Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kuzum bence gayet normal bir hayat arkadaşı istemen. Ama şu toplumsal kabüller maalesef insanlara hatalar yaptırıyor. Bekarken yaptığın her şeyi evliyken de yapabilirsin yeterki kafana göre biri çıksın karşına :KK36:

Biz eşimle tanıştığımızda 18 yaşındaydık 26 da evlendik. 33 te çocuk sahibi olduk. Bu süre zarfında ne tavsiyeler ne tavsiyeler 😂😂 tahmin edersin. Ama herkes kendi hikayesini yaşıyor. Bence hayattan ne istediğimizi iyi keşfedersek dış seslere kulağı kapatmak daha kolay oluyor ❤️ Rabbim gönlüne göre, dünyanın kalanını da birlikte mutlulukla gezeceğin bir hayat arkadaşı nasip etsin :KK36:
Amiiinnnn inşallah :KK60: Ya zaten bu zorlu süreci resmen kkda yaşadım her anıyla, hem burda hem dua grubunda bile o kadar çok kişi bireysel olarak güzel dileklerini dualarını söylediler ki artık sırtım yere gelmez diyecek noktadayım. Çünkü normalde hiç kimse birbirini tanımıyo görmedi etmedi bilmiyor ama buna rağmen bu güzel dualar öyle kıymetli ki :KK200:

Ablama gidiyorum ve bugün onlarda yapılan alışverişe bakın ablamla biz garip garip bakarız enişteme artık😭😭

Şekersiz tadelle diyette oluyo mu :ıslık: Bu cıslardan en çok ilgimi çeken o oldu :cool:

Ben de canim cok sagol 💞🥰

Askim yoruldum baya maddi manevi ama cok sukur guzel olacak insallah
cumaya esya tasicaz evi de gittim tuttum insallah huzurla otururum canim 💞🥰
oyyy ama geçecek kuzum çok az kaldı, şükürler olsun bak kaç yıldır uğraştığın iş halloldu ve rüyanı yaşıcaksın resmen :rolleyes:
Rabbim mutlu huzurlu paralı sağlıklı şekilde yaşamayı nasip etsin aşkkuşum :KK200: :KK36:
Amiiinnnn inşallah :KK60: Ya zaten bu zorlu süreci resmen kkda yaşadım her anıyla, hem burda hem dua grubunda bile o kadar çok kişi bireysel olarak güzel dileklerini dualarını söylediler ki artık sırtım yere gelmez diyecek noktadayım. Çünkü normalde hiç kimse birbirini tanımıyo görmedi etmedi bilmiyor ama buna rağmen bu güzel dualar öyle kıymetli ki :KK200:

Şekersiz tadelle diyette oluyo mu :ıslık: Bu cıslardan en çok ilgimi çeken o oldu :cool:
Aynen yaa benim için de o kadar kıymetli ki burasıı o kadar samimi iyi niyetli ve içten ki insanlar :KK200:
yani yiyebilirsin ;) :D :D :D

oyyy ama geçecek kuzum çok az kaldı, şükürler olsun bak kaç yıldır uğraştığın iş halloldu ve rüyanı yaşıcaksın resmen :rolleyes:
Rabbim mutlu huzurlu paralı sağlıklı şekilde yaşamayı nasip etsin aşkkuşum :KK200: :KK36:

Aynen yaa benim için de o kadar kıymetli ki burasıı o kadar samimi iyi niyetli ve içten ki insanlar :KK200:
yani yiyebilirsin :KK66: :KK70: :KK70: :KK70:
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: eve depoluyorum :KK70::KK70::KK70::KK70:

Çok düzensiz besledim bu gün
Hacamat olacağım için saat 1 e kadar bişey yemedim aç olmam lazımdı
Saat 2de 1 bardak bal şerbeti içtim
Saat 16.00a kadar bişe yememem lazımdı
Sonra 3 hurma biraz cevizli sucuk yedim
Az bişe soslu fıstık yedim
Akşam yemeğim çok geç oldu kvademe geçecektik banyo tadilatım vardı onun için geldiler saat akşam 8de bitti

Akşam 21.30da
1 tabak bulgurlu kabak
1 büyük tabak salata
(et ve süt ürünleri yasak 2 gün)

Su canım istediği kadar 😅
Cherry Mom Cherry Mom @Just a perfect day @_Reyyan
Aksam gercekten cok gec olmus canim. Ve o soslu fistik da olmamis canim.
Genel olarak cok yemesen de dedigin gibi biraz duzensiz olmus.
Salı menüsü
Filitre kahve, maydonoz kürü

Kahvalti 11 gibi,yemek de 4 gibi.gun içinde 2 lt civarı su ve bir yeşilçay bir de zencefil çayı limonlu.

