Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın güzel arkadaşlar..
Tebrikler hepsine bende teşekkür ederim .
Hımm gurbetçilerimizi yaz tatili heyecanı sarmış bakıyorumda.. Ahh ne çok isterdim sizlerle karşılaşmayı. Evimde misafir etmeyi.. Acaba bir gün nasip olurmuki.

Mersa bizde seni özledik hatta sorunlardan dolayı gelemediğini tahminde ettik. haftaya kiloda daha güzl sonuçlar elde edersin.Annenle ilgili yazdıkların çok içimi acıttı.Amam allah evlatlarının acısı göstermesin canım ya..

herkese selam
dun kacamak yaptim :(
adet olacagim zaman kendime engel olamiyorum :1no2:
misafirim var diye yazmistim ya,misafirim ve ben iki kisiydik.onun onune koyup kendi onume almamam olmayacakti,bana gore cok ayip birsey...
ama tabii ki bu bahane degil,alsam bile yememem veya cok az yemem gerekirdi...
ben de bunu beceremedim,ne yapayim...
kek,borek... oooooooff off :oklava:

ama belki su soyleyecegimle affedersiniz beni,
genelde pazar gunleri spor yapmam ..
bugun 40 dk tempolu yuruyus ardindan 15 dk bolgesel hareketler yaptim ve bol su iciyorum...
haluk sacakli "yediklerinizi yakmaniz icin 24 saatiniz var,vucut ancak 24 saatte yaga cevirir"demisti,aksama da spor yapmayi dusunuyorum...

bu hafta icin ozur diliyorum,yani yediklerimi yazamadim.biraz sistemdeki sorundan...
yarindan itibaren tekrar yazacagim,
bilgine canzim... seni de bekliyorum yarindan itibaren...
simdi annemlere gidecegiz.aksama gorusuruz sekerler

herkesin anneler gününü kutluyorum ...Allah bu duyguyla tanışmamış olanlara en kısa zmnda nasip eder inş....

herkesin anneler gününü kutluyorum ...Allah bu duyguyla tanışmamış olanlara en kısa zmnda nasip eder inş....

Amiiinn canım..Allah bu duyguyu her kadına nasip etsin tabii banada delikafadulden
Bütün annelerin anneler gününü kutlarım.. Aslında 1 gün az anneler gününü kutlamaya en az 1 hafta olmalı..Okadar sene özveride bulunan off bile demeyen anneler için 1 gün çok az..Ne yapsak onlar için azdır..Elleri öpülesi analarımız.. Şeniz a.s.

bir iki çakıl taşı, birkaç deniz kabuğu topladım senin için. bir sürü kum taneciğiyle, bir avuç deniz suyu doldurdum ceplerime. bir göz kırpımı gökyüzü sakladım gözlerime. kır çiçekleri kokladım senin için. güneş topladım biraz da. öpücükler kondurdum üzerine. sonra bir tepeye çıkıp, savurdum seher yeline anneler günün kutlu olsun diye...

bbu sitenin güzel annelerinin ve gelecekte anne olacak güzel kızlarının ve tabiki benimde anneler günümüz kutlu olsun

herkese selamlar sevgili takımımmm a.s. anca gelebildim hafta sonu malum.

öncelikle annelerin ve anne olacakların anneler günün kutlarım, allah yenilerine erdirsin inşallah.

bu hafta sonu kaçamak yaparak dün 1 tabak mantı yedim :1ninca: umarım hafta içi telafi edebilirim.

hepinizi öptüm kocaman :1hug:

anneler_gunu_kart.jpg

amin canim insallah... seninde anneler gününkutlu olsun..a.s.
bir iki çakıl taşı, birkaç deniz kabuğu topladım senin için. bir sürü kum taneciğiyle, bir avuç deniz suyu doldurdum ceplerime. bir göz kırpımı gökyüzü sakladım gözlerime. kır çiçekleri kokladım senin için. güneş topladım biraz da. öpücükler kondurdum üzerine. sonra bir tepeye çıkıp, savurdum seher yeline anneler günün kutlu olsun diye...
ne kadar güzel.. cok tesekkürler melzeyit. anneler günün kutlu olsun canim
bbu sitenin güzel annelerinin ve gelecekte anne olacak güzel kızlarının ve tabiki benimde anneler günümüz kutlu olsun
ne kadar güzel.. cok tesekkürler melzeyit. anneler günün kutlu olsun canim
anneler günün kutlu olsun canim. Şeniz

Selam güzellr pek gelen giden olmamış bir annem gelmiş oda yok şimdi ..

