Hımm olur Kallsim neden olmasın .Aksaklıkta olmaz hem böylece denetçinin biri olmazsa diğeri olur ozman değil mi ok . ama şimdi bu listeyi ne zaman yapayım hemen bugunlerdemi yoksa cuma günü analaile beraber mi yapsam ne dersin :)
[/I]
Cuma günü yaparsın canım bu haftada kötü geçecek baksana kaçamaklar filan dağıtsın herkes iyicede cuma yeni darbe dönemine gireriz darbesiz olmayacak bu iş
Buarada yediklerim ;(kahvaltıdan sonra)
1 muz,1 şekersiz türk kahvesi,1 tabak bol limonlu pırasa yemeği
dükkan kapanmıştır.. şakkıdı
sen tüm gün bunlarlamı kaldın yapma böyle yaparsan çabuk tükenirsin, her şeyden ye ama ölçülü yiyerek ağır adımlarla ilerle yoksa yolun ortasında nefesin tükenirde oturuverirsin:teselli:
kallisim sen ne dedin? yemek yerken dagittimmi dedin? aman gözünü seveyim.. aman canim benim.. dagitmak okadar kolayki. ama toparlanmasi dehset zor. aylardir bir düzen tutturmustun sakin dagitma ne olur.. bizim bünyemizde insanlarin 90 lara 100 lere cikmasi 2 aylik sapitmayla mümkün. valla icimden birsey koptu sanki. sakin canim ya bir daha duymiyayim tamammi?
reyhan ablacım ama senağlama ama amasenağlama ben kaç aydır ne kaçamak nede başka türlü bozmamıştım diyetimisenağlama izinliyim sizde hesap sormuyorsunuz diye ipin ucu kaçtı :sm_confused: fakat gerekiyordu :çok üzgünüm: dün bayağı toparladım bugün biraz daha yarında tamamen toparlarım:sm_cool:
kallisim çağırsaydın ya ben boyardım saçını senin kaydirigubbakcemile3
.
Tızzz ne çağıracam kaydirigubbakcemile3 kafamı uzatsam yapardınkaydirigubbakcemile3
Valla bende gisicem yüzmeye :) burda spor kompleksi yapıldı henüz açılışı yapılmadı yapılsın bende abone olucam oraya..aslında dans kursu istiyorum tangoyu severim aslında
CADIARZU Hımmm.. neresiymiş orası bakalım, sen İstanbulun neresindesinkaydirigubbakcemile3 bak yakınsan sporti ve çikolatın yürüyüşüne bile katılabilirsin ajan olarakalkisalkisalkis
merhaba kizlar...
cok hastayim,insanin ayak bas parmagi bile agrir mi?
sanirim spordan sonra usuttum ben dun...
bugun kalkip evdeki yuruyus bandina bile cikamadim dusunun...
herkes iyidir insallah,biraz gecmisi okuyayim bakalim,bensiz ne yaptiniz...
oyy canım benim havalar çok mikrop saçıyor şu günlerde biliyorsun geçen haftada ben hastaydım, spor sonrası terlemektende olmuş olabilir dikkat et...a.s.
bu 23 kiloyu 3,5 senede aldım :bbo: bukaddarrrr laelaelaelaelae
he heheheee

ben bir yılda aldım 20 kilo
1 kilo vermişim cumaya 1 kilo cepte yani seni çok öpüyorum canım görüşürüz.

canım maşallah diyelim 2 olur cumaya dekalkisalkisalkis olmasada 1 bile süperdelikafadulden
iyi akşamlar 5. takımın fıstıkarı takımımızda 1 kişilik yer var. aebenciğimin selamı var. sizde yarımada olmayan bir arkadaş var eğer isterse bizim takıma uğrasın.
:roflol::roflol: hehe kendisi gelip nie sölememişki utanmışmı a.s. ay kıyamam ben size, kız ister gibi demişler fallahaalkisalkisalkis... Canım söyleriz isterse gelir arkadaşımız ...a.s. teşekkür ederiz...
kizim yeni ogretim doneminde ortaokula baslayacakya bugun okuyacaklari okulu gormeye gezmeye tanimaya gittiler haala inanamiyo koleje gidecek olmasina cok heycanli okulu cok beyenmis ve durup durup okuldan bahsediyo yani kafasinda hep yeni okulu yeni dersleri yeni arkadaslari olacak ya hep bununlar var ikide bir yani ben simdi kolejemi gidecem deyip duru bugun ev odeviyle ilgili bir klosorunu unutmus okulda neyse
zenanım aynısı bizim başımızada geldi canım ben senin mehalime yazdığın mesajı gördümde hava değişikliği bahara dönüşlerdede olabilir diyecektim... benim ortanca kızımda bu yıl yeni okulun heyecanı ile haftalarca uyuyamamıştı:teselli: çabuk toparlanır çabucakta adapte olur... kıyamam ben ona öp bizim içinde zenanım...Şeniz
zenanım ya ben kötü bir şey yaptım hani cd için adres istedimya senden buradan özel ile yollamıştın aldım o adresi ama kağıdımı kaybettim ben :1no2: çok önemli diye şuraya koyuyorum dedim fakat ne çantam kaldı ne evde bakmadığım yer bulamıyorum hatırlamıyorumda .. fırsat bulunca yaz bana canım tekrardan zahmet olacak ama özür dilerim... cdler hazır çıkmış diğer beklediğimizdealkisalkisalkis