Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaaa aslinda super olurdu ama ben katilmaya kalksam kontenjan dolar girememde bendeki sans sfır😁😁 bide bgun cok isim var aksama yatmadan anca spor yapablirsem yaparim yoksa yarn🙈
Ama sen musayitsen katil kesinlikle😍
Ben de baya hastayım aslında da açılırsam bi bakayım bakalım. Özel ders te alasım var zaten bi denemiş olurum :😅😅 bende de yok şans ya ben de dışarda kalırım galiba 😅😅

Akşam müstakbel kayınvalidemdeyiz yemekte. Off yine yapmıştır bir ton hamur işi, yemek falan. :confused: Kendisi beni çok zayıf buluyor neden bilmem asla kilomu kabullenmiyor:KK53:
En iyisi midem ağrıyor diyip az yemek. Diyet falan dediğim an bize gelince mi diyete başlayasın tuttu der hep

En azından -300 ile geldim 😂
Geçen cuma64.9
Bu cuma 64.6
Fark -300
Yüzde 0.46
Cherry Mom Cherry Mom hawar hawar

Eklentiler

• IMG_20210319_143252.webp
    IMG_20210319_143252.webp
    131,7 KB · Görüntüleme: 21
Ya o şimdi benim bildirime bakmaya gelir niye bildirimin altına hatırlatıyorsun :KK12: 69 istemiyom artık yıllardır 69 olcam dedikçe olamadım istemiyom artık küstüm ben 69 a :KK70:

Vallahi bu saate kadar durdum bekledim senin bildirimi, baktım senin geleceğin yok ben geldim :KK70: :KK70: :KK70:

Cherry Mom Cherry Mom kaptanım hatırlatmasa hatırlamayacaktım :KK48::KK48::KK48:

Bu hafta hiç umudum yoktu ama yine kazanmışım :cool::cool::cool:

İlk bildirim benden olsun o zaman🤭
Geçen hafta 55.85
Güncel 54.65
Fark1.2 (ben sok🙈)
Yüzde 2.15

Cherry Mom Cherry Mom hedefi küçük tutunca tutturuyorum galiba🤭haftaya hedefim 54.4😅
Maşallah kuzum 😍
Geçen hafta 75.2
Güncel 72.9
Fark 2.3
Yüzde 3.37

Arkadaşkar doğru hesapladımmı kontrol edebilirmisiniz
Harikaa 😍😍
Gunaydin arkadaşlar huzurlu cumalar 💞
Cumartesi 80.5
Cuma 79.9
Fark 0.6
Hedefim 79.2Eki Görüntüle 2804480
Dun 79.6 görmüştüm iftardan sonra 🤷🏻
Cherry Mom Cherry Mom
💪Çok güzel canım❤️
Kilo bildirimi
Geçen cuma: 65.0
Bu cuma: 64.4
Fark: - 0.6
Yüzde:0,923
Hedef: 64.0

Cherry Mom Cherry Mom @ummhnisa
💪😍 Çok iyi canım kilolarımız çok yakın
Gecen cuma 64.9
Bu cuma 64.4
Fark 0.5
Yuzde 0.77

@DeryaOnDiet Cherry Mom Cherry Mom
❤️😍Leblebici kız harikasın 😂
Herkese günaydınlaarr :)

