Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günü 10 tane ile kapatacaksın yani 21 yerine 10. az geldi bana ben 15 ile bitirmiştim. kalorisinin az olmasını geçtim etkisiz kalmasın ? sonuçta bağırsakları çalıştıracak, lifi daha az almış olacaksın vs . Bilemedim sadece bir düşünce :)) bu saatten sonra oturup 10 tane yiyemezsin zaten :KK70: ama yarın devam edeceksen bence öğlen 3 tane flan araya sıkıştır derim :)
Erken yemek lazim onun icin aksam kahvenin yanina 2 tane daha yiyim bari. Kalorisinden degil inanki gitmiyor fazlasi 😂

Carsamba

09.30
2 tam bugdayli yaprak galeta
3tatli kasigi lor peyniri
5 zeytin

Ara
Kirazsapi cayi

14.30
1 yumurtadan yulafli omlet
Yesil cay

18.30
3 kasik mercimekli bulgur pilavi
Yarim tabak yogurtlu kereviz(2 cevizli)

Su 2.5
Spor 6 yapildi 20dk cardio

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan azaydidem azaydidem
Menu spor harika ortim aynen devam😍
Tamamdir canim ortimsin gozum uzerinde 👀 😊

Misafirlikte yine iyi atlatmissin canim. Yarin perşembe ama dikkat et cuma tartisi misafirlik falan affetmiyor 🙈🙈
Bugun saf protein yapiyorum canim merak etme o is bende😌
didemcim tartı işinde sorun yok değil mi ? annenden tartıldın mı ? fark var mı ?
Kaptanim yazdim ama gormedin sanirim bu hafta anneme gitmiyorum erteledim yarin gunu birlik gidip gelebilirim belki cuma gunku tartiyi kotu gecirmeyi goze alamadim🤭
Kızlar ananaslı yeşil çay ne güzelmiş ya ben stok yapayım bunu 🤭🤭🤣 kokusu çok güzel geldi benim gibi yeşil çay içemeyen biri zevkle içti hayret 😍
Nerde satiliyo kaptanim bide markasi nedir😊

Hoşbulduk :) Bende de belki şu an yoktur. Ama ilacımı içiyorum zaten kendi başıma uzun süredir diyet işiyle uğraşıyorum ama demek ki tek başına olmuyormuş. İlaç aşırı derecede iştahımı kesiyor şükür :) . Umarım zayıfladıkça her şey düzelecek. Diyetisyene de gittim ona uygun bir diyet verdi.
Diyetisyene de gittiysen super 👍 dedigin gibi canim kilo azaldikca duzelir zaten.

Selam deryacım :)
Çok sevindim zaten emzirdiğin için eminim metabolizman tıkır tıkır çalışıyordun + e iki küçük çocuk + yukarıda bahsettiğin spor ve diyetle bence güzel bir şey çıkar ortaya :KK68: seni sıkıntıya sokacak bir plan program gibi de durmuyor ütopik değil sonuçta güzel bir hafta olsun inşallah canım :KK200:
2 gun once basladim bakalim, insallah hedef ayni nisan bitmedrn 65i gormek 😉

Ingilizce ogretmeniydim ben de 5 sene 🙈 suan olmasam da
Yaa tabii dil olunca onunla ilgili her meslek olabilir tabi ne mutlu sana öğretmenliğide tatmışsın 🤗
Erken yemek lazim onun icin aksam kahvenin yanina 2 tane daha yiyim bari. Kalorisinden degil inanki gitmiyor fazlasi 😂
Aynen anlıyorumm 🙈 bende zoraki yiyordum öğleni türk kahvesinin yanına flaan gidiyordu öyle 🤭
Kaptanim yazdim ama gormedin sanirim bu hafta anneme gitmiyorum erteledim yarin gunu birlik gidip gelebilirim belki cuma gunku tartiyi kotu gecirmeyi goze alamadim🤭
A kaçırmışım onu canım iyi yapmışsın canım benimde aklım orda kalmıştı 🤭
Nerde satiliyo kaptanim bide markasi nedir😊
Canım migroslarda var diyorlar yarimuhendis yarimuhendis sanırım a101 de var demişti ama ben bulamadım dün oğlanla AVM ye gitmiştik orda macro center vardı orda aldım bilmiyorum oralarda varmı şubesi bulursun ama.

Selam deryacım :)
Çok sevindim zaten emzirdiğin için eminim metabolizman tıkır tıkır çalışıyordun + e iki küçük çocuk + yukarıda bahsettiğin spor ve diyetle bence güzel bir şey çıkar ortaya :KK68: seni sıkıntıya sokacak bir plan program gibi de durmuyor ütopik değil sonuçta güzel bir hafta olsun inşallah canım :KK200:
Sagol kaptancim, insallah 🙏

Yaa tabii dil olunca onunla ilgili her meslek olabilir tabi ne mutlu sana öğretmenliğide tatmışsın 🤗

Aynen anlıyorumm 🙈 bende zoraki yiyordum öğleni türk kahvesinin yanına flaan gidiyordu öyle 🤭

A kaçırmışım onu canım iyi yapmışsın canım benimde aklım orda kalmıştı 🤭

Canım migroslarda var diyorlar yarimuhendis yarimuhendis sanırım a101 de var demişti ama ben bulamadım dün oğlanla AVM ye gitmiştik orda macro center vardı orda aldım bilmiyorum oralarda varmı şubesi bulursun ama.
Yok canim sirf dil var diye degil universitedeyken YÖK un verdigi ingilizce dil ogretim sertifikasi almistim. MEBte atamali olarak yaptim ogretmenligimi de.

Bugün menüm :
Uyanınca ılık limonlu sirkeli su
Kahvaltı 1 dilim kepek ekmek, 1 yumurta 1 dl peynir 10 zeytin sebze türk kahvesi
Öğlen hindi sote salata
Ara 1 donut ( regl de başlayınca dayanamadım, yarın yicektim bugün yedim)
1 lt detoks su
Akşam yoğurt

3 lt sıvı , 6200 adım @_Reyyan Cherry Mom Cherry Mom
yarimuhendis yarimuhendis
Ortim donut için bekleseydin yarını keşke inşallah artı etki yapmaz😕😕annem de bugün milföylü tatlı yaptı bir tanesini ayırdım kendime yarın sabaha saklıyorum🙈🙈

Back
X