• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya çok ilginç Begonya2 Begonya2 da onu diyor ama nasıl gidiyor ödem vs 👀 1 lt 72 kg için az yani
Bende ortalama 1 1.5 lt içiyorum kaptanım 2.5 3 içtiğim zaman gerçekten vucudum tutuyor suyu
Canım istedikçe içiyorum

100 de 100 ü için evet ama yüzde 90 ı için tamamlamışsın mezun olma hakkın var ama bırakmıyoruz tabi hızımızı almışken 🤩
Tebriklerr canımm
Canım inşallah haftaya 600 ve üstü giderse alırım ordan Bi mezuniyet
Amaaa belmayne belmayne cim gibi hiç gitmeden devam ederim:KK24:
Ya çok ilginç Begonya2 Begonya2 da onu diyor ama nasıl gidiyor ödem vs 👀 1 lt 72 kg için az yani
Yaa bende anlamıyorum ama mesela afyondayken su günde 1 yada 2 bardak içtim hep beyaz ekmek yedim spor hiç yapmadım ve 3 hafta sonra döndüğümde eksideydim

Bende ortalama 1 1.5 lt içiyorum kaptanım 2.5 3 içtiğim zaman gerçekten vucudum tutuyor suyu
Canım istedikçe içiyorum
Ben bu hafta da bu şekilde deniycem yine su konusunda bakalım haftaya ne görücez. Çok beklemiyorum tabi haftaya bugünden sonra

Eklentiler

• 20210319_124208.webp
    20210319_124208.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 19
Ben de ben de🙈

Bence gayet iyi bir rakam😉🤗
Tahminim gibi ciktim canim 😉
İlk bildirim benden olsun o zaman🤭
Geçen hafta 55.85
Güncel 54.65
Fark1.2 (ben sok🙈)
Yüzde 2.15

Cherry Mom Cherry Mom hedefi küçük tutunca tutturuyorum galiba🤭haftaya hedefim 54.4😅
Bende sok masallah bu kiloda bu kadr helal😍👏🧿
Geçen hafta 75.2
Güncel 72.9
Fark 2.3
Yüzde 3.37

Arkadaşkar doğru hesapladımmı kontrol edebilirmisiniz
Supersin😍👏🧿
Geçen hafta: 75
Bu hafta: 72.9
Fark: 2.1
Yüzde: 2.8
Haftaya hedef: 72.5
Cherry Mom Cherry Mom belmayne belmayne Eki Görüntüle 2804563
Canim naptin sen nasil verdin bu kadr😍😍👏👏👏 masallah🧿
Herkese selaaaammmm.....

Bugün kilom: 68.9 Cherry Mom Cherry Mom azaydidem azaydidem @Suskunhanim benim kilomu ancak detoks oynattı resmen yağdan gittiğini hissediyorum karın kısmında biriken yağım azaldı gözle görüyorum😍
Yaa canim masallah supersin 🧿👏👏 nasil bi detoxmus o yahuu yagdar verdrdi🤭

Ben bu hafta da bu şekilde deniycem yine su konusunda bakalım haftaya ne görücez. Çok beklemiyorum tabi haftaya bugünden sonra
Evet bu hafta baya vermişsin haftaya daha az gider büyük ihtimalle

Çok tatlı değil mi ya 😅😅
Yaa uzun yillardir takip ediyorum sedayi harika bi insan cok tatli zumbayi sevdirdi bana😍

16 da zumbaya katılalım mı😅😅
Yaaa aslinda super olurdu ama ben katilmaya kalksam kontenjan dolar girememde bendeki sans sfır😁😁 bide bgun cok isim var aksama yatmadan anca spor yapablirsem yaparim yoksa yarn🙈
Ama sen musayitsen katil kesinlikle😍

Ay insallah canim🥰 sen kilo bildirimi yaptinmi ortim gormedim ben etiketlemedin sanirim😊
Cnm etiketleme yapmadım, aklimdan ustu gitti gecikmeden atayim diye, sadece 200gr verdim :KK43: moralim bozuldu biraz, yuruyuse cikacagim simdi.

Back
X