- 17 Mayıs 2020
- 2.246
- 6.812
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #404.181
Off evet ya pek bi yoruldumOooooooo harikasınn menüde adımlarda şahaneee esracım
2000 çok kızben bugün komple yattım sanıyorum 3500 adım olmuş demek sen baya baya yatıyon :) iyi dinlenmeler canım
Menün çok güzel
Canımsonrası misafirlik... Yazsaydın yazmalıydın yani
Pazartesiye kadar ordaysan menüleri mutlaka eksiksiz alalım olur mu önemli kısımları onlar zaten kahve yumurta yaZmasanda olur
Menü şahane
Sporlar EFSANEEEEEE![]()

Poposu güzelmiş
Keşke acukalı ekmek yerine Çorbayı tam kase içip yanına da bir büyük kase salata yapıp yeseydin ve onlarin da öncesi ve sonrasın da 1er bardak ta su içse idin tıka basa doymuş hissedecektin canım. Bence Acuka ve benzerlerini menünden artk çıkarmalısın salça, sos tarzı şeyler çok iştah açıcıdır ve sen de hep daha çok yeme isteği uyandırıp diyetini zorlaştırır üstelik ödem yapar.
Evt kıvramları harika amaBilemedim 60cm bel türk hanımlarinda pek görülmüyor gibi
zaten fitnesscılar zayıf olmaz canım onların yağ oranları zayıf sanılan ve görülen kişilerden daha da düşük olur ama kas ağırlıkları çok yüksektir onların vucutları ince değil kalın ama şekilli ,kıvrımlı şekilde kalın ve taş gibi oluyor
bu kadın da kilosu 57idi
benim hedefim de bu tarz zaten onun gibi 94 - 61 - 94 ölçü
ne kadar yaklaşabilirsem artık ama kafaya koydum ağırlıklara iyice arttırarak gidicem aynı yolda
![]()

Ahanda gardiyan bekliyor gelsin bakalım menü, bunu gören S Suskunhanim menü yazamadan kaçarmış