Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım sahur yapmadığın için çabuk yorulmuş olabilir misin? yarın da tutacak mısın canım?
hafif ve sağlıklı bir menü akşam yemeği olarak afiyet olsun :KK200:
Yarın tutmicam canm pazartesi perşembe tutarım artık inşaAllah

Geldik eve, bacaklarim koptu, 11.000 adim atmisim, daha da spor yapamayacagim valla. Yarim saattir gecmisi okuyorum, esim dedi ne yapiyorsun bu kadar ciddi, goren is mailleri gelmis sanir:KK53:
Bu aksam kek kurabiye yapmam lazim, Allahim sinav gibi, bugun beraber gezdigimiz arkadas pastaneyi alip gelmis resmen, agizlari hic durmadi. En son burger menu alalim bir de yemek hazirlamayalim demez mi? Sagolun evde taze fasulye var dedim:confused:

Canım menun çok çok güzel, mandalinanın ve fıstığın ikincisi gözüme fazla geldi ama emziriyorsun yakarsın,erken de yemişsin zaten🥰
Yatmadan önce 100 tane zıplar misin sadece?nabzın hızlanır gece yağ yakimin artar🤩

Canım sağ olsun,100-200 zıp candır yatmadan😉
Tabii ziplarim ortim. Hemen kalkip 100 zipliyorum 👍 5 dakikami bile almaz. Ziplayip oyle uyurum 😉

Geldik eve, bacaklarim koptu, 11.000 adim atmisim, daha da spor yapamayacagim valla. Yarim saattir gecmisi okuyorum, esim dedi ne yapiyorsun bu kadar ciddi, goren is mailleri gelmis sanir:KK53:
Bu aksam kek kurabiye yapmam lazim, Allahim sinav gibi, bugun beraber gezdigimiz arkadas pastaneyi alip gelmis resmen, agizlari hic durmadi. En son burger menu alalim bir de yemek hazirlamayalim demez mi? Sagolun evde taze fasulye var dedim:confused:
Zor bir gun olmus canim. Onlar o gidalari tuketirken yememen cok zorluyordur tabiki. Ama soyle dusun zaten sagliksiz o gdalar bir suru yag, seker, beyaz un var icinde .

CUMARTESI MOTIVASYONU KIZLAR ELINDE KACAMAK OLANLAR YAVASCA YERE BIRAKABILIRSINIZ
Eki Görüntüle 2786835
Allahim bana da bu motivasyondan nasip et.

12 ŞUBAT - 19 ŞUBAT HEDEF SONUÇ TABLOSU

🎯
KIZLAR 1.GELEN EKİP BURASI MIYDI 🤯👇👇

Hedeflerde uçmayalım 🤗 ne çok kolay erişilebilir olmalı ne de uçuk kaçık o haftaki durumumuzu düşünüp hedef verelim regli/ okul / iş / misafir vs bu durumlara göre hedefi yüksek yada az verelim olur mu

Hedefini yakalayan @Namaria @Nikinik @belmayne @nnurc Tempus Tempus @Pain Killer @muhursuzpusula @birsevgi Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol tebriklerr kızlar 🤩🤩🤩

Önümüzdeki hafta için hedefini belirtmeyen var ise dönebilir listede adı eksik olan yeni üyeleride ekleyip yeni hafta listesini düzenleyeceğim kızlar ♥️

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
80.6​
79.8​
♥️🎓
78​
77.5​
♥️
67.2​
66.8​
♥️🎓
67.7​
67​
😢
61.2​
60.8​
♥️🎓
71.5​
70.8​
♥️
53.4​
52.5​
😢
57.2​
56.9​
😢
68.1​
67.3​
😢
53.3​
52.5​
😢
59.1​
58.5​
♥️
76.65​
75.7​
😢
74​
73​
😢
65.9​
65​
😢
85.8​
85​
♥️
77.7​
77​
♥️
82.7​
81.5​
😢
73.8​
72.5​
😢
68​
67.5​
♥️
72.3​
71.5​
😢
71​
??​
👀
Canim benim bu hafta hedefim 68.5 yazmistim ama 68.7 diyelim, gercekci olsun biraz, sonra demotive olmayayim ilk haftadan.
Ben bu hafta 67.1 dim inşAllah haftaya 66.5 olmayı hedefliyorum inşAllah daha çok olur 😊
Insallah canim, sen yaparsin bence:KK66:
Neredeyse kilolarımız ve boyumuz aynıymış :KK39: benim alt vücudum çok şişko ama genel olarak çok 🐟 balık bir görüntüm var. Diyetisyene göre obez grubundayım aşırı yaglı ve az kaslı :cry: senin vücudun nasıl canım tip olarak
Ben de elma tipiyim ve bende de cok yag var 😒
Ya çok merak ediyorum komşum bebek doğurdu . Kadın zayıftı zayıf kaldı şimdi de incecik nasıl oluyor bu iş bi fikriniz var mı kaptanım sizde nasıl oldu :KK45::KK45:
Burada o kadar cok varki oyle tiplerden sasirip kaliyorum.
Valla ben hep kilo almaktan çok korktuğum için hamilelik boyunca dikkat ettim diyet yaptım diyemem ama tatlı hamur kızartma yemedim birde o ara çok yoğun çalışıyordum son haftama kadar çalıştım hafta sonraları koşu bandında hafif tempo yürüyüş yaptım 9 ay boyunca hiç aksamadı.
8 kg civarı aldım 3.900 oğlum doğdu zaten ilk haftamda tüm kilom gitmişti 😂 ben emzirme bitince kilo aldım 🤯🤯🤯
8kg mi? Vay canina, +20 kg la gittim ben doguma. Akillandim ama, 2. Olursa. Cok zor oluyor fazla kiloyu tasimak o surecte.