Geçen hafta: 87,05
Bu hafta: 85,20
Fark: 1,85
Yüzde: %2,125
Haftaya hedef: 84

Eki Görüntüle 2804528
Oh maşallah 🧿😍
Gunaydin kizlar
Gecen haftaki kilom:75,40
Bugun:74,35
Fark: 0,05
Yuzde: 0,06
Haftaya hedef:73,75
Cherry Mom Cherry Mom @Mathilda03
Olsun kuzum hormonların yüzündendir üzülme 😍❤️
Geçen hafta: 75
Bu hafta: 72.9
Fark: 2.1
Yüzde: 2.8
Haftaya hedef: 72.5
Cherry Mom Cherry Mom @belmayne Eki Görüntüle 2804563
Maşallah kuzum 😍🧿
geçen hafta 77.4
bu hafta 76.1
giden 1.3
yüzde 1.67
Cherry Mom Cherry Mom
Maşallah canım ❤️😍
Günaydın hayırlı cumalar 😘
Geçen hafta 95
Bugün 90.3
Fark 4.7
Yüzde 4.94
😍😍😍😍 Çok çok maşallah canım 🧿
Geçen cuma 63.6 kg
Bugün 63.0 kg
fark -600 gr %0.943
Anka Anka Cherry Mom Cherry Mom
Eki Görüntüle 2804584
Harika canım ❤️😍💪
Günaydın ve hayırlı cumalar kızlarr. Herkes cok güzel eksilerle baslamıs güne tebrik ediyorum herkesi😍
Pazartesi: 62.2
Bugün : 59.7
Fark: 2.5
Haftaya hedef : 58
Eki Görüntüle 2804587
Maşallah canım çok hızlı veriyorsun kiloları ne yapıyorsun ayrıntılı yaz bi ara bana 😍😍😍
Beeeennn geldimmmmm :KK71: biraz wc biraz dans workout biraz mezdeke hedefe ulaştımmmm :KK71::KK71:
Geçen hafta 79.0
Bu hafta 78.0
Fark -1
Yüzde %1,265
Gelecek hafta hedef 77,5
Cherry Mom Cherry Mom @whitetea
Eki Görüntüle 2804597
Mızmızım 😍 yine vermişsin 1 kilo ❤️❤️🧿

Maşallah kuzum 😍

Harikaa 😍😍

💪Çok güzel canım❤️

💪😍 Çok iyi canım kilolarımız çok yakın

❤️😍Leblebici kız harikasın 😂

Oh maşallah 🧿😍

Olsun kuzum hormonların yüzündendir üzülme 😍❤️

Maşallah kuzum 😍🧿

Maşallah canım ❤️😍

😍😍😍😍 Çok çok maşallah canım 🧿

Harika canım ❤️😍💪

Maşallah canım çok hızlı veriyorsun kiloları ne yapıyorsun ayrıntılı yaz bi ara bana 😍😍😍

Mızmızım 😍 yine vermişsin 1 kilo ❤️❤️🧿
Sagol canım :) aslında özel bisey yapmadım yeni basladım ya sağlıklı beslenmeye ilk basta fazla kilo gidiyor ödemle birlikte. Haftaya gerçek kilo kaybı belli olur 😊 faydasını gördüğüm bisey olursa paylasırım

Vallahi bu saate kadar durdum bekledim senin bildirimi, baktım senin geleceğin yok ben geldim :KK70: :KK70: :KK70:

Cherry Mom Cherry Mom kaptanım hatırlatmasa hatırlamayacaktım :KK48::KK48::KK48:

Bu hafta hiç umudum yoktu ama yine kazanmışım :cool::cool::cool:
Aman kaptanım ben silmiştim 🤣🤣🤣 ihale yine bana kalacak 🤭🤭

Tebrik ederiz çok iyi gidiyorsun 🤩🤩

Selam arkadaşlar, nasıl geçiyor gününüz? Bu ara havalar bozuk malum yürüyüse cıkmak zor oluyor,benim bildigim tek spor yürüyüs 😄 bana youtube dan spor videosu önerebilecek var mı faydasını görmüş olan? 😊
Canım youtube bilmem ama ben nike spor uygulaması kullanıyorum harika spor çeşitleri var açıp koyuyorsun karşına o hareketi sana gösteriyor saniye sayıyor. Beni çok inceltti. Mutlaka bak. Birde engin kırbaç var ona yeni başladım kızlar çok memnun ama 😊

Sagol canım :) aslında özel bisey yapmadım yeni basladım ya sağlıklı beslenmeye ilk basta fazla kilo gidiyor ödemle birlikte. Haftaya gerçek kilo kaybı belli olur 😊 faydasını gördüğüm bisey olursa paylasırım
Sen vki ne baktıkça içim yeşil yeşil huzurla doluyor 😂 inşallah kısa zamanda saglıkla istediğin kiloya ulaşırsın .❤️

Back
X