Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Mocca kalorilidir kuzummm dikkat et en az 200 vardır bence :/
Adımlar güzel 😍

Şahane menü canım sporda yarın gelir 🤩

Güzel menü canım ✌️

Harika canım 🤩

Akşam yemeğinde fırın makarna hiç olmasaymış süper olacakmış canım hem pilav hem makarna fazla gibi onun yerine tavuğu arttırmak güzel olur ✌️

Kaldırık kavurması 👀🤔 ne Olaki hiç duymadım 🤭
Güzel menü canım inş koşuda gelir 🤩
Tahmin ettim de kaptanım onu içmesem başka şeyler gelecek diye onunla kendimi bastırdım

bu laf bana mı senin saçını başını :KK4: 🤣🤣
İrade derken benim irade diyete kadardı 😭🙈 diyet bitti mi finito 🤣 hayatım boyunca hep böyle oldu ergenlik sonrası kilo aldım 0 kaçamaklı full irade öldürseler diyeti bozmadım kilo verdim diyet bitti 1 ayda hoppp geri sonra yine diyet sonra yine geri al... Bu sefer bundan bıktığım için farklı gidiyor ama umarım böyle devam eder bakalım yazın mezun oldum 60 kg ile hala koruyor sayılırım İstanbulda +2 almışım ama hızlıca gidiyor ödem oldu galiba.yani özetle bahsettiğim irade diyet süreci içerisindeki kararlılıktı :)

Tekrardan hayırlı olsun canım herşey güzel olacak inşallah 🤗 senin bu yoldaki başarılarını izlemek seni takip etmek gerçekten bir zevk bu sefer son noktayı koyacağız inşallah ♥️♥️

Eline sağlık canım ♥️

Mathildablue Mathildablue @whitetea tebriklerr kızlar 🤩🤩

Senin oynayasın gelmiş 🤭🤭 düğünler nişanlarda yasak olunca kurtlarımız içimizde kaldı :KK70:

Vayyy artisssss :cool:

Selam kaptanım hoşgeldin 🤩 karabatak gibisin valla 🤭🤭
Evet karabiber yeniden bizle 🤗

Bak yaaaa görmemiştim ille bi şeytanlık 😈🤭🤭

Hayırlı olsun kızlar

Ortaklar menü yorumlamayı ve birbirinizi takip etmeyi unutmayın lütfen :KK74:

Hepimiz öyleyiz ya canım 😔 inan çocuk tepemde zıplarken giriyorum yada hep gece bakıyorum istedikten sonra olur hergün 2 3 girsenn hattta sadece ilk etapta menü yazsan bile bir caydırıcı etksi olabilir 🤗

🤩Yahu ilk mesajını görmedin mi kaptanın edacım tanımaz mı seni 🤭

İyiyiz canımm sennn 😍😍

:confused:

Hahaaha burcu yaaa hemen pazarlama yine diyorumm çok iyi pazarlamacı olurdun 🤣🤣
Görmemişim valla etiket mesajlarından gördüm beni hatırlamış çok mutlu oldum bende

@belmayne Allah seni bildiği gibi yapsın 🤭🤭🤭 kaldırakların içinde kayboldum ayy ne garip bir otmuş o 🤔 hiç görmedim ama araştırdıkça araştırıyorum gece gece canım sıkıldı galiba 🤣🤣🤣
Diğer adı kaldırayak - galdırık- hodan- İspit 😎 hey yavrum genel kültür çoştu bende 🤣🤣🤣
:KK70: :KK70: :KK70:bende ilk defa duydum o ot Ege bölgesindemi meşhur acaba İzmir genellikle yeşillikli yemekleriyle meşhur

Düdüğü görünce çok beğendim iyiki evde yok sürekli öttürürdüm valla sıkıntıdan :KK70: :KK70:

Evde şuan herkes mapıs damında gibi volta atıyoruz arada, ufak bi bahçemiz var oraya çıkıyoruz "havalandırma saati" diye :KK70::KK70:
En son bugün babam diyodu ki "yok ya ben hapiste falan kalamazmışım bu ne böyle daraldım evde" . Halbuki normalde de pandemiden beri pek fazla çıkmıyo kimse dışarı ama hafta içi çıkma şansının olduğunu bilmek köklü bir yasak olmadığı için varlığı bile rahatlatıyodu :KK70:Şimdi herkes kontrol ediyo dört bir yandan ya :KK70:
Bizim evde heryer düdük kaynıyor elime nere atsam bir düdük

Günaydın kızlarrr🤩🤩🤩
Bugün evde büyük temizlik başlıyor perdeler patır patır iniyor aşağıya annem hazır camları siliyorken ben de bugünün sporunu yapıp öyle koyulayım işe yoksa gün içinde peleşim çıkar daha da yapamam🤣🤣
Bende oğlanın sınav bitti hemen başladım temizliğe oruça girmeden temiz olsun ev bugün ancak mutfağı temizlerim kolay gelsin sizede canım

