Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım bende çok zorlandım acayip belim ağrıdı hareketi doğru yapıyormuyum bilmiyorum
Belim agrimadi ama üst üste yapınca titredim😅 planlı yanlış yapmak tehlikeli canım bı bak netten
:KK5: ORTAKLAR KAZANANLARI :KK5:
(5-12 Şubat)

Eki Görüntüle 2782106

veeee bu haftanın+250 spor puanı kazanan ve en yüksek ortalamayı yapan ortakları 3,797 yüzdeyle muhursuzpusula muhursuzpusula ve Begonya2 Begonya2 oluyoooooor. :sampiyon: :sampiyon:
tebrikler arkadaşlar :KK6:
Begonya2 Begonya2 muhursuzpusula muhursuzpusula kızlar tebrik ederim,o nasıl bir yüzde öyle🤩🤩🤩
Ah şu yasaklar buluşmamıza set oldu S Suskunhanim 🥺
:cry: :KK37::KK37::KK68:

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(12- 19 Şubat)
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon:

DİPNOT:

• Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.
Rakibim benim ortim olmud azaydidem azaydidem

Eki Görüntüle 2782152 Normalde benim kulağımda var piercing helix olan ve solda 3 sağda 2 delik var ama canım mid helix yada conchtan birini yaptırmak istiyo yada birini bi kulağa diğerini diğer kulağıma amaaa pandemi yüzünden gitmiyorum :eek::eek:Göbişte ay olabilir mesela bilemedim şimdi :KK70:

Balıklarla çook fazla aram yok hamsiyi falan pek sevmem ama somonu daha çok seviyorum, öyle zor yedim ki bunu anlatamam belkide yemekten ancak hamsi sayesinde soğuyabilirim :KK70::KK70::KK70::KK70: Belim içinde onu denicem muhakkak hiç aklıma gelmemişti ama regl olamadım halen acaba ondan mı geliyor mu da ağrısı var diye düşündüm ama üşütmüş falanda olabilirim

Neee 25ten sonra 5 yılda bir kısalıyor muyuuzzzz :eek::eek: Zaten aşırı kısayım 10-15 yıla kalmaz hobite dönerim ben :KK70::KK70::KK70:

Canım senin aklına böyle gelmesinin sebebi biz böyle yapıyoruz diyedir, ya hep ya hiç :KK70::KK70::KK70::KK70:

Adresi veriyorum anneni bize yollar mısın :KK70::KK70::KK70::KK70:

Dediğin doğru kaptanım, aslında bende aksine bir etki oluşturuyo bu konuşmalar çünkü normalde mesela off şunu mu yesem bi tanecik cıs yapsam diye düşünürken cumaları yada hafta sonu bu konuşmalardan sonra öyle herhangi bir cıs değilde güzel bir cıs için hakkını vere vere yiyebilmek için atıyorum 1 hafta daha aşırı dikkat edip doya doya yiyebileyim en azından vicdan azabı çekmeyeyim falan diye düşündürüyo beni. Yani off dayanamadım yedim modu değilde buna erişebilmek için şu çabaları verdim şimdi ödül zamanı şeklinde planlamam gerektiğini farkettirdi nedense :KK70:Yani galiba bende ters etki yaratmış olacak ki bu haftayı sıfır cıs ile kapamaya karar verdim :)

Vaaaayy kaptım ortiiyi Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak :KK49: Gel bakiiim yamacıma :halay:Bu hafta birinci oluyoruz bak ben bu hafta oldum çok alıştım spordada en çok kilo vermede de birinci olucaz var mısııınn :KK71::KK71:

Eski ortimmm bak 1. olcaz demiştim dimiiiiiiiiiii :halay::halay::halay::halay:
Hamsi sevilmezmi yaa. Buralarda yok, olsa da yesem keske 😕 Turkiyeye gidince listemde var hamsi taba ye doyasoya yee 😋😋
Regly oncesi de agriyor olabilir belin .

yarimuhendis yarimuhendis canimm eski ortim gecmis olsun o kadar zararli ki cipsler ben de uzun zaman yemeyip sonra yedigimde gece cok rahatsiz olmustum cok da pisman oldum
Cipslerin saglikli versiyonunu yapiyorlar ya yufkayla canimiz cok istediginde onu deyebiliriz
Çok sağ ol canım benim😍😍dediğin gibi her şeyin sağlıklıdı var bundan sonra öyle devam ederim artık🤗
Günaydın kızlar:KK36:
Güya bu gün oruç tutacaktım gece 5e kadar uyanıktım 5 te uyumuş kalmışım :-) nasip değilmiş. Sirkeli suyla güne başlıyorum bu gün.
Dün karışıklığa denk geldi bi hoş geldiniz diyemedim. Tekrardan buraya ve aramıza hoş geldinizz😍🤗ben de bugün oruçluyum Allah izin ederse 3 gün tutacağız ailecek🤗🤗

Back
X