Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy bu vakitte okumam bu mesajı🤭hemen geliyor

Sevgili ortim öğle ile akşam her değiştirseymis en azından daha iyi olurmuş.wvet dolma sarma yememeye çalışıyoruz ama nefis istiyor iste,en azından erken saatlerde olunca vücut tolore eder diye düşünüyorum🙈

Canım ayran tarhanasini biliyorsun değil mi?onu suda ıslatıp yumusatiyorum, kavurdugum bol soğan,yeşil biberin içine ekleyip tekrar kavuruyorum sonra istediğim baharatlardan da ekliyorum ohh miss😅🤭kalorisini bilmiyorum ama sağlıklı olacağını düşünüyorum,köyden geldi katkısız da olunca🙈
cnm çok tuzlu olmaz mı bi de kavurunca,keş peyniri gibi bişey mi ekşi?

canım yetişirsiin :KK66: dikkat ettim de 3 öğün et fazla geldi di mi azaltınca daha iyi hissetmişsindir :)

olsun canım hergün bir olmaz tabii :)

canım başarılar oğluna sınavında :)
kızlar devam edelim mi günlük yine aynı şekilde ne dersiniz :) yarın da ilk 3ümüzü açıklıcam 1. de iki kişi var ama :KK70:
az kişiyle devam ederiz bazıları bıraktı çünkü :)
Son üç gündür tam uyanmadım canım ama yine de hafta içi süper oldu. Ben devam etmeye çalışırım inşallah 😍

Canım bak bu.Haftaya yine yaparsam tabagimin fotosunu atayım insallah Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak

Eklentiler

• Screenshot_2021-03-14-22-51-10-912_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2021-03-14-22-51-10-912_com.android.chrome.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 18
14 Mart pazar
Sabah 09:30
1 yumurta yufka ekmek (ölçü olarak bilmiyorum biraz fazla kaçtı sanırım)
Peynir zeytin
Biber soğan kavurması

ara
Yarım ayva
2 avuç fıstık ve kuru üzüm karışımı

akşam
3 servis kaşığı et sote
Yarım kesse yoğurt
2 avuç içi kadar yufka ekmek
3-4 dal taze soğan

ara
Yarım ayva
3 kuru kayısı

2 lt su bolca şekersiz çay

44 dk kardio
Toplam 12.700 adım

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan
@Kendinin en iyi hali ol
Canım sen kuruyemişi çok seviyorsun biliyorum ama fıstık yerine başka bir çeşit yesen. 🤔Onun kalorisi çok yüksek diye biliyorum

sabah 7 de çıkıyordum çıkamasamda akşam mutlaka çıkmaya çalışıyordum ama 2 gündür misafirim vardı,onlar gidince çıksam bu sefer oğlanın dersine bakmam lazım yarın sınavı var,sabah yaptığımda kafam çok rahat oluyordu,kendimi kötü hissettim spor yapamayınca demekki 1 haftada sorumluluk sahibi olmuşum
Sabahki spor uzun süreli açlığın üzerine olduğundan yağ yakimi hızlanıyor.Kahvaltiyi da spordan bir saat sonra yapmak lazım tabi
Aaaa hiç görmemiştim kuzum afiyet olsun :KK200:
Teşekkür ederim🥰
AA çok ilginçmiş. Hiç görmemiştim bunu 🙃
Daha öncesini yapıyorlar Maraş taraflarında diye biliyorum ama🙈

O zamn gurultulu midelerimizin şerefine kaldıralım kahve fincanlarımızı.:KK50: Çünkü benimki fena gurulduyor 😂😂
benim maden suyu tuttu cnm :D afiyet olsun sana
Sahur
1 haşlanmış yumurta biberli,pekmezli ağız birkase(bitti şükür🙈), 2-3 çatal turunç reçeli,1 dlm ekmek

İftar
1 kepçe tarhana çorbası, 2-3 yk dünden tarhana kavurması, 4 YK biber kavurması üzerine bir kase sarımsaklı yoğurt döktüm

