Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar ❤️
aynen :KK200:
canım nasıl gidiyor tez hazırlıkları osmanlıca filan :)
Kuzu tez çalışması istediğim hızda değil maalesef. Hafta sonu yetmiyor hem okuyup hem yazmaya🤷‍♀️ Biraz daha hız vermem lazım. 🙏 Osmanlıca da ağır aksak gidiyor diyelim 🤭 uzak kalmıyorum metinlerden o bile kar😍
Hedefini tutturamayan ağlayacak mı muhursuzpusula muhursuzpusula 🤭🤭 ceza ne düşündün benimde aklıma birşeyler geliyor 👿
Piki cumartesi de spor yapıp kaçamak da yapmayıp yine de sabit gelenlere grupça ağlama seçeneği var mı 😂😂
Günaydın kızlar :KK36:
Güya spor yapabilirim belki diye erken kalktım en küçük oğlan da istifra ederek uyandı :olamaz: sıra ona geldi :olamaz:
Canım çok geçmiş olsun. Herkesi yoklamadan geçmeyecek sanırım 😔 şifalar dilerim kuzucuğa 🙏

Gunaydin kizlar, dun biraz hastaydım yordum da sanirim kendimi, bugun biraz ates de var, kursa gitmeyeceğim ilac aldim, evde dinlenecegim. Bu sene bu 3. Boyle hasta olusum burada. Buraların havasi yağmurlu gri değişken. Alisamadim daha.
Dun spor fln da yapmıştım yazamadan uyudum, neyse iyileseyim de.
azaydidem azaydidem
Cherry Mom Cherry Mom

Uzulme yavrum ya veri eminim -1 kilo geleceksin cuma gunu

Cherry Mom Cherry Mom aman kaptanimmm gercekten bulmussunuzz 😂😂😂
Selam ortim. Dun biraz kotu hissettim kendimi aksamustu gittim yataga iyi geldi biraz uyumak 😉 bugun tam gaz devam. Sen nasilsin ortim?

Gunaydin kizlar, dun biraz hastaydım yordum da sanirim kendimi, bugun biraz ates de var, kursa gitmeyeceğim ilac aldim, evde dinlenecegim. Bu sene bu 3. Boyle hasta olusum burada. Buraların havasi yağmurlu gri değişken. Alisamadim daha.
Dun spor fln da yapmıştım yazamadan uyudum, neyse iyileseyim de.
azaydidem azaydidem
Cherry Mom Cherry Mom
Cok gecmis olsun canim.

15 Mart Pazartesi

Sabah sirkeli su

12.00
1 haşlanmış yumurta, 30 gr beyaz peynir, 10 fındık, biber, maydanoz, marul

Ara
1 armut, 1 kaşık nar, Sütlü Türk kahvesi(200ml)

17.30
2 Izgara köfte, yoğurtlu pırasa kavurması, 1 avuç leblebi

Su: 2 lt devam
1 kupa yeşil çay
Spor: 1 ve 5 yapıldı
(10000 adım, 1000 zıp toplam 300puan)

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ummhnisa ummhnisa
Menün ve sporun şahane canım. Cumaya beklenen eksi gelecek gibi

12-19 MART 5.TAKIM HEDEF TABLOSU
🎯

Kızlar cuma gününe kadar hedeflerimiz için mücade ediyoruz 💪

✌️kaçamaklı menüleri bırakıyoruz

✌️ Haftada en az 3 gün spor yapıyoruz

✌️Yeterli miktarda suyumuzu ve ödem atıcılarımızı içiyoruz

✌️Ve mümkünse cumaya kadar tartılmıyoruzzzz 🙈🤭🤭

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
75​
74,5​
80,5​
79,9​
65​
64,5​
65.6​
65​
79​
78​
68.8​
68,2​
74.40​
73.75​
55.85​
55.55​
63.6​
63,4​
72.5​
70,5​
64.9​
64.4​
65.3​
63.5​
71.8​
69,9​
87.05​
85.8​
75.5​
??​
89.7​
88,4​
54.3​
54​
@karabiber1​
75.2​
72.8​
98.5​
???​
70.2​
69.5​
77​
??​
62.2​
60.7​
95​
90​
üye olduğumda başlangıç kilom 77 demiştim ama tartılmamıştım cumartesi sabah 77.4 çıkmıştım sıkıntı olmaz herhalde hedef kilom 76.4

Afiyet olsun ortim allah kabul etsin 🤗🤗
Amin kuzum şekerim düştü biraz ama alışcam :) 1 yıl ara verince tabii :D ama keşke daha vitaminli smoothie yapaydın :) bugün yaparsın belki ;)

muhursuzpusula muhursuzpusula kız menülerime şaşırma sırası sende mi :D ama çok uçma bence hala dengesiz olabilirsin :KK8:

Günaydınlaarr herkesee :KK60:

Zıp zorladı ama bölerek yaptım🙈

Amaniiinn iki çocukla ayak uydurabilir miyim acaba😂😂😂

Ooo hemde nasıl uydurursun :KK200:

dün çok rahatsızdım bütün akşam yattım anca kendime geldim canım
Geçmiş olsun canım, önemli birşey yoktur inşallah :KK1:

çok iyi ben bilmiyordum pazartesi tartılmamız gerektiğini artık haftaya
Pazartesi günleri tartılıp bildirim yapıyoruz fotoğrafa gerek yok ama cuma günleri bildirimi mutlaka 12den önce yapmamız gerekiyor, tartı fotoğrafıda olacak (üzerinde nick ve o günün tarihi yazacak) ve bir sonraki haftaki hedef kilomuzuda yazıyoruz ;)

Amin kuzum şekerim düştü biraz ama alışcam :) 1 yıl ara verince tabii :KK70: ama keşke daha vitaminli smoothie yapaydın :) bugün yaparsın belki :KK66:

muhursuzpusula muhursuzpusula kız menülerime şaşırma sırası sende mi :KK70: ama çok uçma bence hala dengesiz olabilirsin :KK8:
Evet birazcıkta ben şaşırayım :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:o dengesizlik baki canım değişmez ki :KK70:

Back
X