Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:KK19:5. TAKIM GELENEKSEL GRUP TURNUVALARI :KK19:
(19- 26 Mart )

• Grup arkadaşları birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Menülerde grup arkadaşları spor ve su yok ise birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan grup spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon:

1. Grup
muhursuzpusula muhursuzpusula Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak S Suskunhanim Mathildablue Mathildablue yarimuhendis yarimuhendis

2. Grup
Namaria Namaria belmayne belmayne hawar hawar azaydidem azaydidem @olvidos

3. Grup
Begonya2 Begonya2 KumsalveDeniz KumsalveDeniz Deniz ve Kum Deniz ve Kum Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol Mathilda03 Mathilda03 M monarosaa

4. Grup
@Just a perfect day @whitetea @Anka @ummhnisa DeryaOnDiet DeryaOnDiet @Cagrihilal1

DİPNOT:

• Katılımı olmayan grubunu yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Gruplarda aktif üyeler yer alır.
  • Grup tablosu haftalıktır.

Canlar grup bilincinin oturması ve grubu sahiplenme açısından her grup ismini kendi arasında kararlaştırıp beni etiketleyerek bildirsin lütfen ona göre düzenleme yapacağım isimleri :KK36: Hadi bakalım hayırlı mübarek olsuuuun deneme haftası olacak bu hafta sonuca ve duruma göre düzenlemeler yapacağız Cherry Mom Cherry Mom kaptanımızla:KK19:
Canıım ellerine sağlıık :21:

:KK19:5. TAKIM GELENEKSEL GRUP TURNUVALARI :KK19:
(19- 26 Mart )

• Grup arkadaşları birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Menülerde grup arkadaşları spor ve su yok ise birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan grup spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon:

1. Grup
muhursuzpusula muhursuzpusula Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak S Suskunhanim Mathildablue Mathildablue yarimuhendis yarimuhendis

2. Grup
Namaria Namaria belmayne belmayne hawar hawar azaydidem azaydidem @olvidos

3. Grup
Begonya2 Begonya2 KumsalveDeniz KumsalveDeniz Deniz ve Kum Deniz ve Kum Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol Mathilda03 Mathilda03 M monarosaa

4. Grup
@Just a perfect day @whitetea @Anka @ummhnisa DeryaOnDiet DeryaOnDiet @Cagrihilal1

DİPNOT:

• Katılımı olmayan grubunu yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Gruplarda aktif üyeler yer alır.
  • Grup tablosu haftalıktır.

Canlar grup bilincinin oturması ve grubu sahiplenme açısından her grup ismini kendi arasında kararlaştırıp beni etiketleyerek bildirsin lütfen ona göre düzenleme yapacağım isimleri :KK36: Hadi bakalım hayırlı mübarek olsuuuun deneme haftası olacak bu hafta sonuca ve duruma göre düzenlemeler yapacağız Cherry Mom Cherry Mom kaptanımızla:KK19:
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Mathildablue Mathildablue muhursuzpusula muhursuzpusula yarimuhendis yarimuhendis kızlar ne olsun adımız?bir isim belirlemek gerekiyor galiba değil mi?

Cuma menüsü
Filitre kahve
Kahvaltı 2 h yumurta, 3-5 zeytin, 1 kk Ezine, taze soğan, 1 tk turunç reçeli, 1 YK tahin pekmez, yarım dilim tb ekmegi

Ara bitki çayı, kuru kayısı,leblebi

Akşam(16-16.30)
Bir kase salata ve yoğurt, 3 YK bulgur pilavı, 1 salatalık turşusu, 3-4 acı biber turşusu

(Buraya kadar iyi de çocuklara kırk yılda bir puding yapmıştım ben yedim ki ben puding sevmem, en son ne zaman yediğimi bile hatırlamıyorum ama regl iyice kapıya dayandi😔

500 zıp 100 p
3 tabata 8 dk(engin) puanını unuttum
( DeryaOnDiet DeryaOnDiet kuşum nasıl yaptın 3 taneyi🙈 2.yi bile zor yaptım🙈)

Tabata ve zıp dışında 14000 adimim 140 puan@_reyyan Cherry Mom Cherry Mom Deniz ve Kum Deniz ve Kum
Mathildablue Mathildablue muhursuzpusula muhursuzpusula Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak yarimuhendis yarimuhendis menüm yukarıda🤗bugün erken paylasmistim
Canim masallah sen de 3 tane yapmissin gele ki ziplarin ve adimlarin ustune. Bende baska spor yok sadece 3 kere tabata o kadar. Ama haftasonu arttirnayi planliyorum tabata sayisini bakalim.
Seni ziplardan adimlardan sonra zorlamistir canim. Lutfen devam edelim bir hafta super mogive etti beni bu fikrin, cok sagol tekrar canim ❤️
Ve sutlu tatlilar en masumlari ennazindan oyke dusunelim😉 diyetisyenler bile haftada bir sutlu tatli veeiyorlar. Ki zaten bu sporka erimistir 1 kase piding 😉
Canım akşam ikinciyi zor yaptım,biri sabahtandi🤭 üst üste değil de gün içine yayarak yapmayı düşündüm 🤭
19 mart
Sabah: limonlu su
Kahvaltı: 1 haslanmıs yumurta, 3 zeytin, domates, salatalık, filtre kahve
Ara: 1 muz
Aksam yemegi: 1 porsiyon sulu köfte, ayran,salata
Ara: 1 avuc kuruyemis
1 kupa yesil cay
Su: 1.5 lt
Spor: 100 ip atlama, 15 dk kardiyo
muhursuzpusula muhursuzpusula Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak S Suskunhanim yarimuhendis yarimuhendis
Afiyet olsun, kahveyi kahvaltıda mi içtin?

Kızlar uzun zamandır bu saate kalkmamistim,kızım yeni uyudi.Ben kaçayım sabah erken kalkacagim inşallah🤗🤗Hayırlı geceler🥰🥰 grup ismi ne seçerseniz de kabulum🤭yarın çok fırsatım olmayabilir misafirdwn önce bı posta tabata yapicimm DeryaOnDiet DeryaOnDiet duymasın🤪
Hayırlı geceler🥰🥰

Kızlar uzun zamandır bu saate kalkmamistim,kızım yeni uyudi.Ben kaçayım sabah erken kalkacagim inşallah🤗🤗Hayırlı geceler🥰🥰 grup ismi ne seçerseniz de kabulum🤭yarın çok fırsatım olmayabilir misafirdwn önce bı posta tabata yapicimm DeryaOnDiet DeryaOnDiet duymasın🤪
Hayırlı geceler🥰🥰
İyi geceler canım😘😘

Hayırlı geceler🥰🥰

Bunları gizliden konuşalım rakiplere bilgi sızdırmayın :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X