• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gercekten fotoda belki cok belli olmuyor ama baya iyi yani, eski digumdan dobdugum ilk fotom cok yok. Begenmemistim kendimi ondan fito da pek cektirmedim 🤪
Gayet iyisin canim masallahin var 🤩

Yaa ben hiç bakmayı unuttm beyaz ekmek yenip yemediğine :( 3 parmak kadar beyaz ekmek yedm 😔 DeryaOnDiet DeryaOnDiet
Kaldığım kaldığım yerden devam mı yoksa yarın mı tam anlamıyla başlamam gerek

Sevgiciiiimmm...Uzun süre motive olamadım şu demir eksikliğinden sonra. Bir kere dağılınca toparlanıp düzene girene kadar uzun zaman geçiyor. Şu an ısındım sayılır yeniden!:KK23: daha azimle başladım spor da yapmaya başladıysam bu iş olacak galiba Sevgi :KK6::rolleyes:
Ay hadi bakalım bak benim de full enerjim bu sefer 😍 beraber kotarırız bu işi 💪🏻💪🏻

Kızlar şekersiz e başlayacak olanlar (soru işaretleri olanlar başlayın zor gelirse bırakırsınız hiç başlamamaktan iyidir CESARET yahuuu )

Yanlışsa düzeltin lütfen ❤️
birsevgi birsevgi
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
@Just a perfect day
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
belmayne belmayne
@yarimuhendis
Begonya2 Begonya2
@balpamuk
@Anka
S Suskunhanim
@Kendinin en iyi hali ol

Ekleme çıkarma var mı kızlar şöyle bir toplayayım dedim 🤭 10 gün başlarız

Eki Görüntüle 2797469
Yaa tam yapacağım şeyi yapmışsın 😍😍😍 Ben birazdan kendi defterime geçireceğim isimleri. Kilolarla beraber😍

Canlar sadece 10.000 adım mı yoksa buna ilave listeden 1 spor daha olsun mu challnge da? @hawar cnm bu
birsevgi birsevgi
belmayne belmayne
@balpamuk
@karabiber01
S Suskunhanim
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
unuttuğum var mı kızlar? :KK66:
10 bin adım artı bi spor 💪🏻

Günaydın kızlar. Kadınlar gününüz kutlu olsun ❤️
Ben +1 olarak tüm artı gelenlere teselli olayım 🥴
Ben de kendim için bir challange başlatıyorum. 26 Mart'a kadar kaçamaksız yaşam 🙃 Hadi kendim güveniyorum sana 😂😂
Gunaydi n kızlar hafta sonunun ödemi hala üstünde 66.6 +300 gr.
300 bişi değil canım. Gönderirsin yarına 🙏
Canim hergun hergun yapmadim tam. Ama yine de inan cok ise yarafi, ki bir de hergun yapsam tam super olurdu. Icime cekmedim karnimi:
Ay kuzum valla hiç yeni doğum yapmış gibi değilsin. Maşallah sana😍 Türkiye ye geldiğinde "ooo fit anne" diye karşılayacaklar seni 😍
Eriyordu. Duramıyordu 😍
Canlar sadece 10.000 adım mı yoksa buna ilave listeden 1 spor daha olsun mu challnge da? @hawar cnm bu
birsevgi birsevgi
belmayne belmayne
@balpamuk
@karabiber01
S Suskunhanim
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
Canım 10.000 adıma pazartesi çarşamba listeden bir spor ekleyelim ama hergün zor olabilir. Bir de leslie yi de adım olarak sayıyoruz değil mi. Eski challange ımız gibi yani 🤔 Yoksa evde üstümde sürekli telle gezmek çok sinirimi bozuyor 😂😂

Canim ilk baslarda hergun tabatayi workoutuma ekledim ama sonradan arada ekledim arada eklemedim. Demekki hergun yapsam super olurdu.
Ben de ekliyorum o zaman🤩
Kızlar şekersiz e başlayacak olanlar (soru işaretleri olanlar başlayın zor gelirse bırakırsınız hiç başlamamaktan iyidir CESARET yahuuu )

birsevgi birsevgi
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
@Just a perfect day
belmayne belmayne
@yarimuhendis
Begonya2 Begonya2
@balpamuk
@Anka
S Suskunhanim
@Kendinin en iyi hali ol

Ekleme çıkarma var mı kızlar şöyle bir toplayayım dedim 🤭 10 gün başlarız

Eki Görüntüle 2797469
Bal yerine tahin pekmez de oluyo mu dogalindan😅
birsevgi birsevgi
belmayne belmayne
@balpamuk
@karabiber01
S Suskunhanim
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
Ben ekleyeceğim inşallah ama siz bilirsiniz.

