- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #400.081
Oyle tabii.Aynen canm ya insanın evi gibisi yok her yönde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle tabii.Aynen canm ya insanın evi gibisi yok her yönde
başarı öğrencinin verdiği emekle ilgilidir hangi okul olursa olsun ister devlet okulu ister özel okul ister dershane ister özel hatta internetten ders videosu izlemek bile unutulmamalıdır ki bu durumlar öğrenci pasiftir yani dinleyen konumunda ama ne zaman ki okul biter çocuk eve gelir dinlenir sonrasında kendi bireysel çalışmasını yapar (günlük tekrar, konu çalışması, soru çözümü) işte o zaman aktif duruma geçer yani öğrenme gerçekleşir sizin çocuklarınızda emek vermişler tebrik ediyorumBende devlet okulundan yanayım, maddi durumunuz varsa gönderin ama diğer senelerde indirimli kazanamazsa bütçeyi zorlar bizim sitenin çocuklarının yarısı özellerde okudu ilkokuldan beri üniversite birer kazanamadılar, ben anlamadığı derslerden ders almasından yanayım yada iyi bir dershaneye gönderebilirsin özele verdiğin parayla, benim iki kızımda devlet okulundan fen lisesini kazandı, ben onlarla oturur ders dinlerim youtubeden anne başımda bekle dese beklerim işim gücüm, umrumda olmaz, soruları artık anlamasamda sınıf büyüdükçe dersler zorlaşıyor kontrol ederim yanlışları varsa ablalarına sordururum oğluma, komşum var 2 nci sınıf oğluna git diğer odada ders çalış diye kızar çocuğu diğer odaya gönderir akşama kadar bitir Baban akşam ders istemiyor diye kızar, dedim sen ne yapıyorsun ya öğretmen anlatsada sen de onla youtubeden dinle konuyu oğlun çözsün anlamadıysa sende çöz ona anlat derim babası şimdiden akşama ders istemiyorsa ilerde çok fazla dersi olduğunda ne yapacakmış dedim, ayyyy konuyu nereden nereye getirdim, yani demek istediğim annesi devlet okulunda eğitim alırsa o parayı anlamadığı derslerden ders aldırabilir ve dershaneye yollarsın
Canım kötü düşünme bence herşeye uyuyorsun bence bu hafta da eksi göreceksin. Modumuzu düşürmek yok tamam mıInsallah canim. Bir umudum vardi bu hafta belki surpriz olur cok iyi eksi gelir diye ama bu kott surpriz oldu
Yaa ne güzel canım kilo almamışsın kilo korumada iyisin demek ki darısı bizim başımıza. Benim hedef kiloya çok az kaldı ama düşürebilirim hedefi inşallah ulaşabilirsem tabiGünaydın arkadaşlar,eski mezun ben.
@Namaria cığımı tebrige geldim. 70 li kilolara gelinmiş,azmine maşallah diyorum.
Beymayne ve ummnisa da güzel gidiyorsunuz kızlar. Bence siz bu işi başarırsınız.
Geçen tartıldım,kilo almamışım. Demek ki vücut bir kiloyu tanıyınca sabitleniyor oralarda.
Yeni gelen arkadaşlara da başarılar diliyorum.
Kaptan cim seni de çok öpüyorum.
Sen olmasan olmazdi yani.![]()
Tamam canim haklisin. Gorecegim insallah bu hafta 73uCanım kötü düşünme bence herşeye uyuyorsun bence bu hafta da eksi göreceksin. Modumuzu düşürmek yok tamam mı
Yaa ne güzel canım kilo almamışsın kilo korumada iyisin demek ki darısı bizim başımıza. Benim hedef kiloya çok az kaldı ama düşürebilirim hedefi inşallah ulaşabilirsem tabi
Cumaya getirirsin canim eksiyiAyy sabit geldim ya.
