Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canlar bahar kaptan tartı bildirimleri için son uyarısını yaptı bundan sonra en ufak bir eksiklikte sormadan etmeden acaba mı demeden bildirimsiz geçilecek bilginiz olsun dikkat edelim olur mu

05 mart yerine 04 mart yazıldı kişi hiç kilo bildirmemiş gibi sayılacak maalesef.Bu sebeple sizden ricam dünde oldu bazen benimde gözümde kaçıyor hepimiz uyanık olalım x arkdaşımız fotoğraf mı paylaşmadı eksik diyelim, tarih mi yanlış hemen uyaralım belki o arada kahvaltı yapmadı vs yeniden tartılma imkanı olur kurtarırız :KK200:

Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Özellikle liste ve deneme sürecindeki arkdaşlar için konu çok önemlidir.

@hawar
Nikinik Nikinik
@belmayne
@yarimuhendis
@DeryaOnDiet
@ummhnisa
@azaydidem
@SanSebastianCheesecake
Anka Anka
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol
Begonya2 Begonya2
@Mathilda03
@Suskunhanim
@muhursuzpusula
birsevgi birsevgi
@whitetea
@lotuscicegii
@karabiber01
@KumsalveDeniz
@balpamuk
@Amor-a
Tamam canım daha dikkatli oluruz inşallah 🤗🤗

8:30 da uyuyan çocuğu nasıl yaptınız ya benim en erken uyuyan 12 :mad:
Canim ben azcik kuralci anne olabilirim 🤣 dogdugundan beri uyumasa da kucagimda saatlerce emzirsem de en gec 8de odaya girdik bazen 2 saat kucagimda uyutmaya calistigim oluyordu ama duzeni hic bozmadim. 2 yasina girer girmez ogle uykusunu birakti. Aksam uykusu daha rahatladi 8e dogru odaya gidiyoruz 1 kitap okuyorum yatiyor 8.30 olmadan uyumus oluyor. Sabah da 8.30 9 gibi kalkiyor arada 7.30da falan da kalktigi oluyor tabi

Canim ben azcik kuralci anne olabilirim 🤣 dogdugundan beri uyumasa da kucagimda saatlerce emzirsem de en gec 8de odaya girdik bazen 2 saat kucagimda uyutmaya calistigim oluyordu ama duzeni hic bozmadim. 2 yasina girer girmez ogle uykusunu birakti. Aksam uykusu daha rahatladi 8e dogru odaya gidiyoruz 1 kitap okuyorum yatiyor 8.30 olmadan uyumus oluyor. Sabah da 8.30 9 gibi kalkiyor arada 7.30da falan da kalktigi oluyor tabi
Maşallah canım tek çocuk olmasının da avantajı tabii. Benimkiler birbirini kışkırtıyor kikirdeyip duruyorlar. :)) zaten kızın gecesi gündüzü yok onun kurallarla da işi yok. 2 yaşındaki çocuğa onun neden kuralları olmadığını anlatamıyorsun o yapıyor ben de yapıcam diyor falan filan feşmekan Rabbim sağlık versin büyüdükçe düzelir inşallah. 🤗🤗

Benim tartıyı da evde dolaştırıyorum kucagımda köşe kenar her yerde başka bir havadan çalıyor :KK70: :KK70: :rolleyes: :halay:hele cuma günleri abartısız 50 kere tartılıyorum aynı sonuç çıkmazsa foto çekmiyorum. İyi geceler ballar 🍯🍯
Onun değişme zamanı gelmiş gözü kapıda onun dışarı koy en sonunda aklı başına gelir belki :))

Ben tutuyorum canım ;)

Kalan: 28 :)

birsevgi birsevgi yeni ortim selaaaamm :) bu hafta süper geçecek benim için diyetisyen randevusu aldım artık işi sıkı tutacağım inşallah ;)

Evet kaptanım daha var ama 41 yasini erken bitirirsek hemen peşine başka dua yaparız 29una kadar ;)

Allah razı olsun kuzum :KK60:

Nikinik için yasinleri sayıyorum canım 1 tane mi okudun ona göre kalan sayıdan düşüreyim not tutuyorum :KK200:
Merhabaa orti olmuşuz 😍

Maşallah canım tek çocuk olmasının da avantajı tabii. Benimkiler birbirini kışkırtıyor kikirdeyip duruyorlar. :)) zaten kızın gecesi gündüzü yok onun kurallarla da işi yok. 2 yaşındaki çocuğa onun neden kuralları olmadığını anlatamıyorsun o yapıyor ben de yapıcam diyor falan filan feşmekan Rabbim sağlık versin büyüdükçe düzelir inşallah. 🤗🤗
Zor canim tek cocukla 4 cocuk bir mi :confused: bizimki de kardes sayikliyor 1 tane kiz 1 tane erkek o da :KK70:

Zor canim tek cocukla 4 cocuk bir mi :confused: bizimki de kardes sayikliyor 1 tane kiz 1 tane erkek o da :KK70:
Gece sohbetine denk geldim 👀

Back
X