• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

17.04
Sabah
500 ml sirkeli su
Yarım pide
Tulum peynirli yumurta
Salatalık domates

Kızımdan kalab çeyrek çikolata
Çilek

Akşam 2kase bezelye
Bol salata
Puding tenceresinden tattım

Berbatım yani.

9750 adım
100 mekik

Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam belmayne belmayne @SanSebastianCheesecake
Orticim aslında kahvaltıdaki yarım pide dediğin yarım dilimse 😂😂 bence fena bir menü değil. Tabi puding tadımı kaç kaşıkta oldu o da önemli 🤭
Ortim çok güzel gitmişsin iftarda patlama olmuş. Bende bugün bir afalladım olsun nazar boncuğu olsun. Durmak yok yola devam.. 😂 😂 😂
Evet canım öyle oldu 🙃 ama bu keyif öyle ya da böyle yapılacaktı 🤭 o yüzden cumartesi olsun bari dedim. Telafi şansımız olsun. İnşallah ikimiz için de haftanın heri kalanı tertemiz geçer 🙏

Kızlar ben bu totemi çok yapiyorum 😂 tavsiye ederim ❤

Vanilya kakaolu olanını ben çok sevdim browni tadında idi tavsiye ederim.

Teşekkür ederim kaptancım 🥰 2.liği çok sevdim bırakmıyorum 😎 darısı 1.liğe 😂🤣

:KK19: Teşekkür ederim kaptancım desteğin için :KK200: iyi ki varsın 🙏 tekrar 2gündür çok dikkat ediyorum. Sporu da boll tutuyorum inşlh yarına ödemler geri gider yarına sabit olursam Cumaya yine güzel bir eksi ile gelirim 🤗❤ iyi ki varsınız.
Elinden geleni yaparsın canım hiç şüphem yok diyet uzun bir maraton elbet kendimizi arada dinleyeceğiz hep susturunca başka zorluklar oluyor bu seni götürür 1 2 hafta daha🤗

Günaydın ortim yazmayacaktım ama o zamanda ne yediğim içtiğim belli olmuyor diye yazdım 🤦 çok farkındayım kötü bir gündü bugünden itibaren fazladan hiç bir şey yemek yok nasıl şiş uyandım gözlerim bile şişmiş :KK43: vucut alışık degil tabi böyle şeylere
Bugünü bol su protein tüket canım gider ödemler cumaya kadarda başka kaçak göçek yok 🤔

Günaydınn kızlarrr Ankara'da hava pek kapalı ya 🙈 ayılamadım resmen güneş olmayınca tüm gün enerjim düşüyor 🤭 sizler nasılsınız 🤗
Gunaydin kaptancim. Biz ne yapalim bir iki ay haric genelde gunese gasretiz. Yine gunlerdir gunes yok ☹️☹️

Gunaydin kaptancim. Biz ne yapalim bir iki ay haric genelde gunese gasretiz. Yine gunlerdir gunes yok ☹️☹️
Ay fena bilmiyorum bana mı öyle geliyor ama güneş çok enerji veriyor gibi o günlerde acayip temizlik yapıyorum 🤣🤣yağmurlu havada tüm gün pijama mod 😜

Ay fena bilmiyorum bana mı öyle geliyor ama güneş çok enerji veriyor gibi o günlerde acayip temizlik yapıyorum 🤣🤣yağmurlu havada tüm gün pijama mod 😜
Ben de oyleyim o yuzden spor beni kendime getiriyir. Degilse heeep pijama modubdayim. Heke simdi evdeyim bir de, ise giderken giyin suslen hergun bir enerji geliyordu. Evdeyken spor yapmazsam cook enerjisuz oluyorum hava hep berbat su aralar

Evet, kötü mü olmuş?? 😂🤪 Merak etme tam buğday hahahahahaah

Teşekkür ederim bebişş 💕🥰
Afiyet olsun kuru kuru yemeseydin bari biraz çaklıt sür :KK70::KK70::KK70::KK70:
Hahah geri ver 50 Gr mi regl oldum zaten depresyondayım😂😂

Ortim süper menü süper spor😍😍😍😍

Yemek yerine tatlı yiyesim var düşün🤭 kabak tatlısı yapayım olmazsa diyorum hiç sevmem ama nefsimi körler en azından😭
Hemen verdim gitti :p
Benim neden ortim yok :KK14:

Sen kendi kendine yetersin demek istemişlerdir :cool:
muhursuzpusula muhursuzpusula şaşırma komşuna gelir başına :KK11:zaten depresyondayım :cry:
Ayyyyy deme deme Allah korusun :KK70::KK70::KK70: benimde regl geliyo en hafif hangi tatlı ile atlatırım diye bakıyordum ki kendi kendime fındık ezmesi ürettim ama blender vefat etti :KK70::KK70::KK70::KK70:

muhursuzpusula muhursuzpusula şaşırma komşuna gelir başına :KK11:zaten depresyondayım :cry:
Bide şöyle düşün sen depresyondayken çok iyi veriyosun dedim dedim nazar değdi :KK70::KK70: sen sirkeli suyu deniyo musun sabahları onu dene bence bu hafta bak ;) bide ananas ye ben o ikiliye çok inanıyorum :KK60:

Bide şöyle düşün sen depresyondayken çok iyi veriyosun dedim dedim nazar değdi :KK70::KK70: sen sirkeli suyu deniyo musun sabahları onu dene bence bu hafta bak :KK66: bide ananas ye ben o ikiliye çok inanıyorum :KK60:
Hepsi nazar :cry:

Yok denemedim canım limonlu ılık su içiyorum bazen
Sirke ev Sirkem yok olurmu yinede?

Günaydınn kızlarrr Ankara'da hava pek kapalı ya 🙈 ayılamadım resmen güneş olmayınca tüm gün enerjim düşüyor 🤭 sizler nasılsınız 🤗
Burda da bir değişik canım . Aslında çok tatlı miss gibi bir hava var şuan izmir de. üstümde ip askılı filan var yani camlarda açık öyle sıcak ama aynı zaman da az önce hafif yağmur çiledi 🤣 tam bir İzmir havası yani güven olmaz dediklerinden 🤣
Tüm dayakları sözleri hak ediyorum kaptanım :KK43: utandım yazamadım :KK43:
Toparlıcam inşaAllah :KK43: bu günden itibaren yazıcam
Canım bende kaçamak yapmıştım ve bundan dolayı mecbur ödemliyiz ama şöyle yapıyoruz şimdi boll booolll su +spor yapıyoruz ve vucut çalışıp suyunda desteği ile tuttuğu ödemeleri geri atıyor 😉👍 Bir de sende de kayısılı form çay vardı diye hatırlıyorum canım biliyorsun ki oda çok güzel söktürüyor ondan 2fincan içince çok ciddi etki var 2fincan da ondan içiyoruz. Spor öncesi Türk kahvesi yapıp enerjiyi yükseltip yağyakımı sağlıyoruz ki ödem atma etkisi onda da var 😉 Bir de akşamı sadece protein+salata(az yada sıfır yağlı) olarak kapatırksak tamamdır bu iş. 👍🥰

Back
X