• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yanında değil miydi canım eşin . Sende ucundan yiyormuş gibi yaparsın ❤️❤️❤️
Yok canım ben annemlerdeyim. Bugün geldi birlikte döneceğiz inş pazartesi.
Ya aslında kimse silah dayamıyor ye diye 😂😂 ama işte onu yapalım bunu yapalım deyince illa kaçak oluyor. Nefsime yenik düşüyorum :confused:

Ben hep çok yogun sporlar yapıyorum yaparsam ama oruçta hiç spor işini beceremedim nolcsk bilmiyorum 😓
Ben de öyleyim canım ya. Ramazanda biraz rolanti olacak sanırım. Az da olsa gitsin de ne yapalım artık. Ramazandan sonra döneriz eski tempomuza inşallah 🙏

Canım canım çok çekiyorsa yarın kendine ölçüsünde bir ödül ver bence diyetinin devamlılığı ve başarısı için daha iyi olabilir ☺️ aksi taktirde zamansız bir yerde aniden patlak verebilir 🙈
En büyük hatam hep bu oluyor kaptanım zaten yemiyorum yemiyorum sonra ölçü filan hak getire kendimi tatlıya boğuyorum🤣 gideyim yarın bir tane züber alayım fazla alırsam hepsini yeme potansiyelim var🤣🤣

pacman pacman @melita09 listeye girisiniz hayirli olsun arkadaslar 🥳
Teşekkürleeerr, haftaya seni de bekliyoruz. İlk bi soğuk gibi ama girince alışıyorsun. :KK45:
Gecede 4-5 saat o da tabi aralikli uyuyunca bu gece kotu degildi diyorum artik ☹️
Ah canım benim... Kaç aylık ki? İnşallah en yakın zamanda düzenli uykuya geçersiniz. :KK43:
yeni ortakları hazırlıyorum arkadaşlar herkes ortisiyle vedalaşabilir :KK19:
Vedalaşacak bir ortim bile yok. :cry:
M monarosaa ortimm harika bir hafta geçirdik :KK66: yine de takipteyim seni :KK60:

@ummhnisa hoşgeldiin yeni ortim :KK68:
M monarosaa artık benim ortim. :KK22:Alış artık öyle birisi yok. :D:D

Ne demek canim son 3 haftaya bakildi tekerrur olmasin diye. Ana liste ve alt liste eslendi 🙃 mission completed 🤣
:cool: :KK5:

Artıkkk ortağıyla kaynaşmayan taşş olurr taşşşş 🤣🤣🤣🤣 emek var emekkk

Taşşş 👇

images-1.webp

Teşekkürleeerr, haftaya seni de bekliyoruz. İlk bi soğuk gibi ama girince alışıyorsun. :KK45:
Ahaha gel gel burasi boy deriz ya denizde 🤣
Biliyorum kuzum listenin soguk sularinda 8 ay yüzdüm 2 mezuniyet aldim ovunmek gibi olmasin 😂:cool:
Sular beni ozlemistir 🙃🥳

Ahaha gel gel burasi boy deriz ya denizde 🤣
Biliyorum kuzum listenin soguk sularinda 8 ay yüzdüm 2 mezuniyet aldim ovunmek gibi olmasin 😂:cool:
Sular beni ozlemistir 🙃🥳
Ben birkaç ay yüzdüm, bi soğuk oldu güneşleneyim demiştim. Uyuyakalmışım. Şimdi tekrar geldim. :D:D Aaaah ah benim de mezuniyet bir mezuniyet hayalim var en kısa zamanda bakalım. :dua:

Ah canım benim... Kaç aylık ki? İnşallah en yakın zamanda düzenli uykuya geçersiniz. :KK43:

Vedalaşacak bir ortim bile yok. :cry:

M monarosaa artık benim ortim. :KK22:Alış artık öyle birisi yok. :KK70::KK70:
Gün gelecek sende benim ortim olacaksın, o zaman gardını al savaş boyalarını sürün de gel emi
9700e528-68dd-4c37-8381-2334325f1d5d.jpg

Ahshshs Esram ya sesli güldüm 😂😂
Asil emek senin canim her zaman derim naz niyaz listeler vs. Hepsini gectim aylardir uğraşıyorsun hepimiz icin 😍 :KK60:
Ay uğraşmak ne demek canım bende burada sizlerle mutluyum teşekkür ederim ♥️

Ben birkaç ay yüzdüm, bi soğuk oldu güneşleneyim demiştim. Uyuyakalmışım. Şimdi tekrar geldim. :KK70::KK70: Aaaah ah benim de mezuniyet bir mezuniyet hayalim var en kısa zamanda bakalım. :dua:
Yaaa fazla güneşte yatmışsın cilt yanığı olmuş :KK53: neyse artık yatma vakti değil 💃💃💃💃

Ben birkaç ay yüzdüm, bi soğuk oldu güneşleneyim demiştim. Uyuyakalmışım. Şimdi tekrar geldim. :KK70::KK70: Aaaah ah benim de mezuniyet bir mezuniyet hayalim var en kısa zamanda bakalım. :dua:
Ahshsha evet canim az uzaklasinca gunes carpiyor 😂😂
Super gidiyorsun masallah takipteyim en yakin zamanda alacaksin mezuniyet 😍
Gözüm uzerinde 🤣🤣

images (20).webp

Eki Görüntüle 2827496 09-16 NİSAN HEDEF SONUÇ TABLOSUEki Görüntüle 2827495

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
62.9​
62.4​
🥇
76.1​
75.5​
🥇
74.75​
74​
🥇
53.95​
53.6​
🥇
61.5​
61​
🥇
62.7​
62.4​
🔥 🔥
83.45​
83​
🥇
70.1​
69.5​
🔥
68.3​
67.5​
🥇
74.8​
74​
🔥
57.6​
57​
🔥
88.7​
87.6​
🔥
72.1​
71.2​
🥇
74.4​
73.3​
🔥
58.9​
57.5​
🥇
69.9​
69.5​
🥇
77​
75​
🔥
93.7​
92.5​
🥇
61.5​
60​
🥇
69.6​
68.9​
🥇
80.6​
???​
???​

:spor::spor::KK49::KK49:Ateşli hatunlar yarın pamuk ayaklar hoplamayaaa :KK49::KK49::spor::spor:
En ateşli de Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol 😂😂😂 yansın yağlar hop ki üç dört

Back
X