6000 adım
50 dk 1000 steps(çok sevdim bunu,Leslie de neymiş🤪)
400 zıp,daha ziplayacaktim ama oğlumla aşağı kar topuna indik🙈
@_Reyyan Cherry Mom Cherry Mom Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak DeryaOnDiet DeryaOnDiet Nikinik Nikinik
Wuuwuu masallah ortim harikasin. 👍 sporlarin super

Sabah 1 yumurta öğlen birşey yemedim leblebi yedim çalışma arkadaşın doğum günü vardı ısrar ettiler yemedim 1 adet çilek attım ağzıma pastanın üstündeki akşam 2 ad nugeet 2 parca tavuk 1 kase salata
spor yok
Cherry Mom Cherry Mom Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol
Gunduz cok ac durmussun. Aclik krizin oliyor mu hic canin? Ne yapiyirsun cok acikinca? Bir hile. Varsa ogret bize de 😉 bu kadar uzun sure acliga ragmen aksam saldirnamissin super.

3 mart
Sabah
Actıvıa kayısılı yoğurt
2 fincan Kirazsapı ve yeşil çay demledim ondan içtim

Akşam
1 kepçe tarhana çorbası
3yk kapuska
1 tane eti karam bitter

Su:2.5 lt
Spor: 17dk zumba 51p
1000 zıp 200p
11000 adım 110p
20dk cardio 100p
Cherry Mom Cherry Mom Nikinik Nikinik canım 1 5 6 7 yapıldı
@azaydidem dün kötüydüm giremedim ama mesajını gördüm menü sporda kapışıyormuyuz hadi bakalım senin menü ve sporunu merak ediyorum
Waaw baya az kalori almissin canim. Vee acayip kalori yakmissin. Senin cumaki eksini merakla bekliyorum. Sporun bir harika 🧿

03.03.2021

Sabah 10:00

2 yumurtalı omlet
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
Dereotu,nane
Domates,salatalık

Öğle 15:30
1 kase kuru meyveli yulaflı yoğurt

Akşam 17:30
2 kepçe mercimek çorbası
5 kaşık bulgur pilavı (çok az haşlanmış tavuk didikledim)
Salata

Su: 2 lt

Spor: 4 numara yapıldı Nikinik Nikinik

Cherry Mom Cherry Mom @Reyyan__ @whitetea
Menunu cok begendim canim dengeli doyurucu ve saglikli olmus. Sporun da cok iyi.

3 mart çarşamba

Sabah sirkeli su

16.00 - 18.00 arası
3 kepçe lahana çorbası(Dilara Koçak tarifi), ton balıklı salata(90 gr balık), 10 kaju, 3 ceviz, yarım armut

Su:2 lt devam
1 kupa yeşil çay
Spor: 2 yapıldı
(30 dk leslie boosted, 8 dakika tabata)
Toplam 95 puan

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan Nikinik Nikinik
Tek ogun ve gercekten dikkatli az yemissin. Sabahki sirkeli suyu neden iciyorsun canim? Faydasi oluyor mu acliga? Sporun cok iyi masallah

Aksam gercekten cok gec olmus canim. Ve o soslu fistik da olmamis canim.
Genel olarak cok yemesen de dedigin gibi biraz duzensiz olmus.

Wuuwuu masallah ortim harikasin. 👍 sporlarin super

Gunduz cok ac durmussun. Aclik krizin oliyor mu hic canin? Ne yapiyirsun cok acikinca? Bir hile. Varsa ogret bize de 😉 bu kadar uzun sure acliga ragmen aksam saldirnamissin super.

Waaw baya az kalori almissin canim. Vee acayip kalori yakmissin. Senin cumaki eksini merakla bekliyorum. Sporun bir harika 🧿

Menunu cok begendim canim dengeli doyurucu ve saglikli olmus. Sporun da cok iyi.