Çayın yanına 2 isirik kek( Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak çatal demedim özellikle ama ısırık diyince de masumlar apartmanında ki Neriman'in kek yiyişi geldi gözümün önüme🤭😂ama öyle yemedim😂😂), bir ısırık poğaça, 1 çiçek kurabiye
Nefsimi korledim😔
Bugünden itibaren iftarı bir bardak süt ve tarçınlı yarım yeşil elmayla yapmayı düşünüyorum.Eskiden akşam ogunumu böyle yaptığımda baya vermiştim.Regl haftam geldi beni kurtarirsa bu kurtarır gibi🙈Çarşamba dışında bu hafta oruç tutacagim inşallah
20 dk 10000 steps workout yaptım ama toplam adımdan ayırmasın,sadece adım puanı eklenebilir.Toplamda 11000 adım 110 puan
1000 zıp puan 200 , toplamda 310 puan

Şu 1 lt olmadı😔
@_Reyyan Cherry Mom Cherry Mom @karabiber01 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
çatal var çatal var,eee ısırık var ısırık var :D :D :D afiyet olsun canım
tamam1 ve 5 olmuş kuzum :rolleyes: :21:

Öyle miiiii ben kaldığın yerden devam edeceksin sandım canım tamam o hâlde 🤭✌️

Bizde gaz sıkıntısı vardı fasulye nohut yiyince kimyonlu su içerdim
Çay kahve azaltmıştım hem hamilelikte hem emzirirken çok az uyuyan bir çocuktu etkisi olur diyorlardı 👀 gerçi hâlâ uyumuyor 🤭
Süt sıkıntımız yoktu o yüzden arttırmak için hiç ekstra birşey yapmadım ama çok su içerdim çok susardım :)

Canım mümkün oldukça lor veya labne peynir tercih etmeye çalış o halde

☺️☺️ Maşallah canım ne güzel 🤩 menünde çok kötü değil sadece dolma adeti biraz fazla 🤭

Alışınca elin hızlanır canım :)

Aman canım kapatalım kalori menüleri artık toparlamak zor olur 🙈

hawar hawar benim yeğenimde Okyanus kolejinde 3.sınıfta bu sene başka bir okula alacaklar yine özel olacak ama yeni açılmış biraz daha orta halli bir özel okul.. okyanus çok zorladı ablamı bahsettiği olumsuz yanları :
Çok fazla ödev veriyorlarmış - yazın bende şahit oldum cidden kafamızı kaldıramadık -
Annesi izin vermesine rağmen okul bahçesinde koşup oynamasına izin verilmiyormuş düşme sakatlanma olmasın diye
Etkinliklerde ekstra ücretler ilave ediliyormuş ablamda mecbur tüm sınıf gidiyor diye oğlunu gönderiyormuş
Biizm cocuğumuz genel olarak tembel bir cocuk koşmayı bile sevmez öğretmeni arayıp devamlı oğlunuz basketbol kursunu çoook istiyor yazalımm mı aklı kaldı vs diye baskıı yapıyormuş çocuğa soruyoruz istemiyor gibi ..
Sınıfları 4.katta birgün öğretmeni aramış x hanım çok çok özür dilerim affedin nasıl oldu anlamadım cam kilitliydi ama açık kalmış tenefüste diye tir tir titrereyerk aramış ablam o anda ne düşünür çocuk camdan düştü sanmış yaşıyor mu demiş yokk tabiki kolu camın kenarına gelmiş cizilmiş çok özür dileriz 👀 yani burada suç öğretmenin değil okulun genel yapısında öğretmen korktulmuş öğrenci sindirilmiş koşmasınlar oynamasınlar sadece sınavlara çalışsınlar olayı var 😑😑 öğretmende şikâyet gelecek diye korkuyor işte.. yani bence çok meşhur adı olan kolejler en iyi kolejler değil 🤷 fiyatları çok çok ucuk
En son pandemide biliyorsunuz yemek yenmiyor diye ücretler kanunen iade edildi ama anlamların okul ne yaptı biz sizde yemek ücreti almadık ki dedi nasıl yani dedik bir baktı ayrı faturalandırma yapmamışlar yemeği meğer 👀 hepsi okul masrafı içinde 🙈 haliyle iade flaan alamadık