azcık kafamdakileri sizede anlatım . ben bayadır spor salonu arıyodum sonunda buldum yarın görüşmeye bakmaya gidecem kafama yatarsa başlıcam .Mecbur hissetmezsem spor yapmıyorum böylece işe yarar belki. sonra da diyetisyene gidip sahalara hızlı bir şekilde dönüp artık kalan su 10 kilomuda atmak istiyorum bu iş gerçekten çok uzadıı bakın sırada takıma girmek isteyen arkadaşlar var değil mi:)) (ama sakın tepenizden ayrılacağımıda sanmayın hahahahahaha) 50 kerede mazun olsam Ki mezun olmak nasıl olur onuda bilemiyorum 51 kg kalıp hiç mezun olmamam gibi haince planlarımda yok değil :)) ama takımımdan hiç ayrılmayı en azından kallise diplomasını vermeden gitmeyi düşünmüyorum hahaha:))

Şimdilik bu kadar işte

Kızlar selam bende bu gruba katılmak istiyorum benide alırmısınız aranıza? kaydirigubbakcemile2

Canım bizimle olmak istemen çok güzel ancak şunada yanılmıyorsam boş yer yok ama listeye şuanda girmesemde olur ben yinede burda olmak istiyorum dersen bizlerde çok seviniriz .her zaman gelip paylaşımda bulunursun bizlerle....

Günaydın güzel arkadaşlar..
Tebrikler hepsine bende teşekkür ederim .
Hımm gurbetçilerimizi yaz tatili heyecanı sarmış bakıyorumda.. Ahh ne çok isterdim sizlerle karşılaşmayı. Evimde misafir etmeyi.. Acaba bir gün nasip olurmuki.

Mersa bizde seni özledik hatta sorunlardan dolayı gelemediğini tahminde ettik. haftaya kiloda daha güzl sonuçlar elde edersin.Annenle ilgili yazdıkların çok içimi acıttı.Amam allah evlatlarının acısı göstermesin canım ya..

saolasın canım o an içimden öyle geldi çok duygusal bir andaydım aslında sizleri üzmek istemezdim ama birden yazıverdim sizleri kendime çok yakın hissetim heralde yoksa duygularımı fazla açan biri değilim .seninde söylediğin gibi allah evlatlarımızın acısını göstermesin canım seni çok öpüyorum.

arkadaşım ne güzel yazmışsın ya tam duygusal modumdan çıktım diyodum senin yazın çıktı karşıma bende senin söylediklerini yapabildim ancak canım anneme...

menümde karıştı biraz hele dünkini hiç sormayın 2 gündür yürüyüşde yok nolacak bilmiyorum

sabah 1 bardak ılık su
kahvaltı:peynir zeytin domates salatalık 2 dilim ekmek yeşil çay
öğlen:3 kaşık yoğurtlu kabak
akşam:(kızlar kayınvalidemdeydim neyseki yediğimde saat 4.30 du )
3 tane lahmacun bol yeşillik ve 1 tane baklava hepsi bu kadar aman canım çokta yememişim sizde he diyin olurmu .

x tabucum sende bak benim menüye ne dersen kabulüm .

iyi geceler benim guzel takimim insallah guzel bir pazar gecirmisinizdir benimki iyiydi kayinvalidemler geldiler gozumaydin olsun insallah
guzel birgundu ama yeme icme ve spor bakimindan hicde iyi birgun degildi cumadan gelen misafirlerim gittiler ben baslamak istedigim diyet listesini buldum fakat bugun baslayamadim zaten dogru durust bisiy yemedim yarin baslamayi deniycem insallah baslarim
kayinvalidemler 5 hafta kadar kalacaklar bizde kalmalari sorun diil iyi vakit geciriyoz ama kayinvalidem cok guzel yemek ve hamur isi yapar artik hergun cocuklar ozlemistir yesinler diye bisiy yapar ben nasil dayancam bide burada az paylasim yapabilcem nasil olcak bakalim gram gram verdigim kilolari geri almasam barii cok korkuyorum neyse bakacaz artik cok dikkat edicem kendimi kontrol etmeyi ogrencem neyse
hep kendimden bahsediyorum herkezler nasil galiba birileri baklava lahmacun dedi deeemi amaan canim bak azda versen mutlu oluyosunda azda olsa geri alirsan coook kotu oluyo telafisi uzun suruyo zaman kaybi yasatiyo bize bugun pek ugrayan olmamis yarin nasil bir hafta basi olacak bakalim simdiden guzel baslamasini diliyorum herkez icin ve herkeze iyi geceler diliyorum gobuss takimimida ugrayip cikayiim hareketleri yapmadigimi soyliyim dids kardese

