Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

zumbaya bayılıyorum pandemiden önce kursa gidiyordum haftada 3 gün zumba yapıyordum çok eğlenceli şu illet bitse de yine gitsek
Bende gidiyordum geçen sene kilo vermek bir yana ne çok keyif alıyordum yaa evin bütün stresi yorgunluğu gidiyordu üstümden ahh şu pandemi bizi iyice ruh hastası yapacak :(((
Meğer bize ne iyi gelen şeyler varmış şimdi daha iyi anlıyorum kıymetini bilemedik :(

zumbaya bayılıyorum pandemiden önce kursa gidiyordum haftada 3 gün zumba yapıyordum çok eğlenceli şu illet bitse de yine gitsek
Yaa bende bayiliyorum bende spora gidiyodum pandemi baslamadan ama zumba cok istiyodum nasip olmamiati bi turlu su pandemi bitsede artik istedigimiz yere gitsek 🥰
Merhabalar bu haftanın bireysel birincisi ben oldum. Aslında bu hafta bu kadar çok kilo verebileceğimi düşünmemiştim ama 5. Takım arkadaşlarımın ve sevgili kaptanım en büyük destekçimiz olan Cherry Mom Cherry Mom in Motive etmeleri ile oldu😊 Aslında benim özel olarak yaptığım bişey yoktu diyetimde. 2 öğün beslendim hafta da en az 3 gün spor yaptım. Aklıma geldikçe aç karna elma sirkesi de içiyorum. Bu hafta kendimde farkettiğim bişey oldu suyu sadece canım istedikçe ortalama en fazla 1lt içtim. Daha çok içtiğimde kilo vermem az oluyordu. Benim bu hafta uyguladıklarım bu kadar. Bence kilo vermede etkili olan şey Motive olabilmek bende 5. Takım sayesinde bunu bulabildim. İyiki yolum takımım ve arkadaşlarımla kesişmiş
Canım süpersin tebrik ederim tekrar seni😍 iyiki hep beraber bu takimdayiz🥰🥰

Evettttt isvec diyetinin 2. Gunundeyim😍
Iyi hissediyorum bi skntı yok ama giden kilolar beni mutlu etti😂
Dun 71.8
Bgun 71.1
Fark -700 gr :KK73: :21:

Yani cuma gunku kilomdan 100 gr eksideyim insallah dahada eksilerle gelirim cumaya 🥰 isvec diyetinde tam gaz devamkeeeee😂😂

Fit olmaya yeminlilerr hawar hawar Namaria Namaria belmayne belmayne @olvidos 🥰

Günaydın takımımın güzel ve nadide ve zayıf kadınları🤗🤗🤗 ben bugüne bi enerjik uyandım sabah sporumu yaptım inşallah akşam sporu da olur🤣
Günaydınlar bende bugün güne enerjik ve sporlu basladımm😄 pilates yaptım yarım saat. Bir de kardiyo ekledimmi güne tamamdır

Merhabalar bu haftanın bireysel birincisi ben oldum. Aslında bu hafta bu kadar çok kilo verebileceğimi düşünmemiştim ama 5. Takım arkadaşlarımın ve sevgili kaptanım en büyük destekçimiz olan Cherry Mom Cherry Mom in Motive etmeleri ile oldu😊 Aslında benim özel olarak yaptığım bişey yoktu diyetimde. 2 öğün beslendim hafta da en az 3 gün spor yaptım. Aklıma geldikçe aç karna elma sirkesi de içiyorum. Bu hafta kendimde farkettiğim bişey oldu suyu sadece canım istedikçe ortalama en fazla 1lt içtim. Daha çok içtiğimde kilo vermem az oluyordu. Benim bu hafta uyguladıklarım bu kadar. Bence kilo vermede etkili olan şey Motive olabilmek bende 5. Takım sayesinde bunu bulabildim. İyiki yolum takımım ve arkadaşlarımla kesişmiş
Tebriklerr ortim ❤️ Masallah sana bireyselde birincilik supeer. Sonunculugu cok gordum de birincilik hic nasip olmadi 🤪