Hoşgeldiniz kilo verdikçe sağlık sorunlarıda gidecek inşallah 🤗

Bende Esra çok memnun olduk ☺️

Menülerinizi bugün veya yarında olur düzenli bir şekilde aşağıdaki sayfadan bekleriz 🤗
Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri
Ya kaptanım kimse yanlış anlamasın ama ben aslında temelde özel okullara çokta sıcak bakmıyorum yani eğitim devlet tarafından yapılmalı parasız bilimsel ve eşit olunmalı

Şimdi diyeceksin bunları söylüyorsan niye kolej soruyorsun
Kolejler dil eğitiminde gerçekten çok iyiler, pandemi süreci ilk başladığında da çok hızlı organize oldular
Bide kızımın öğretmeni ilahi çocuklar girsin kolej sınavlarına dedi bizde soktuk şimdi biraz burs kazanınca da acaba göndersek mi olduk
Ama hem temelde kendimle çelişmiş olacak hem yol uzak hemde bu sene hadi burslu gitti bakalım her sene aynı bursu kazanacakmı
Sonra diyorum bizim okulun suyumu çıktı bizde de her sene fen lisesi kazanan öğrenci oluyor
Oda çalışsın kazansın
En iyi okul eve en yakın okuldur öyle işte
Ama senin değindiğin bu ekstra etkinlikler var ödevler var
Bizim arkadaş diyordu dünya para veriyorum evde ödevi ben yaptırıyorum gece yarısına kadar
Canım sen kuruyemişi çok seviyorsun biliyorum ama fıstık yerine başka bir çeşit yesen. 🤔Onun kalorisi çok yüksek diye biliyorum
Canım haklısın ben kalorili olduğunu biliyordum ama bu kadar tahmin etmiyordum
Biraz önce baktım da 1 avuç 257 kalori diyor
Gidip kaldırdım fıstığı ama bu gün boşa gitti

sanırım benim çayıda bırakmam gerek hep o çayın yanına bir şeyler yeme ihtiyacı mı desem alışkanlığı mı desem ondan oluyor

Ya kaptanım kimse yanlış anlamasın ama ben aslında temelde özel okullara çokta sıcak bakmıyorum yani eğitim devlet tarafından yapılmalı parasız bilimsel ve eşit olunmalı

Şimdi diyeceksin bunları söylüyorsan niye kolej soruyorsun
Kolejler dil eğitiminde gerçekten çok iyiler, pandemi süreci ilk başladığında da çok hızlı organize oldular
Bide kızımın öğretmeni ilahi çocuklar girsin kolej sınavlarına dedi bizde soktuk şimdi biraz burs kazanınca da acaba göndersek mi olduk
Ama hem temelde kendimle çelişmiş olacak hem yol uzak hemde bu sene hadi burslu gitti bakalım her sene aynı bursu kazanacakmı
Sonra diyorum bizim okulun suyumu çıktı bizde de her sene fen lisesi kazanan öğrenci oluyor
Oda çalışsın kazansın
En iyi okul eve en yakın okuldur öyle işte
Ama senin değindiğin bu ekstra etkinlikler var ödevler var
Bizim arkadaş diyordu dünya para veriyorum evde ödevi ben yaptırıyorum gece yarısına kadar

Canım haklısın ben kalorili olduğunu biliyordum ama bu kadar tahmin etmiyordum
Biraz önce baktım da 1 avuç 257 kalori diyor
Gidip kaldırdım fıstığı ama bu gün boşa gitti

sanırım benim çayıda bırakmam gerek hep o çayın yanına bir şeyler yeme ihtiyacı mı desem alışkanlığı mı desem ondan oluyor
Evet canım ya. Ben akşamları çayı bıraktım valla. Çünkü illa insanın canı bir şeyler çekiyor çayın yanında 🤷‍♀️

Bu arda kolejle ilgili düşüncelerine katılıyorum. Hele ödev konusu, çocukları test manyağı yapmak... benim eğitim anlayışımdan da çok uzak. Dil konusunda da alternatifler bulunabilir bence. Özel okula o kadar para vermek yerine dile yatırım yapmak daha mantıklı. Açıkçası dil konusunda iyi olan özel okullar da çok sınırlı 🤷‍♀️

Back
X