Öyle miiiii ben kaldığın yerden devam edeceksin sandım canım tamam o hâlde

Bizde gaz sıkıntısı vardı fasulye nohut yiyince kimyonlu su içerdim
Çay kahve azaltmıştım hem hamilelikte hem emzirirken çok az uyuyan bir çocuktu etkisi olur diyorlardı

gerçi hâlâ uyumuyor

Süt sıkıntımız yoktu o yüzden arttırmak için hiç ekstra birşey yapmadım ama çok su içerdim çok susardım :)
Canım mümkün oldukça lor veya labne peynir tercih etmeye çalış o halde

Maşallah canım ne güzel

menünde çok kötü değil sadece dolma adeti biraz fazla
Alışınca elin hızlanır canım :)
Aman canım kapatalım kalori menüleri artık toparlamak zor olur
hawar
benim yeğenimde Okyanus kolejinde 3.sınıfta bu sene başka bir okula alacaklar yine özel olacak ama yeni açılmış biraz daha orta halli bir özel okul.. okyanus çok zorladı ablamı bahsettiği olumsuz yanları :
Çok fazla ödev veriyorlarmış - yazın bende şahit oldum cidden kafamızı kaldıramadık -
Annesi izin vermesine rağmen okul bahçesinde koşup oynamasına izin verilmiyormuş düşme sakatlanma olmasın diye
Etkinliklerde ekstra ücretler ilave ediliyormuş ablamda mecbur tüm sınıf gidiyor diye oğlunu gönderiyormuş
Biizm cocuğumuz genel olarak tembel bir cocuk koşmayı bile sevmez öğretmeni arayıp devamlı oğlunuz basketbol kursunu çoook istiyor yazalımm mı aklı kaldı vs diye baskıı yapıyormuş çocuğa soruyoruz istemiyor gibi ..
Sınıfları 4.katta birgün öğretmeni aramış x hanım çok çok özür dilerim affedin nasıl oldu anlamadım cam kilitliydi ama açık kalmış tenefüste diye tir tir titrereyerk aramış ablam o anda ne düşünür çocuk camdan düştü sanmış yaşıyor mu demiş yokk tabiki kolu camın kenarına gelmiş cizilmiş çok özür dileriz

yani burada suç öğretmenin değil okulun genel yapısında öğretmen korktulmuş öğrenci sindirilmiş koşmasınlar oynamasınlar sadece sınavlara çalışsınlar olayı var

öğretmende şikâyet gelecek diye korkuyor işte.. yani bence çok meşhur adı olan kolejler en iyi kolejler değil

fiyatları çok çok ucuk
En son pandemide biliyorsunuz yemek yenmiyor diye ücretler kanunen iade edildi ama anlamların okul ne yaptı biz sizde yemek ücreti almadık ki dedi nasıl yani dedik bir baktı ayrı faturalandırma yapmamışlar yemeği meğer

hepsi okul masrafı içinde

haliyle iade flaan alamadık
Hoşgeldiniz kilo verdikçe sağlık sorunlarıda gidecek inşallah
Bende Esra çok memnun olduk
Menülerinizi bugün veya yarında olur düzenli bir şekilde aşağıdaki sayfadan bekleriz

Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri'
5.Takım Menü ve Spor Listeleri