaliz doktoru dahile ye nefroloji ye ve de kalp doktoruna yolladı. Bakalım nolcak.
Emnisim iş gorusmesine gittim muhasebe muduru benim için olumlusun dedi hemen yöneticiyle gönderdi görüştüm 4_5 aday daha varmış arada bekar çıkar iki çocuklu anayiz ya 🙄
Çok sevindim iş görüşmene canım. Gönlüne göre olsun inşallah. Babana da teker şifa diliyorum. Dualarımdasın kuzum 🙏🙏

ahahahah :KK70: onlar utanmazzz :KK70: :KK70:

ayyy bi kez fındık sütü almıştım 200 ml, 1 tane acı fındık gelmiş galiba bütün paket çöp :KK70:
bi hindistan cevizi ve soya sütünden ümitliyim kankim :KK70: onlardan denedin mi?
Yok kuzum denemedim ilk defa deniyorum bitkisel süt. Badem güzel olur diye düşündüm ama hayal kırıklığı 😂
Gerçi Bi tadı da yok gibi. Böyle ot gibi bir şey 😂 dün tarçın koydum, onu da sevmedim🤭 bugün de kahveyle deneyeyim dedim ama kahve keyfi mi de bozdu 🥴

Yok kuzum denemedim ilk defa deniyorum bitkisel süt. Badem güzel olur diye düşündüm ama hayal kırıklığı 😂
Gerçi Bi tadı da yok gibi. Böyle ot gibi bir şey 😂 dün tarçın koydum, onu da sevmedim🤭 bugün de kahveyle deneyeyim dedim ama kahve keyfi mi de bozdu 🥴
Ben deneyince yazarım kuzum
aslında kendin yapsaydın keşke kolaymış,bademleri geceden ıslatıyosun,sabah kabuğunu soyup suyla bızzt :KK19:

10 şubat çarşamba
10.30
Salatalık, domates, havuç, 3 zeytin, 6 badem ve 1 dilim kepek ekmeği
14.00
1 kepçe mercimek çorbası, haşlanmış brokoli, yağsız salata ve 1 dilim kepek ekmeği
16.30
1 tane elma ve 5 tane ceviz
Su : 3.2lt
Spor : 30dk zumba = 90 p
12 dk kardiyo = 60p totalde = 150p
(7 nolu spor yapıldı) gönül isterdi kardiyoyu 20yr tamamlayıp spor puanı almak ama yerden kalkamadım😂
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan @Nikinik
canım yine az mı yemişsin acaba dicem ama demiyorum sustum :KK23:diyetisyen cıs yapar beni :KK70:
afiyet olsun balım hafif menü :super: :KK70:

canım yine az mı yemişsin acaba dicem ama demiyorum sustum :KK23:diyetisyen cıs yapar beni :KK70:
afiyet olsun balım hafif menü :super: :KK70:
Ay ortim gerçekten az geliyor bana da cuma günü artık yemeğimi akşama aldıracağım ve kilo vermek istediğim için az kilolarda bir şey yedirmiyorlar onu anladım😂😂

Bugün menüm
uyanınca ılık,limonlu,sirkeli su
kahvaltı 3 haşlanmış yumurta,sıvı karışımdan 1 bardak
ara sıvı karışımın kalanı
türk kahvesi, leblebi kuru üzüm
akşam beyaz peynirli salata
2 lt detoks suyla beraber 4 lt suya tamamlıcam
10.000 adım,2 mil leslie @Nikinik yarimuhendis yarimuhendis @_Reyyan

sıvı karışım dediğim: 400 ml yarım yağlı süt kaynayınca içinde 3 poşet yeşil çay demledim 7 dk, 2 şer çay kaşığı zencefil,tarçın(noral,tepeleme değil), yarım çay kaşığı karabiber,1 çay kaşığı zerdeçal koyup karıştırdım.Sıcak su ilave ederek tükettim. ve baharatın yarısına yakını da dibinde kaldı zaten :KK70:
Menün de sporun da çok iyi ortim👍🏻ben yarın sıvı detoks yapacağım dedim ama bi güvenemedim kendime ya bir şey yemek istersem yiyince de ters tepebiliyormuş sonucu🙈🙈🙈ne yapsam çok kararsızım

Menün de sporun da çok iyi ortim👍🏻ben yarın sıvı detoks yapacağım dedim ama bi güvenemedim kendime ya bir şey yemek istersem yiyince de ters tepebiliyormuş sonucu🙈🙈🙈ne yapsam çok kararsızım
sağol cnm :)
diyetisyene sor istersen? 1 gün daha da az kalori alsam faydası olur mu diye,belki özel listesi vardır cnm

Kızlar ödem atmak için kaynamış suya bir tutam maydanoz atıp yarım limon sıktım karnım fena ağrıyo😕 reglime de 15 gün varmış baktım da. Cumaya ne olacak çok merak ediyorum

Afiyet olsun canım. Bazen dibek göründüğü kadar masum olmuyor. İçindekilere bakmak lazım ❤️
Ben de bugün badem sütüyle Türk kahvesi yaptım. Asla tavsiye etmem 😂😂
🤣🤣🤣🤣 Dikkat edim inşaAllah canım sağol söylediğin için😘

Back
X