Tek ogun ve gercekten dikkatli az yemissin. Sabahki sirkeli suyu neden iciyorsun canim? Faydasi oluyor mu acliga? Sporun cok iyi masallah
Teşekkür ederim canım. Aslında uzun açıkta mide asidini dengelesin diye içiyorum canım. Ama vücudu alkali yapmak için de etkili olduğunu biliyorum. Alkali olmak da yağ yakımı için önemli. Yani inşallah bir faydası oluyordur 🙃

Bu 8 dk lık tabata yı sen paylaşmıştın değil mi canım. Ben onunla bir aylık program yaptım kendime. Haftada 4 gün leslie nin ardından yapıyorum. Bu üçüncü haftam. Başta plankda çok zorlanıyordum. Şimdi çok hoşuma gidiyor yapmak. Bakalım 1 ayın sonunda ne olacak 😍

İyi geceler kızlar yarın okul açılıyormuş. Of çok yorgunum bugün banyoda tadilat vardı evi bi öncesinde bi sonrasında temizledim. Zaten dünkü ağrım da geçmedi :(
Agriyla bir de temizlik cok zor olmustir canim ya. Insallah gecer agrin kisa surede 🙏

Sabahtan beri yazmamışım hiç geçmişten okuya okuya geldim ama ortim nerelerdessinn @whitetea sende de tadilat falan vardı sanki yanlış hatırlamıyorsam :KK60:
Burdayımm :KK200:
evet sabah çıkıyoruz akşama kadar tadilat, halı, perde, fayans.. içim şişti :confused:
Yaza kadar böyle gider sonra derin bi ohh çekerim inşallahh

Sali

Tek öğün

1 buyuk kase tonbalikli salata
2 wasa

Aralarda
1 bardak ayran
1 sade kahve
1 maden sulu yesil cay

Su 3lt(2litresi limonlu)
Spor 20dk bolgesel-40dk cardio-1 saat leslie boosted walk

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan @hawar
Oyy canım öldürecen mi kendini. Bu yemeğe o spor maşallah sana. Valla ayaklarını yukarı kaldır da öyle dinlen kuzu ❤️
Bugunku menum
08:30- karabugday unundan 1 krep, 1 avuc donates, 2 yk karisik sevze ezmesi, 10 zeytin.
12:30- 3 yk kadar kabakli kinoa, 120 gr kirmizi et, 1 tabak salata.
16:30- 1 kase nohut makarnasi, 5 yk kadar mantarli domatesli sos, 1 tabsk karisik salaa, 1 dilim ananas.

Su:3,5 lt
Spor: 45 dakika workout :113 puan
Cherry Mom Cherry Mom @Suskunhanim Nikinik Nikinik
Canım çok güzel ve sağlıklı bir menü. Sana da maşallah. Spor zaten süper 😍

Vee beklenen an gelir. Dogumdan sinra ilk defa regli oldum 😉 simdi bu menulerle (alerjan, intolerans hepsini de cikarttim menude), sporlarla ve bu regliyle bu cuma iyi bir eksi gelmem lazim degilse cook modum dusecek.
Ayy cok sevindim ya gozun aydin.bu cumaya regl siskinligi inmeyebilir 3. Gunden sonra atiliyor diyorlar odem ama bak gor haftaya super eksi gorursun canim🤩
3 Mart çarşamba
Sabah 09:30
2 yumurta işe yapılmış salata
Peynir zeytin domates
2 dilim uno denge

ara
1 elma
5 çiğ fındık
2 kayısı
1 kaşık pirinç pilavı

akşam 17:00
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
1 dilim uno denge
Taze soğan

ara
1 ayva
2 kayısı

2 lt su
Bolca şekersiz çay

1 saat tempolu yürüyüş
12.350 adım + 30 dk boosdet walk
Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan
Nikinik Nikinik canım 1 ve 2 yi yaptım
Sevgili rakibem menune bayildim cumaya az kaldi :KK71:
İyi geceler kızlar yarın okul açılıyormuş. Of çok yorgunum bugün banyoda tadilat vardı evi bi öncesinde bi sonrasında temizledim. Zaten dünkü ağrım da geçmedi :KK43:
Cok gecmis olsun canim sabaha agrisiz uyanirsin umarim:KK68:

Oyy canım öldürecen mi kendini. Bu yemeğe o spor maşallah sana. Valla ayaklarını yukarı kaldır da öyle dinlen kuzu ❤️
Kuzum bu dunku menu gerci bugun de cok bi farki yok. Ama bugun halsizim gozlerim karariyor ani hareketlerde.tansiyonum dustu kesin. Yarin limonlu su icmem spor da yapmam.duzelir diye düşünüyorum.

Back
X