iyi geceler benim guzel takimim insallah guzel bir pazar gecirmisinizdir benimki iyiydi kayinvalidemler geldiler gozumaydin olsun insallah
guzel birgundu ama yeme icme ve spor bakimindan hicde iyi birgun degildi cumadan gelen misafirlerim gittiler ben baslamak istedigim diyet listesini buldum fakat bugun baslayamadim zaten dogru durust bisiy yemedim yarin baslamayi deniycem insallah baslarim
kayinvalidemler 5 hafta kadar kalacaklar bizde kalmalari sorun diil iyi vakit geciriyoz ama kayinvalidem cok guzel yemek ve hamur isi yapar artik hergun cocuklar ozlemistir yesinler diye bisiy yapar ben nasil dayancam bide burada az paylasim yapabilcem nasil olcak bakalim gram gram verdigim kilolari geri almasam barii cok korkuyorum neyse bakacaz artik cok dikkat edicem kendimi kontrol etmeyi ogrencem neyse
hep kendimden bahsediyorum herkezler nasil galiba birileri baklava lahmacun dedi deeemi amaan canim bak azda versen mutlu oluyosunda azda olsa geri alirsan coook kotu oluyo telafisi uzun suruyo zaman kaybi yasatiyo bize bugun pek ugrayan olmamis yarin nasil bir hafta basi olacak bakalim simdiden guzel baslamasini diliyorum herkez icin ve herkeze iyi geceler diliyorum gobuss takimimida ugrayip cikayiim hareketleri yapmadigimi soyliyim dids kardese

zenanim tabii zor olur senin icin , birsuru lezzetin arasinda kendini tutmak. ins cok kacirmazsin,5 hafta uzun bir surec.1 hafta filan olsaydi azar azar yersin caninin cektiginden bisey olmaz diyecektim ama,5 hafta azar azar bile yesen kilo alma ihtimalin cok yuksek... Allah yardimcin olsun...
ben kacamak yaptim zenanim,hatta yazdim da ama kimse bana cevap yazmamis...
neyse artik,kimse bana kizmadi demek...

bu arada ben yarin gunduz buralarda olamayacagim,esimin bilgisayari bozulmus ve formatlayacakmis.benim bilgisayarimi alacak,lazim olurmus... aksam girecegim ve tum gun buralari cok ozleyecegim, ve de sizleri...haberiniz olsun canlar...

bugun yediklerimi yazmak istiyorum sevgili canzime ;

10.00 1 kase sutlu nesfit

14.00 2 dilim kepekli ekmek,peynir,1 kati yumurta,1 tatli kasigi bal,domates salatalik(esimle kahvalti)

16.00 1 adet k- bar

17.00 1 avuc beyaz leblebi,yarim armut

19.30 4 kofte,1 dilim ekmek,salata,sarmisakli yogurtlu cacik

22.30 cay , yas findik ( 5-6 adet) kuru dut (kucuk avuc)

gun icinde 2 fincan 5 i bir yerde ve bol su...

arkadaşlarım bende bu gün annemi ziyarete gidecem çiçeğimi alacam en çok sevdiği çiçeği arıycam bulabilirsem nergiz alacam.annemle biraz konuşup dertleşip sonrada fatihamı okuyup gelecem .benim anneler günüm böyle işte iyiki kızlarım var onları çoooook seviyorum.
mersacım canım uzun zaman sonra seni görmek hoş geldi, orundan gelemeyeceğini tahmin etmiştik...
canım bende dün ablamı aradım ufak kızım diyorki o senin annen değilki neden arıyorsun.. annem varmıki dedim.. gidemiyorum çok uzun zaman oldu.. gidebilsem bile bir avuç toprak işte insanın ağrına gidiyor annem babam önümde yerde yatıyorlar ben karşılarında ayaktayım... allahım evlatlarımızın sağlığıyla acısıyla sınamasın bizi, amin....

sevmedim. ama yeni yol otoban yoktu. belkide yugodan geceriz. en ucuzu olur. hemde daha cabuk geliriz. ama anconadan gidersek harika oluyor ancona bize 700km. oradan binince gemiye cesmede evimizin önünde iniyoruz. dönüstede evin önünden gemiye binip anconada iniyoruz 8 saat sonra evdeyiz
ablacım senin işin ne kolaymış öyle.. orda bin burda in ohh ne güzel başka yola ne diye bakacaksınki şakkıdı hiç dertsizmiş valla...

Back
X