Canim benim bu hafta hedefim 68.5 yazmistim ama 68.7 diyelim, gercekci olsun biraz, sonra demotive olmayayim ilk haftadan.

8kg mi? Vay canina, +20 kg la gittim ben doguma. Akillandim ama, 2. Olursa. Cok zor oluyor fazla kiloyu tasimak o surecte.
En azından bacakların güzeldir canım göbek gidince dümdüz olursun. Benim bacaklar hep kalın :KK45:

😂😂 ben hergun paylasacagim ins. Kizlar incecik olacagiz ins. Ama kacamak yokk

20.02.2021
Kahvaltı
5 yeşil zeytin
2 kk peynir
1 tb yaprak galeta
Çay

Sade kahve, yeşil çay, 1 elma

Akşam
Ciğer dürüm
1 küçük kase yoğurt, aci biber

Sade kahve, 1 top dün yaptığım şeyden
Yeşil çay

Su pek içemedim uyuyana kdr 2 şişe içerim
Spor 5 yapıldı 400 p.

Ayrıca 30 gün fitnes a başladım bugün 13 dk sürdü puan hesabını dk 2,5 puan mı yapalım Cherry Mom Cherry Mom cim
Eki Görüntüle 2787150
Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan azaydidem azaydidem @Nikinik
Menun cok guzel sporda efsane ortim 😍👏👏
azaydidem azaydidem ortim nabersin👀
Ben sporumu bitirdim Su eşliğinde film izliyorum🤪
Iyim ortim örgü örüyorum😂 yesil cay iciyorum bi yandan gorumcem bizde gitsin insallah yerimdn kalkabilirsem spor yapicam bakalim🥰

Ben de hamileyken kilo almam emzirirken alırım hep öyle oldu :KK70: hamileyken aldıklarım 40 ım çıkmadan gider sonra emzirirken 10-12 kilo alırım :KK70:
Benimde öyle hamileliklerimi 10 -11 kilo ile tamamladım 5-6 su zaten doğumla gidiyor diğeri öyle kalıyor sonra üstüne alıyorum😞

Menun cok guzel sporda efsane ortim 😍👏👏

Iyim ortim örgü örüyorum😂 yesil cay iciyorum bi yandan gorumcem bizde gitsin insallah yerimdn kalkabilirsem spor yapicam bakalim🥰

Ne örüyorsun acabaa 😍 benim hiç el işine becerim yok. Bikere atkı başladım lif bitti😂😂😂

Zor bir gun olmus canim. Onlar o gidalari tuketirken yememen cok zorluyordur tabiki. Ama soyle dusun zaten sagliksiz o gdalar bir suru yag, seker, beyaz un var icinde .
Aynen, haftasonlarim zor geciyor, bikti esim de artik surekli diyet diyet 3,4 yildir uc asagi bes yukari. Boyle zamanlarda ya sporu cok yapacagim, ya aksami hafif gecistirecegim. Surekli ikramda israr edilip yemeyince de tuhaf oluyor.
İyi akşamlar
20 şubat cumartesi
Sabah yok
Öğlen
14.00
1 yumurta ve 2 buçuk yk yulaf unundan krep( 2 yk süt ,kabartma tozu , 1 tk tatlandırıcı )
Arasına 2 tk şekersiz fıstık ezmesi ve üzerine yarım muz 2 çilek
1 kupa kahve

Ara17.00
1 türk kahvesi

Akşam 19.45
1 kase yagsız tuzsuz limonlu salata
1 kase tavuklu tarhana çorbası
Dünden kalan azıcık ızgara balık
Yemeğin üstüne
3 çilek yedim

