• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dusunmuyorum pek aslinda ama kardes istiyor benimki kararsizim ama zayiflamadan asla dusunmuyorum 🙈🙈zayifladiktan sonra kilo korkusuna yine dusunmeye bilirim 🤣🤣 seninki daha kucuk senin vaktin var benimki 10 yasinda 🙈🙈
Aynen baya büyümüş o yüzden sordum ama arası açık oluncada güzel oluyor bir kaç örnek görmüştüm abisi küçük kardeşine gözü gibi bakıyor koruyor kolluyor birde istiyor diyorsun ne güzel 🤗 yaşım el verse bende 10 yaşındayken falan düşünürdüm ama 35 oldum 🤣🤣

Valla karar verdim oruç gibi geçircem tek öğün yicem yoksa fena olacak 😩 sporda yapamıyorum bi kıçımı kaldırıp
Ben akıllı saati takıp evde koşturdum canım yoksa sabah kaktım öğlen bi uyumuşum 2 buçuk saat sanki gece uyumadım :( vücut bu ne yapalım bazen o da mola vermek istiyor yatagına uzan mekik çek bacakları indir kaldır en azından hareket olur❤️

Tamam canım 😘 bayramdan sonra gel bekleriz 😍😘 tabi haklısın uğraştırır hepsi hem de oruçla daha zor

takipteyim ama hiziniza yetişemiyorum ayak uydurmadim daha inşallah bayram sonrası hergun yazarim okumaya çalışıyorum bazen pes edesim geliyo ama sizleri okudukça motivasyon oluyo

Bugunku menum
08:00- 2 yumurtadan mebemen, 1 dilim ekmek, 2 dilim peynir.
Ara:1 kase cilej, 15 badem, 1 bardak soya sutu.
13:30- 1 kase sebze corbasi, 1 kase kiynali nohuttan makarna, 1 tabak salata.
17:00- 1 kase mercimek corbasi. 1 tabak peynirli salata. 3 dilim karpuz. 10 badem.

Su4lt
Spir: 10000 adim
1000 zip
20 dk cardio

Cherry Mom Cherry Mom @Suskunhanim Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @Mehfam

Sahur: 1yumurta,peynir,6zeytin,domates,yeşillik 2dilim ekmek, 1 kaşık tahin pekmez

İftar: 1kase tarhana çorbası, 1büyük kase salata

Sporlarım :
90 dk kondisyon bisikleti
20 dk cardio
30 dk (4kilo ağırlık ile kol, göğüs,sırt,karın)
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @Mehfam Cherry Mom Cherry Mom

17 Nisan cumartesi
Sahur 2 dilim ekmekle tost
2 yemek kaşığı lor
1 domates
1 salatalık
4 zeytin

İftar
3 yemek kaşığı ciğer kavurması
2 yemek kaşığı pirinç pilavı
1 kase salata
1 dilim ekmek
3 yemek kaşığı yoğurtlu kabak

Sahur
1 dilim ekmek
1 salatalik
2 yk yoğurt
zeytin

Iftar
1 kase mercimek corbasi
1 dilim pide
3 yk yogurt
2 yk pilav
Salata

Su sahura kadar 2 lt yi gecer

Spor
20 dk kardio
40 dk bolgesel
30 dk pilates

Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak

Kahvaltı
Sucuklu yumurta(2 incecik sucuk🙈)
salatalık
Peynir
Çeyrek simit

Ara
1 elma
4 çilek

Akşam
Izgara et(200 gr)
Salata
2 yk yoğurt

2.5 LT su

10bin adım-2 mil Leslie

Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @yarimuhendis

17 Nisan cumartesi
Sahur
Yumurtalı fasülye
1 dilim peynir 5 zeytin
İftar
1 kepçe erişteli yeşil mercimek çorbası
3 köfte
Közlenmiş Kapya biber yoğurtlu 1 kase
Ara 1 hurma
2 lt su
10 bin adım
Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @Mathildablue

Sahur
1 günkurusu, 2 çeri domates, 2 tk lor, 1 zeytin, yarım salatalık, 1.5 yumurta dan omlet, 4badem,3 fındık
İftar
2 kepçe şehriye çorba, 2 servis kaşığı fırında sebze, 1 bardak kefir, şekersiz çay
2 litre su
Cherry Mom Cherry Mom , @Mehfam, @pacman

Güzel menüleri alıntı yapayım dedim harikasınız kızlar arada sporsuz olanlar var ama ramazan hali eminim hafta için boş geçilmeyecektir 😍 💪💪

Bugün yediklerimi yazmak istemiyorum çünkü linç yiyeceğim sopa yiyeceğim Cherry Mom Cherry Mom biliyorum 🤦
Sabah
Pizza kraker yedim 1 paket
5-6 fındık
3 çilek
1 fırın sütlaç
( 750 ml süt 6 kesme şeker attım 3 kase çıktı )
1 eti cin tane ile olanlardan
Akşam
1 kase çorba
1 buçuk kabak sandal
Çeyrek muz
11 bin adım 22 dk kardiyo
3 litre su
No:1 ve no:6
Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam @Cagrihilal1 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak

Burdaki tek kötü şey o 1 paket pizza kraker olmuş gibi
Sütlaç 2 küp şekerlik bir tatlı olmuş sana :) ama yinede dün hırslanan kız nerede dedim yaniiii

takipteyim ama hiziniza yetişemiyorum ayak uydurmadim daha inşallah bayram sonrası hergun yazarim okumaya çalışıyorum bazen pes edesim geliyo ama sizleri okudukça motivasyon oluyo
:) Canım ekibe tam olarak alışınca daha bir anlıyor oluyorsun böylesi karışık gelir haklısın
Bazen ben bile yetişemiyorum sayfanın hızına 🤭🙈

Back
X