Ben de kendim için bir challange başlatıyorum. 26 Mart'a kadar kaçamaksız yaşam 🙃 Hadi kendim güveniyorum sana 😂😂

Ay kuzum valla hiç yeni doğum yapmış gibi değilsin. Maşallah sana😍 Türkiye ye geldiğinde "ooo fit anne" diye karşılayacaklar seni 😍

Eriyordu. Duramıyordu 😍

Canım 10.000 adıma pazartesi çarşamba listeden bir spor ekleyelim ama hergün zor olabilir. Bir de leslie yi de adım olarak sayıyoruz değil mi. Eski challange ımız gibi yani 🤔 Yoksa evde üstümde sürekli telle gezmek çok sinirimi bozuyor 😂😂
Insallah canim yaa. Ay ya fit anne olayim tabi tombik anne olmak istemiyotum 🤪

Eriyordu. Duramıyordu 😍

yok kuzum ,pzts çrş cmts yine nikinikte olcak bu ekstra
ilk başta 10000 + listeden 1 spor yazmıştım ama kaptan sadece 10bin yazınca kafam karışmıştı
ama istersen eklerim kendini denersin ;) ödül ya da ceza yok sonuçta serbest kuzum

yok kuzum ,pzts çrş cmts yine nikinikte olcak bu ekstra
ilk başta 10000 + listeden 1 spor yazmıştım ama kaptan sadece 10bin yazınca kafam karışmıştı
ama istersen eklerim kendini denersin :KK66: ödül ya da ceza yok sonuçta serbest kuzum
Ekle canım sen beni. 😍Spor konusunda zorlamak istiyorum kendimi bu hafta. Peki leslie yi sayma konusuna ne diyorsun

Ekle canım sen beni. 😍Spor konusunda zorlamak istiyorum kendimi bu hafta. Peki leslie yi sayma konusuna ne diyorsun
kuzum o ayrı ya artık listede ;) bi de bölgesel egzersize giriyo bence ;)
yine spor puanları ayrı sayılacak ama onu merak etme kaptanımız sayacak ;) 7 bin de olsa 8 bin de olsa cnm
bölgeselle yürüyüş daha etkili kesinlikle bebekim :KK36: ;)

5.TAKIMMMMM

ŞEKERSİZZ 21 GÜN E VAR MISINIZ ?

KATILMAK İSTEYENLER MÜRACAAT birsevgi birsevgi 🤭🤭

KEYİFLİ OLUYOR BENCE YAPALIMMMM DİYELİM 21 GÜNÜN 20.GÜNÜNDE ÇİKOLATA YEDİNİZ 1.GÜNE BAŞTAN DÖNÜYORSUNUZ BAKINIZ PEK KEYİFLİ
:KK70:

Nikinik Nikinik
belmayne belmayne
@ummhnisa
@hawar
@yarimuhendis
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
Begonya2 Begonya2
@azaydidem
@Just a perfect day
@Anka
S Suskunhanim
@Kendinin en iyi hali ol
@Mathilda03
@balpamuk
@Amor-a
muhursuzpusula muhursuzpusula
@whitetea
@lotuscicegii
@karabiber01
@KumsalveDeniz
İşte bu benim sınavım gibi bir challenge. Bunda varım zorlicam kendimi o şekeri yemicem :KK74: :KK74: :KK74: :KK74:

Bu mesajı dün yazmışım ama yollamayı unutmuşum ya :KK70::KK70::KK70::KK70:

Günaydınlaaarrrr :)

Takıma geldiğimden beri dikkatimi bi senin verdiğin kilolar birde Tempus Tempus unki takıldı :) O kadar düzenli ve güzel rakamlar veriyorsunuz ki. Ama seninki galiba gördüğüm kadarıyla diyet haricinde esas yaptığın sporlarla daha süper gidiyor sanki :) Bireysel gözlemcilik yapıyorum :KK70:

Tmm canım ✌️

-700 harika 🤩🤩

muhursuzpusula muhursuzpusula 👀
birsevgi birsevgi ortağın 3 gündür menü yazmıyor haberin var mı 🤭

Harikasınnn canım 🤩

Wuu kızlar süpersiniz 😍😍

Hafta bugün yada yarına atmış olursun bu artıyı canım su miktarına dikkat et ama ☺️

Harikasınnnn cumaya kadar üstüne katıyoruz rehavet olmasın olur mu 🤩🤩

Ooo doğum günü yaramış 🤭🤭😍😍 ama menünde çok iyiydi canım benim gönülden tebrik ederim seni 😘😘

Oo bu hafta bizim haftamız mııı doktorcummmm 😎😎😎😎

Önemli bir artı değil canım atarsın üstünden 🤩
3 gündür yoldan çıktım :KK70:

birsevgi birsevgi
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
@Just a perfect day
belmayne belmayne
@yarimuhendis
Begonya2 Begonya2
@balpamuk
@Anka
S Suskunhanim
@Kendinin en iyi hali ol