Leslie 30 dakikalık fast versiyonu yaptım spor no2 45 puan galiba :KK45: :KK45:
2 litre su içtim
Uyumadan en son 20 dakika bölgesel çalışacağım
Arc-en-ciel Arc-en-ciel @Nikinik
Canim fistik ezmesi seviyorsun sanirim, sen de benim gibi kahveci misin?
Afiyet olsun if menusu gibi sanki saatler biraz, sabah 2 ye kadar acikmadin mi, gec mi kalkiyorsun?
Bence guzel menu canim gayet, spor da iyi, ben de yaziyorum hemen.
En azından bacakların güzeldir canım göbek gidince dümdüz olursun. Benim bacaklar hep kalın :KK45:
Ya ne bileyim bana da tam tersi guzel geliyor, ablam oyle mesela, kilo alsa da pantolon bedeni degismiyor hemen, poposundan gectigi surece :confused: Ben de 2 kg alsam dugme kapanmiyor gobekten.
😂😂 ben hergun paylasacagim ins. Kizlar incecik olacagiz ins. Ama kacamak yokk
Haydi bakalim insallah olacak, havalar isiniyor surada bir anda yaz gelecek, ucus ucus elbise giymek istiyorum:21:

Aynen, haftasonlarim zor geciyor, bikti esim de artik surekli diyet diyet 3,4 yildir uc asagi bes yukari. Boyle zamanlarda ya sporu cok yapacagim, ya aksami hafif gecistirecegim. Surekli ikramda israr edilip yemeyince de tuhaf oluyor.

Canim fistik ezmesi seviyorsun sanirim, sen de benim gibi kahveci misin?
Afiyet olsun if menusu gibi sanki saatler biraz, sabah 2 ye kadar acikmadin mi, gec mi kalkiyorsun?
Bence guzel menu canim gayet, spor da iyi, ben de yaziyorum hemen.

Ya ne bileyim bana da tam tersi guzel geliyor, ablam oyle mesela, kilo alsa da pantolon bedeni degismiyor hemen, poposundan gectigi surece :confused: Ben de 2 kg alsam dugme kapanmiyor gobekten.

Haydi bakalim insallah olacak, havalar isiniyor surada bir anda yaz gelecek, ucus ucus elbise giymek istiyorum:21:
Eşim günlük sürekli kahve demlediği için canım o içince bende içiyorum fıstık delisiyim eve asla şu an kuruyemiş almıyorum çok severim diyeti anında bozarım diye.
Canım eşim hafta sonları geç kalkıyor biraz öyle oluyor malesef :KK43:
19 subat cuma,
Sabah 10.00
1 kase sutlu yulaf lapasi, icinde 1 kucuk muz, ceviz ve tarcin, 2 hurma vardi
Ogle 13.30
1 elma
Ikindi 15.30
2 tane kucuk kruvasan, 1 kupa sade kahve
Aksam 18.30
3 kasik taze fasulye, 4 kasik yogurtlu karnabahar
Spor 14583 adim, 145 puan ( 10.000 adimdi, kruvasan yuzunden aksam yurudum)
Su 1.5 lt kadar
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol

20 subat cumartesi
Sabah 8.30
2 kk peynir, 2 kasik biber mantar kavurmasi, 5 sap maydonoz, 3 zeytin, 2 ceviz, biraz domates salatalik, 1 kupa sade kahve
Ogle 13.30 14.30 civari
1 bardak cay ,1 tane kurabiyeye benzer doughnut gibi bir sey( ikram), 1 kucuk dilim havuc, 1 avuc kuruyemis( uzum, tuzsuz fistik)
Aksam 18.30
2 kasik taze fasulye, 3 catal salata, 3 kuru kofte
Su 1lt ancak( gezerken wc problem oluyor diye minimum tuttum mecbur)
Spor 11583 adim, 115 puan
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol
Menün çok iyi canım dışarda olmana ragmen. Bence bak ben şöyle yapıyorum . İlaç kullanıyorum şekerim var diyorum ki gerçekten var ısrar etmiyorlar. Yada mesela yok istemiyorum deme önüne koysunlar lafa tutup yeme. Yada midem agrıyor de hastayım de ki zaten şekerli ve yaglı şeyler mideyi agrıtıyor çogu zaman .

Ayy ne güzel olmuş maşallah iradene canım kaptanım :KK52:
İnşallah hep çok saglıklı ve mutlu bir ömrün olur ailenle upuzun.
Canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için 💕
Cümlemizin sevdikleriyle sağlıklı mutlu ömrü olsun inşallah :KK68:

Oooo kaptanim gece birakmissiniz sporu yapin aradan ciksinn 😋
Vallla öyle olduuu bitti
Benim sporlar hep geç saate kalıyor canım oğlum izin vermiyor 👀 1 saniye boş bırakmak pandemide iyice gömüldük birbirimize babasıyla bile tek kalmıyor hep benim tepemde 🤯🤯

Back
X