Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende enerjisini çok sevdim. Acıkcası grupda en sevdiğim kişilerden biri oldu ve emeği zaten yadırganamaz kaptanım kırmadan ne demek istediğimi anlatabilmişimdir diye umduğumu ve tekrar tekrar yanlş anlamamasını belirttim zaten oda anlamıstır diye düşünuyorum .

Bence de yok 😂 niye olsun ki telefon ediyorsun ve eve kadar getiriyorlar zaten 😂

Zaten kk genel olarak zayîflama yeri değil ki kuzum tabiki her çeşit şey var ama ben şahsen yemek yarışması vs. Tarzı şeyler burda hiç girip bakmam başka yerde de bakmam ve herkes çok iradeli ise nasıl kilo alabiliyor bende ona çok şaşırdım 🤣 demek ki iradesine yenik düşüp tek kilo alan benim çok ilginç 🤣 ben irdademe çok hakim biri olsam ömür boyu fit olurdum ondan öyle bir şey hiç aklıma gelmedi herkes çok iradeli madem tek ben isem sorun yok canım koy herçeşit pastayı 🤣
Canım senin için değiştiriyorum tamam ;)
Reglden dolayı çanın tatlı çekiyor olabilir mi? Haftasonu bi ödül ver istersen kendine ;)

Canım senin için değiştiriyorum tamam :KK66:
Reglden dolayı çanın tatlı çekiyor olabilir mi? Haftasonu bi ödül ver istersen kendine :KK66:
Evet canım çok haklısın regleden dolayı canım çok tatlı istiyor ve ara öğünüm de görmüşsündür tarçınlı süt , hurma vardı o şekil bastırmaya çalışıyorum :olamaz: üstelik haftasonları kesinlikle ödül vermek istemiyorum ondan da hassasiyet yaptım 69 olana kadar kendime ödül vermiycem haketmiyorum tatlıyı filan bu kilo da :cry:
Duyarlılığın ve inceliğin için çok teşekkür ederim. :KK60: beni anlamana çok mutlu oldum :KK74: yanlış anlasa idin üzülürdüm çünki seni çooookkkk sevdim :KK200:

:KK19: ORTAKLAR KAZANANLARI :KK19:
(26 Mart-2 Nisan)

2 nisan.webp

veeee bu haftanın en yüksek yüzde ile +250 spor puanı ve ortaklık kazananları Mathildablue Mathildablue ve @whitetea oluyoooor :sampiyon::sampiyon: Tebrikler canlaaaaar.

Evet canım çok haklısın regleden dolayı canım çok tatlı istiyor ve ara öğünüm de görmüşsündür tarçınlı süt , hurma vardı o şekil bastırmaya çalışıyorum :olamaz: üstelik haftasonları kesinlikle ödül vermek istemiyorum ondan da hassasiyet yaptım 69 olana kadar kendime ödül vermiycem haketmiyorum tatlıyı filan bu kilo da :cry:
Duyarlılığın ve inceliğin için çok teşekkür ederim. :KK60: beni anlamana çok mutlu oldum :KK74: yanlış anlasa idin üzülürdüm çünki seni çooookkkk sevdim :KK200:
Canım beniim :KK74: rica ederim 😘
Ay canıım öyle düşünmee tabi ki ödülü hakediyorsun o kadar spor yapmak kolay mı 😍 sırf bunun için bile haftada 1 dilim yenir yani ;) hem az yiyince de bir yerde duraklıyor kilo sen de şahit olmuşsundur kuzum ;)
Ayrıca biz eksi geldik en çok biz hakettik tamam mıı :21::KK76:

Ortakcım porsiyonu kaçırmadan azıcık ye istersen yoksa onu bastırayım derken saglıklı da olsa abartabiliyoruz :)

Back
X