Dun 71.8
Bgun 71.1

Yani cuma gunku kilomdan 100 gr eksideyim insallah dahada eksilerle gelirim cumaya 🥰 isvec diyetinde tam gaz devamkeeeee😂😂

süpersin

Ya ben o işe çok şaşırıyorum. Ödem atmak için hep su önerilir çünkü. Ama her bünye farklı işte. Sen ne kadar içiyorsun günde ortalama
Ne güzel yazmışsın canım 🤗 biz de iyiki seni tanımışız 😍
Bu arada suyla ilgili cevabımı da almış oldum
Evet canım artık karar verdim sadece canım istediğinde su içicem benim için böylesi daha iyi bak mesela bugün tartıldığımda cumaya göre - 800 gördüm bu inanılmaz bişey
Teşekkürler kuzum :KK36: :KK36: :KK36:

İyi ki sende 5.takımdasın iyi ki bizimlesin herşeyden önce güzel bir dost oldun. Eminim dahada güzel kilolar verip daha bir forma gireceksin canım ✌️
Çook teşekkür ederim canım sayenizde kendimi çok iyi hissediyorum. Daha önce de söylemiştim ben daha önce 2 farklı takıma daha girmiştim ama oralarda bu takımın enerjisi ve samimiyeti yoktu iyi sizin aranızdayım
Canım süpersin tebrik ederim tekrar seni😍 iyiki hep beraber bu takimdayiz🥰🥰
Teşekkür ederim canım inşallah her hafta takımımızdan birileri olur birincilükte
Dun 71.8
Bgun 71.1

Wawwww canım harika Bi eksi birgünlük fark süper senin cuma tartını çok merak ediyorum
Tebriklerr ortim ❤️ Masallah sana bireyselde birincilik supeer. Sonunculugu cok gordum de birincilik hic nasip olmadi 🤪
Teşekkür ederim canım inşallah senin adını da orada göreceğiz sen çok azimlisin ve bunun mükafatını mutlaka alacaksın

Evet canım artık karar verdim sadece canım istediğinde su içicem benim için böylesi daha iyi bak mesela bugün tartıldığımda cumaya göre - 800 gördüm bu inanılmaz bişey

Çook teşekkür ederim canım sayenizde kendimi çok iyi hissediyorum. Daha önce de söylemiştim ben daha önce 2 farklı takıma daha girmiştim ama oralarda bu takımın enerjisi ve samimiyeti yoktu iyi sizin aranızdayım

Teşekkür ederim canım inşallah her hafta takımımızdan birileri olur birincilükte

Wawwww canım harika Bi eksi birgünlük fark süper senin cuma tartını çok merak ediyorum

Teşekkür ederim canım inşallah senin adını da orada göreceğiz sen çok azimlisin ve bunun mükafatını mutlaka alacaksın
Sagol ortim insallah 🙏

Supersin canim masallah. Bilmiyorum canim ben sadece pazartesi cuma tartiloyorum, arti gelince modum dusuyir. Ondan tartilmiyorum aralarda.
Sana nasıl iyi geliyorsa öyle yap canım tabi 👍😊 ben de bağımlılık yapıyor tartı 🤣 hep üstündeyim 🤣 çıktıkça beni frenliyor. ❤ Beraber if e devam Cuma ya beraber 73de olucaz unutma :KK4:

Bende gidiyordum geçen sene kilo vermek bir yana ne çok keyif alıyordum yaa evin bütün stresi yorgunluğu gidiyordu üstümden ahh şu pandemi bizi iyice ruh hastası yapacak :KK43:((
Meğer bize ne iyi gelen şeyler varmış şimdi daha iyi anlıyorum kıymetini bilemedik :KK43:
gerçekten öyle insanları yalnızlaştırdı bu süreç kuzen akraba herkes birbirinden soğudu kalabalık sofralar kuramaz olduk çok üzülüyorum bende

Hepimiz süperiz canim😍

Insallah canim😍
Sana nasıl iyi geliyorsa öyle yap canım tabi 👍😊 ben de bağımlılık yapıyor tartı 🤣 hep üstündeyim 🤣 çıktıkça beni frenliyor. ❤ Beraber if e devam Cuma ya beraber 73de olucaz unutma :KK4:
Ahahah bende hep ustundeyim su meretin😂😂😂 ama seviyorum keratayi onsuz olmayorr😂😂😂

Back
X