Bende oğlanın sınav bitti hemen başladım temizliğe oruça girmeden temiz olsun ev bugün ancak mutfağı temizlerim kolay gelsin sizede canım
Biz bugün perdeleri camları kapıları yapıp bırakacağız annem de mutfağı bi halledecek yarına da süpür silmesi kalacak hepsini bir günde yapmayalım dedik. Ve camlar ve kapılar bende daha balkonun camlarını sildim ve yarım saatimden fazlasını aldı🤣🤣

Ah verebilsem fazlasını ama veremiyorum😔 80 kilo olan ile ellilerde olan nasıl aynı versin😔o zaman yuzdeye göre hedef koyalım🙈ya da 55in altına bı güzellik yapalım,yazık bize😅
Bıızzttttt 54.1 olmaz 54 yazdım :KK70: :KK70: :KK70: 200 grcık hedef olmaazzzz :)

Günaydınnnnn
Yüzdeli zaten kuzular 54.1 kurtarıyor o yüzden seni suskuncum ama muhtemelen başkasını kurtarmaz 🤭
Mevcut kg 54.3olduğu için 54.1 hedef olursa 0,368 yüzde çıkıyor kural 0.300 idi ✌️ sıkıntı yok mühürsüzüm ♥️

Tebrikler kızlar 👏👏 Mathildablue Mathildablue @whitetea

Teşekkür ederiz canım 🥰 hep beraber inşlh❤❤❤

bu laf bana mı senin saçını başını :KK4: 🤣🤣
İrade derken benim irade diyete kadardı 😭🙈 diyet bitti mi finito 🤣 hayatım boyunca hep böyle oldu ergenlik sonrası kilo aldım 0 kaçamaklı full irade öldürseler diyeti bozmadım kilo verdim diyet bitti 1 ayda hoppp geri sonra yine diyet sonra yine geri al... Bu sefer bundan bıktığım için farklı gidiyor ama umarım böyle devam eder bakalım yazın mezun oldum 60 kg ile hala koruyor sayılırım İstanbulda +2 almışım ama hızlıca gidiyor ödem oldu galiba.yani özetle bahsettiğim irade diyet süreci içerisindeki kararlılıktı :)

Tekrardan hayırlı olsun canım herşey güzel olacak inşallah 🤗 senin bu yoldaki başarılarını izlemek seni takip etmek gerçekten bir zevk bu sefer son noktayı koyacağız inşallah ♥️♥️

Eline sağlık canım ♥️

Mathildablue Mathildablue @whitetea tebriklerr kızlar 🤩🤩

Senin oynayasın gelmiş 🤭🤭 düğünler nişanlarda yasak olunca kurtlarımız içimizde kaldı :KK70:

Vayyy artisssss :cool:

Selam kaptanım hoşgeldin 🤩 karabatak gibisin valla 🤭🤭
Evet karabiber yeniden bizle 🤗

Bak yaaaa görmemiştim ille bi şeytanlık 😈🤭🤭

Hayırlı olsun kızlar

Ortaklar menü yorumlamayı ve birbirinizi takip etmeyi unutmayın lütfen :KK74:

Hepimiz öyleyiz ya canım 😔 inan çocuk tepemde zıplarken giriyorum yada hep gece bakıyorum istedikten sonra olur hergün 2 3 girsenn hattta sadece ilk etapta menü yazsan bile bir caydırıcı etksi olabilir 🤗

🤩Yahu ilk mesajını görmedin mi kaptanın edacım tanımaz mı seni 🤭

İyiyiz canımm sennn 😍😍

:confused:

Hahaaha burcu yaaa hemen pazarlama yine diyorumm çok iyi pazarlamacı olurdun 🤣🤣
Teşekkür ederiz kızlar🧡🧡 bu arada selam yeni ortim ummhnisa ummhnisa 😊

günaydın arkadaşlar çok güzel bir video izledim sizlerle de paylaşayım davranış değişiklikleri bizim kilo vermede en cok zorlandığımız şeylerden biri bence.
çok güzel anlatmış ben feyz aldım izlemek isteyen olursa diye bırakıyorum :KK200:

Günaydın canım
Kolay kolay bu tarz videoların sonunu getirem ama buna bayıldım bayıldım davranış listesini bile yaptım 🤣🤣🤣
Kızlar çok güzel havada birşey değil bence sizde yapın 😍
Birde davranışı bağlama olayı çok hoşuma gitti ne kadar mantıklı bu herşeyde kullanılabilir mesala ben d vitamini almayı unutuyorum hergün her çay koyuşumda alsam bitti gitti 🤭🤭🤭

Back
X