Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(26 Mart-2 Nisan)
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(26 Mart-2 Nisan)
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.
Ortiljk baslamis 😉 ellerine saglik canim.
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ortim gunaydin

Olur tabi ama takım içinde o hafta boyunca sürdürülebilir bir şey olmuyor yani karışıklıklı üyeler arası bir temas ilgi alaka bireysel yarışta pek olamıyor aynı takımda olduğumuz için ben senin rakibinde olayım bir yerde ters geliyor 🙈🤣
Ama cumadan cumaya ben liste de en yüksek yüzde yapanı açıklarım ✌️
Biz eski takımda iken aynı yada yakın kiloları birbiri ile 2 li 3 lü eşleme yapardık kaptanım ve çok etkili olurdu çünki 2si de aynı anda 71 den 70vieya 69 a geçmeye uğraşıyor yada ikiside 60.5 - 60.8 civarı ve o hafta 59 a gecmeye çalışıyor filan diye hem çekişmeli hem desteklemeli ama çok motive edici ve hırs yapıcı çok etkili oluyordu , çok da eğlenceli oluyordu ondan ben öyle yapılmasını daha tercih ederim.Kaptanim ile birlikte aynı zamanda sana açıklama yapmış da oldum Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 😂

:KK19:5. TAKIM GELENEKSEL GRUP TURNUVALARI KAZANANLARI:KK19:
(19- 26 Mart )

Fit ve Özgür 0,886
muhursuzpusula muhursuzpusula Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak S Suskunhanim Mathildablue Mathildablue yarimuhendis yarimuhendis
blonde ambition blonde ambition

Fit Olmaya Yeminliler 0,434
Namaria Namaria @belmayne hawar hawar azaydidem azaydidem @olvidos

Çılgın Tosbağalar Yansın Yağlar 1.170
Begonya2 Begonya2 KumsalveDeniz KumsalveDeniz Deniz ve Kum Deniz ve Kum Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol Mathilda03 Mathilda03 M monarosaa

FitGirls 1,467
Arc-en-ciel Arc-en-ciel @whitetea Anka Anka ummhnisa ummhnisa DeryaOnDiet DeryaOnDiet C Cagrihilal1

Eki Görüntüle 2810710

veee bu haftanın en yüksek ortalamasını yapan ve +250 spor puanı kazanan grubumuz 1,467 ile Fitgirls oluyooooor. Tebrikler canlaar Arc-en-ciel Arc-en-ciel @whitetea Anka Anka ummhnisa ummhnisa DeryaOnDiet DeryaOnDiet melita09 melita09 :sampiyon::sampiyon:

Tebrriikkleeerrrr Arc-en-ciel Arc-en-ciel @whitetea Anka Anka ummhnisa ummhnisa DeryaOnDiet DeryaOnDiet melita09 melita09 :KK200::KK200:

İnsan o kadar gayrete wksi görmek istiyor canım çok haklısın, bı anda düşecektir, bu kiloda daha önce uzun süre durduysan direnç gösteriyor olabilir.Benim 55, 52 ve 58 direnç kilolarimdir buralarda hep çok zorlanirdim ama şimdi hepsi zorluyor😅 mezun değil de emekli olacakmış gibi hissediyorum🤭🤭

Ayy ben var şok🙈 ben bugünü cumartesi sandım da 10000 adımı tamamladım, 20 dk tabata yaptım, 1000 de zıp yapacaktım da mecalim kalmadıydi🤭🤭🤭bu sporu yarına aktarabiliyor miyiz😂😂
Dün dündür, bugün bugündür :KK70::KK70: O zaman bende pazartesi ve salı adımlarımı toplayıp pazartesi zorunlu spora eklemek istiyom olur mu tabiiki olmaz :KK70::KK70::KK70::KK70:

Zalımaaa bakk zalımmaaa 3.25 kg veren KumsalveDeniz KumsalveDeniz e de mi 👿 🤣🤣🤣 hedef söylemedi diye cezası bu kadar ağır olmamalı
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak nasıl 9000 olan adımları kanaat notuyla 10.000 adım yapıp ✔️ yapıyorsa seninde hoşgörmen lazımdı En Büyük KK🤣🤣🤣
Veeerr gazııı emniisss verr gazıııı :halay: 🤭🤭

Hedefleri söyleyin kızlar sonra hafta içinde 10 kg de verseniz muhursuz şeytanı koyar 🤣🤣🤣 bunu öğretti bize :KK52:

Eline sağlık canım ♥️♥️♥️♥️♥️ hepsi bir şaka tabiki 🤗

Ben sıfırcı hocalar gibiyim :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: Hedefi koymamışsa neyi geçmişte kupa vercem :KK70::KK70::KK70::KK70:

Bide şu açıdan bakmak lazım spor kötü birşey değil ki neden ceza olarak algılanıyor hemidee ağıır cezaaa :KK70::KK70:

Ama yaa ben bu hedef işini anlamadım 89.5 demişim 89.6 çıktı aslında ucundan azcık tutuyorr nasıl tutcak bu hedef ki😲🤣
Bundan sonra belirleyeceğin hedefi düşün ve neye karar verdiysen onun 100grm fazlasını söyle 🤣
Dün ben yazmamışım özürdilerim🙈 45dakika yürüyüş,45dakika kondisyon bisikleti yapmıştım .

Gunaydin kizlar
muhursuzpusula muhursuzpusula merhaba ortim 🤗🤗 ben kendime guvenemiyorum ama sen bana guven 🙈🙈
Bana daha yeni günaydın :KK70: Ortim selaaaammm :) güvenemiyorum falan yok önce sen kendine güveneceksin olmaz öyle şşeeeyyyyy :)) Uzun zamandır pek görmemiştim seni galiba yanlış hatırlamıyosam demekki o zaman bu hafta listeleri sen sallıyorsun demektir :rapci::rapci:

:KK19:5. TAKIM GELENEKSEL GRUP TURNUVALARI KAZANANLARI:KK19:
(19- 26 Mart )

Fit ve Özgür 0,886
muhursuzpusula muhursuzpusula Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak S Suskunhanim Mathildablue Mathildablue yarimuhendis yarimuhendis
blonde ambition blonde ambition

Fit Olmaya Yeminliler 0,434
Namaria Namaria @belmayne hawar hawar azaydidem azaydidem @olvidos

Çılgın Tosbağalar Yansın Yağlar 1.170
Begonya2 Begonya2 KumsalveDeniz KumsalveDeniz Deniz ve Kum Deniz ve Kum Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol Mathilda03 Mathilda03 M monarosaa

FitGirls 1,467
Arc-en-ciel Arc-en-ciel @whitetea Anka Anka ummhnisa ummhnisa DeryaOnDiet DeryaOnDiet C Cagrihilal1

Eki Görüntüle 2810710

veee bu haftanın en yüksek ortalamasını yapan ve +250 spor puanı kazanan grubumuz 1,467 ile Fitgirls oluyooooor. Tebrikler canlaar Arc-en-ciel Arc-en-ciel @whitetea Anka Anka ummhnisa ummhnisa DeryaOnDiet DeryaOnDiet melita09 melita09 :sampiyon::sampiyon:
Tebrikler

Back
X