Minik de olsa bir eksi bekliyordum. Neyse artık iyi bir hafta olsun diyelim
ummhnisa
Cok haklisin canim. Kesinlikle yizde yuz basarinin okula bagli olmadigini dusunuyorum ama yuzde 10-15 de olsa etkisi var. Fakat buyuk olcude cocugun calisma istegine ve tekrarina bagli cok cok haklisinbaşarı öğrencinin verdiği emekle ilgilidir hangi okul olursa olsun ister devlet okulu ister özel okul ister dershane ister özel hatta internetten ders videosu izlemek bile unutulmamalıdır ki bu durumlar öğrenci pasiftir yani dinleyen konumunda ama ne zaman ki okul biter çocuk eve gelir dinlenir sonrasında kendi bireysel çalışmasını yapar (günlük tekrar, konu çalışması, soru çözümü) işte o zaman aktif duruma geçer yani öğrenme gerçekleşir sizin çocuklarınızda emek vermişler tebrik ediyorum
İnşallah canım. Sen de sıkma canını. Gerçek artı değildir o. Çok dikkatlisün maşallahCumaya getirirsin canim eksiyi![]()
Evet canım. Pazartesileri kontrol tartısı. Asıl nick li tarihli paylaşım cuma yapılıyorGünaydın herkese güzel haftalar diliyorum kilo bildirimi yapılıyor sanırım ben yeniyim beni yönlendirirseniz sevinirim kahvaltıdan sonra tartıldım kilom 93. 3 reglim 10 mart da başladım diyete![]()
Olsun canım artı gelmekten iyidir cumaya eksi göreceksin ne güzelAyy sabit geldim ya.
Minik de olsa bir eksi bekliyordum. Neyse artık iyi bir hafta olsun diyelim
ummhnisa
Canım pazartesi günleri kontrol tartımız var. Hafta sonundan nasıl çıktığımıza bakıyoruz. Cuma günleri de tartı fotosuna nickimizi ve tarih ekliyoruzGünaydın herkese güzel haftalar diliyorum kilo bildirimi yapılıyor sanırım ben yeniyim beni yönlendirirseniz sevinirim kahvaltıdan sonra tartıldım kilom 93. 3 reglim 10 mart da başladım diyete![]()
Cekirdek icine takildim haftasonu diyetisyen canin cok atistirmalik isterse ye demisti ama galiba cok yedim. Artik yokk cekirdek ici filan. Cumaya o 73,50 geleceeekİnşallah canım. Sen de sıkma canını. Gerçek artı değildir o. Çok dikkatlisün maşallah![]()
Evet canım. Pazartesileri kontrol tartısı. Asıl nick li tarihli paylaşım cuma yapılıyor
Peki tşkler aç karnına mı tartılıp bildiriliyor?Evet canım. Pazartesileri kontrol tartısı. Asıl nick li tarihli paylaşım cuma yapılıyor
TşklerOlsun canım artı gelmekten iyidir cumaya eksi göreceksin ne güzel
Canım pazartesi günleri kontrol tartımız var. Hafta sonundan nasıl çıktığımıza bakıyoruz. Cuma günleri de tartı fotosuna nickimizi ve tarih ekliyoruz
Şaşırdım canım ama uykusuzluk bile ödem yapar biliyorsun.İctigin bir büyük bardak su gitmemistir odur o fazlalık,hemen gider eminimArti ciktim ya, 350gr artiyim. Bugunku kilom: 74,75. daha cok dikkat ederim cumaya kadar.Cherry Mom S Suskunhanim @Mathilda03
İnşallah canım. Görelim cumaya güzel bir eksiOlsun canım artı gelmekten iyidir cumaya eksi göreceksin ne güzel
Canım pazartesi günleri kontrol tartımız var. Hafta sonundan nasıl çıktığımıza bakıyoruz. Cuma günleri de tartı fotosuna nickimizi ve tarih ekliyoruz
Evet canım olabilir. Baya kalorili çekirdek. Tuzluysa bir de ödem de yapmıştır.Cekirdek icine takildim haftasonu diyetisyen canin cok atistirmalik isterse ye demisti ama galiba cok yedim. Artik yokk cekirdek ici filan. Cumaya o 73,50 geleceeek![]()
Evet canım. Aç karnına, 12 ye kadar bildirim yapıyoruz.Peki tşkler aç karnına mı tartılıp bildiriliyor?
Insallah canimŞaşırdım canım ama uykusuzluk bile ödem yapar biliyorsun.İctigin bir büyük bardak su gitmemistir odur o fazlalık,hemen gider eminim![]()
Yok canim tuzsuz ama cumaya kadar dokunmak yok artik onaİnşallah canım. Görelim cumaya güzel bir eksi
Evet canım olabilir. Baya kalorili çekirdek. Tuzluysa bir de ödem de yapmıştır.
Evet canım. Aç karnına, 12 ye kadar bildirim yapıyoruz.
Tşklerİnşallah canım. Görelim cumaya güzel bir eksi
Evet canım olabilir. Baya kalorili çekirdek. Tuzluysa bir de ödem de yapmıştır.
Evet canım. Aç karnına, 12 ye kadar bildirim yapıyoruz.